Αδερφέ στειλτο και σε μένα αν δεν υπάρχει προβλημαΝαι μου εστειλε οτι ηρθε παλι.
Εχω τηλ επικοινωνιας αν θες...
Αλλα αυτο ειναι στα 200 για 3 ωριτσες ευκολα.
Ευχαριστω
Αδερφέ στειλτο και σε μένα αν δεν υπάρχει προβλημαΝαι μου εστειλε οτι ηρθε παλι.
Αν μπορείς στείλε μου το τηλέφωνο της γιατί ενδιαφέρομαι να την κλείσω σε ευχαριστώ πολύ!!Ναι μου εστειλε οτι ηρθε παλι.
καλησπερα μπορεισ ν α το κηνιτο και σε εμεναΑδερφέ στειλτο και σε μένα αν δεν υπάρχει προβλημα
Ευχαριστω
Τύποι....αν δεν το έχετε καταλάβει όλες τους σκάλες πλένουν και γέρους το πρωί και σαν έξτρα γαμιουνται την υπόλοιπη μέρα....οπότε είναι και της τιμίας εργασιας με ένσημα είναι και της ανασφαλιστης.
Άλλες είναι μόνο της ανασφαλιστης και όχι μόνο μας.διαβαζουν αλλά γράφουν κιόλας.
Μηπως εννοείς Σβέτα οινοπνευματωδης;Συγνώμμη,η Σβέτα(το κουνελάκι,η πνευματώδης) και η Λάνα(η "ακατάδεχτη"?) είναι το ίδιο πρόσωπο?
Γενικότερα όχι. Πολύ λίγα είναι αυτά που κάνεις παραπάνω με την συνδρομή. Και χωρίς μια χαρά κονέ κάνειςΚαλημερα παιδια
Αυτό το mamba πρέπει να πληρώσεις συνδρομή για να κανεις παιχνίδι ?
Ξέρει κάποιος να μου πει?
Ευχαριστω
Σ εύχαριστω broΓενικότερα όχι. Πολύ λίγα είναι αυτά που κάνεις παραπάνω με την συνδρομή. Και χωρίς μια χαρά κονέ κάνεις
???????Στειλτε μου πμ παιδες , να σας το στειλω.
Μην ψαχνω εναν εναν...
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας?Μου τις είχε στείλει πρίν 3-4 χρόνια....
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας?δεν έχει, λέει, χώρο, κλασικό σεξ, όχι κοαράκι, μόλις 30 ευρώ
Υπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίας?Angeliki, 46 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. η συγκεκριμενη θελει να πηγαινε με 45+ ... οσοι ειστε απο 45 και κατω μην στείλετε
Στέλνεις μύνημα, είσαι ξεκάθαρος από την αρχή τι θέλεις και σου το δίνει αυτήΥπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίας?
LINK?Αναφέρεσαι σε Σβετα λογικά
για την Αγγελικη ρωτησε ,οχι για την ΛαναΚαι άλλα πολλά...Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Αφού γράφει: "Στην Σβέτα αναφέρεσαι λογικά..."για την Αγγελικη ρωτησε ,οχι για την Λανα
Τη ρώτησα. Μου είπε 250. Τη ρώτησα για πόσες μέρες και με μπαναρε. Παλιά στο κουρμπετι. Κλασική περίπτωση βλάβηςΚαλησπέρα. Για εδώ ξέρει κάτι κανείς;Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru