DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.795
- Πόντοι
- 1.446
Κατάλαβα... Ευχαριστώ πάντως...Τη ρώτησα. Μου είπε 250. Τη ρώτησα για πόσες μέρες και με μπαναρε. Παλιά στο κουρμπετι. Κλασική περίπτωση βλάβης
Κατάλαβα... Ευχαριστώ πάντως...Τη ρώτησα. Μου είπε 250. Τη ρώτησα για πόσες μέρες και με μπαναρε. Παλιά στο κουρμπετι. Κλασική περίπτωση βλάβης
ζητησε 150 για μια ωρα χωρις φιλια αγγιγματα κτλ ... ουκτανη ερασιτενχης δηλωνει ...της ειπα οτι ειναι παρα πολλα και οτι με το σερβις της τα μισα θα ηταν καλα αν και εφοσον ειναι η κοπελα των φωτογραφιων ...Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Κι εγώ για 80 της είπα και κατευθείαν νο και με μπλόκαρε....
Η κιθάρα ειναι περισσοτερο γαμευσιμη απ αυτή.Καλησπέρα σε όλους,
για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, η κυρία στην αγγελία
Ροξάνη Ρωσίδα 40 ετών στο χώρο μου στην πλατεία Αττικής
99,9% είναι η ίδια με αυτήν με την κιθάρα
Oksana, 44 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 39 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
οι φωτό είναι ακριβέστατες.
Μια από τα ίδιαΚι εγώ για 80 της είπα και κατευθείαν νο και με μπλόκαρε....
πόσα μας δίνει για να την πιτσιλίσουμε ?Καλησπέρα σε όλους,
Oksana, 44 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 39 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Την έχει πάρει κάποιος πρόσφατα να μας πει γνώμη?Καλησπέρα σε όλους,
εχω γραψει εγω μερικες σελιδες πισω,χοντρη,μεγαλυτερη και με μυρωδιες..Την έχει πάρει κάποιος πρόσφατα να μας πει γνώμη?
Ευχαριστώ συναγωνιστήεχω γραψει εγω μερικες σελιδες πισω,χοντρη,μεγαλυτερη και με μυρωδιες..
Έχει τιμηθεί και από μένα...την έβαλα και έκανε και εκείνη μπάνιο...εχω γραψει εγω μερικες σελιδες πισω,χοντρη,μεγαλυτερη και με μυρωδιες..
Δεν απανταει στα μηνυματαJuly, 43 ans, Russie, Moscou, faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 55 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
July, 43 ans, Russie, Moscou, Verseau, hobbies - гулять, зелёный чай, море, семья, путешествия, faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 55 ans.www.mamba.ru
Γνωρίζουμε?
Με μισο mg και λίγο απσεντιΤη ρώτησα. Μου είπε 250. Τη ρώτησα για πόσες μέρες και με μπαναρε. Παλιά στο κουρμπετι. Κλασική περίπτωση βλάβης