giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Μπορεί αυτό που λες ή μπορεί να είδε και απόειδε και να το έριξεΣ εμενα δεχτηκε 100 αλλα δεν παω γιατι 100% θα ειναι αγγαρεια και φολα
Μπορεί αυτό που λες ή μπορεί να είδε και απόειδε και να το έριξεΣ εμενα δεχτηκε 100 αλλα δεν παω γιατι 100% θα ειναι αγγαρεια και φολα
Λογω εμπειριασ βαζω στοιχημα οτι θα κανει αποστειρωμενο προγραμμα αστο μυριζει φολαρα απο μακρια δεν λεειΜπορεί αυτό που λες ή μπορεί να είδε και απόειδε και να το έριξε
Όταν σου λέει όχι φιλιά, όχι cim , έτσι είναι.Λογω εμπειριασ βαζω στοιχημα οτι θα κανει αποστειρωμενο προγραμμα αστο μυριζει φολαρα απο μακρια δεν λεει
στα 150 τωρα στα 100 χυσε μαλακα να τελειωνουμε οτι σου λεωΌταν σου λέει όχι φιλιά, όχι cim , έτσι είναι.
Εχει παει τυπε δεσ στισ πισω σελιδεσ αν δεν κανω λαθοσΠάντως δεν έχει χυθεί μελάνι ακόμα για τη Μέλανυ..
Ένας δεν έχει πάει να ενημερώσει ?
Στα 80 θα δοκίμαζα και ας τακλαιγα αφού οι φωτό είναι real.
Αδελφέ είναι όπως τα λές και φυσικά έχω την ιδια άποψη με σένα οι τιμές καμμιά φορά μπορεί να είναι και 80 ομως αυτή που έχει για τον Αυγουστο καλή πιτσιρικα 100 και 130 φουλ. Ενδικνύεται για πιπινολάτρεςΕδώ για μένα είναι η καλύτερη φάση. Σου δίνει το βαιμπερ για επικοινωνία. Η ίδια δεν νομίζω ότι γαμιεται, όμως πατροναρει άλλες ουκρανες που έρχονται για λίγο Αθήνα σαν τουρ. Γενικά είναι μικρές σε ηλικία 24-30 και πολύ καλές και στο γαμησι αλλά και μουναρες. Σαν ψιλιταριφα από ότι έχω καταλάβει παίζει το 100 η ώρα και έξτρα το κωλαρακι αν το προσφέρει το κορίτσι. Ότι έχω γαμησει από αυτήν την κατάσταση είναι πολύ καλό. Αυτές τις μέρες παίζει ένα ωραίο μουνακι που δίνει και κωλαρακι. Παιδιά τηλέφωνο δίνει η ίδια μέσω μηνύματος στον Μαμπα και μετά σου στέλνει μήνυμα στο βαιμπερ αν έρχεται τίποτα Αθήνα.Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Από μένα αξίζει όσο τίποτα άλλο. Σου στέλνει φυσικά φωτογραφίες του κοριτσιού που έρχεται.και είναι 100% η ίδια, όχι ρετους και παπαριές
Μια χαρά... Δεν σου αρέσουν οι μικροκαμωμένες;1,58 μπόι με 57 κιλά, καταλαβαίνεις..
Μπορεί να τραβηξε φωτο , μετα το πηδημα!Ωραία φωτό η βλαμμενη έβαλε ....στο.μιραντα πριν να την πηδήξουν
Εμένα διαβάζει τα μηνύματα αλλά δεν απαντάΕδώ για μένα είναι η καλύτερη φάση. Σου δίνει το βαιμπερ για επικοινωνία. Η ίδια δεν νομίζω ότι γαμιεται, όμως πατροναρει άλλες ουκρανες που έρχονται για λίγο Αθήνα σαν τουρ. Γενικά είναι μικρές σε ηλικία 24-30 και πολύ καλές και στο γαμησι αλλά και μουναρες. Σαν ψιλιταριφα από ότι έχω καταλάβει παίζει το 100 η ώρα και έξτρα το κωλαρακι αν το προσφέρει το κορίτσι. Ότι έχω γαμησει από αυτήν την κατάσταση είναι πολύ καλό. Αυτές τις μέρες παίζει ένα ωραίο μουνακι που δίνει και κωλαρακι. Παιδιά τηλέφωνο δίνει η ίδια μέσω μηνύματος στον Μαμπα και μετά σου στέλνει μήνυμα στο βαιμπερ αν έρχεται τίποτα Αθήνα.Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Από μένα αξίζει όσο τίποτα άλλο. Σου στέλνει φυσικά φωτογραφίες του κοριτσιού που έρχεται.και είναι 100% η ίδια, όχι ρετους και παπαριές
Μέχρι στιγμής κανένας... τουλάχιστον δεν έχει γράψειΠάντως δεν έχει χυθεί μελάνι ακόμα για τη Μέλανυ..
