NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Γιατί δεν του εξηγείς εσύ;Βρε παιδιά πού τον στέλνετε τον άνθρωπο; Εξηγήστε του τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης.
Γιατί δεν του εξηγείς εσύ;Βρε παιδιά πού τον στέλνετε τον άνθρωπο; Εξηγήστε του τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης.
Γιατί δεν του την πρότεινα εγώ αγαπητέ. Πολύ απλό.Γιατί δεν του εξηγείς εσύ;
και πάλι μπορείς να του εξηγήσεις αν έχεις άποψηΓιατί δεν του την πρότεινα εγώ αγαπητέ. Πολύ απλό.
Εξήγησε μας φίλτατε, ειναι σημαντική η ενημέρωσηκαι πάλι μπορείς να του εξηγήσεις αν έχεις άποψη
Τπτ παιδιααα είναι απλοοτο θέμα είναι να σου σηκωθεί.
Αυτά είναι για ειδικές κατηγορίες παιχτών...Παναγία μου!!!
Ποια από όλες? Και οι 3 διαφορετικές είναιεχει παει κανεις με αυτη ?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μου αρέσει που υπάρχουν θρήσκα μέλη χαχαχχαΠαναγία μου!!!
φιλε μου μην πας καν μιλαμε θα φας πολυ ξεπετα η πλακα ποια ειναι καποτε εδιωξα καποια και ειχε το θρασος να με απειλησειMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μάγκες, μιας και αναφέρατε το προφίλ έχω να σας πω ότι τας γραφάς λένε πως παίζει
πίσω από αυτό η ομάδα της ''Καλλιρόης''... Όποιος ξέρει ας εξηγήσει λίγο παραπάνω.
Πίσω από το προφίλ κανονίζει πατρώνα ενώ καμία φωτό δεν είναι αληθινή.
Έχω κλείσει ραντεβού στην είσοδο χοτελιού στα νότια μεθαύριο κι αν έρθει κανά μπάζο
θα την κάνω με ελαφρά... Τιμή 100 ευρώ βασικό +30 ο κώλος...
Καλά κρασιά με τις βρωμες... Αφού συμπεριφέρονται έτσι, απλά δεν θα εμφανιστω ποτέ στο ραντεβού...φιλε μου μην πας καν μιλαμε θα φας πολυ ξεπετα η πλακα ποια ειναι καποτε εδιωξα καποια και ειχε το θρασος να με απειλησει
Γενικά το κατοσταρικάκι πλέον το ζητάνε για πλάκα.Βεβαια για να το ζητάνε,κάποιοι το δίνουν.Μάγκες, ο μέσος ανδρας του σημερα δεν μπορεί να δίνει λεφτούλια έτσι και εσείς γαμάτε την πιάτσα δίνοντάς τα σε αμφίβολες περιπτώσεις,σε γριές και διάφορες μεγαλοιδεάτισες. Η πιρφοριά σας μας έχει καταστρεψει.... (συναγωνιστά Accountant το λέω γενικά,όχι για εσένα)Εμένα μου είπε 100 για 1 ώρα.. Δεν ξέρω κάτι άλλο.. Για αυτό τον καιρό τα θεωρώ πολλά χρήματα..
Ας μας πει κάποιος αλήθεια αν δοκιμασε..
Την ρωτησα.ποσα θελει....μ λεει μολις χωρισα δεν με χαλαει να πηδαω καποιον με δωρακι που κ που.....ωραια ποσο σκεφτεσαι......μ λεει μ προτειναν 7κ μερικοι επιχειρημαυιες για 2 ωρες...Ανεβάζει φώτο στο ινστα προκλητικές.. Δεν έκανα παραπανω παιχνίδι. .
Φιλε μου αληθεια τωρα ? ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτες, αλλα διαθετεις ενα χιλιαρικο και θα πας να παρεις αυτην ??? Χαθηκαν τοσες γυναικαρες ?Αν την εβλεπα παντως ολοκληρη ισως το δινα το χιλιαρικο για ενα ΣΚ εχει βυζαρες η τυπισσα κ παιζει φουλ πριονια στα βιντεακια της dj ειναι,δεν ηξερε οτι τονμαμπα ειναι βιζιτοκατασταση υγ......
η ξανθουλα ειναι πραγματικη. Αλλα αν δεν ερθει αυτη κι ερθει καμια κουτση. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Μάγκες, μιας και αναφέρατε το προφίλ έχω να σας πω ότι τας γραφάς λένε πως παίζει
πίσω από αυτό η ομάδα της ''Καλλιρόης''... Όποιος ξέρει ας εξηγήσει λίγο παραπάνω.
Πίσω από το προφίλ κανονίζει πατρώνα ενώ καμία φωτό δεν είναι αληθινή.
Έχω κλείσει ραντεβού στην είσοδο χοτελιού στα νότια μεθαύριο κι αν έρθει κανά μπάζο
θα την κάνω με ελαφρά... Τιμή 100 ευρώ βασικό +30 ο κώλος...
Για ποια μιλατε παιδιά???Φιλε μου αληθεια τωρα ? ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτες, αλλα διαθετεις ενα χιλιαρικο και θα πας να παρεις αυτην ??? Χαθηκαν τοσες γυναικαρες ?
Όντως ρε παιδιά τι χιλιάρικο????Φιλε μου αληθεια τωρα ? ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτες, αλλα διαθετεις ενα χιλιαρικο και θα πας να παρεις αυτην ??? Χαθηκαν τοσες γυναικαρες ?