Ένας δεν έχει πάει να ενημερώσει ?
Στα 80 θα δοκίμαζα και ας τακλαιγα αφού οι φωτό είναι real.
Τυπε δεν θελω να σε προσβαλλω και για ποιον λογω αλλωστε αλλα παιζει ρολο και οι φωτο που εχεις ανεβασει .Μου εχει τυχει μια να μου ριχνει την τιμη και να μου λεει στειλε μια φωτο τωρα στο βαιμπερ και οταν την στελνω να μου την ανεβασει ξανα φυσικα την εστειλα αλλα παιζει ρολο και αυτοΜέχρι στιγμής κανένας... τουλάχιστον δεν έχει γράψει
Εμένα επιμένει στα 150
Τυπε δεν θελω να σε προσβαλλω και για ποιον λογω αλλωστε αλλα παιζει ρολο και οι φωτο που εχεις ανεβασει .Μου εχει τυχει μια να μου ριχνει την τιμη και να μου λεει στειλε μια φωτο τωρα στο βαιμπερ και οταν την στελνω να μου την ανεβασει ξανα φυσικα την εστειλα αλλα παιζει ρολο και αυτο
Μπορεί να έχεις και δίκιο...λόγω της φωτό μου να μην το κατεβάζει από τα 150.Τυπε δεν θελω να σε προσβαλλω και για ποιον λογω αλλωστε αλλα παιζει ρολο και οι φωτο που εχεις ανεβασει .Μου εχει τυχει μια να μου ριχνει την τιμη και να μου λεει στειλε μια φωτο τωρα στο βαιμπερ και οταν την στελνω να μου την ανεβασει ξανα φυσικα την εστειλα αλλα παιζει ρολο και αυτο
Μπορείς να μου δώσεις το νούμερο;Εδώ για μένα είναι η καλύτερη φάση. Σου δίνει το βαιμπερ για επικοινωνία. Η ίδια δεν νομίζω ότι γαμιεται, όμως πατροναρει άλλες ουκρανες που έρχονται για λίγο Αθήνα σαν τουρ. Γενικά είναι μικρές σε ηλικία 24-30 και πολύ καλές και στο γαμησι αλλά και μουναρες. Σαν ψιλιταριφα από ότι έχω καταλάβει παίζει το 100 η ώρα και έξτρα το κωλαρακι αν το προσφέρει το κορίτσι. Ότι έχω γαμησει από αυτήν την κατάσταση είναι πολύ καλό. Αυτές τις μέρες παίζει ένα ωραίο μουνακι που δίνει και κωλαρακι. Παιδιά τηλέφωνο δίνει η ίδια μέσω μηνύματος στον Μαμπα και μετά σου στέλνει μήνυμα στο βαιμπερ αν έρχεται τίποτα Αθήνα.Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Δυστυχώς το νούμερο στο δίνει μόνο η ίδια μέσω Μαμπα, αφού σε "κόψει". Προφανώς για ασφάλεια αφού η όλη υπόθεση είναι "μέσω γνωριμίας". Όταν την ρώτησα, μου το ξεκαθάρισε. Με τίποτα να μην το κάνω, αλλιώς θα με , μπαναρει.Μπορείς να μου δώσεις το νούμερο;
Για αυτό έβαλα το λινκ της στο ΜαμπαΔυστυχώς το νούμερο στο δίνει μόνο η ίδια μέσω Μαμπα, αφού σε "κόψει". Προφανώς για ασφάλεια αφού η όλη υπόθεση είναι "μέσω γνωριμίας". Όταν την ρώτησα, μου το ξεκαθάρισε. Με τίποτα να μην το κάνω, αλλιώς θα με , μπαναρει.