ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
ευχαριστω πολυ για την βοηθειαβαλε στο φακο-ψαχτηρι πανω δεξια το ονομα...
Svetlana Kulieva,40
το σιγουρο ειναι οτι ειναι 55 και..
ευχαριστω πολυ για την βοηθειαβαλε στο φακο-ψαχτηρι πανω δεξια το ονομα...
Svetlana Kulieva,40
το σιγουρο ειναι οτι ειναι 55 και..
Μεταξύ μας δεν ξέρω κι αν αξίζει αλλά περί ορέξεως .. νομίζω στα 70 είχε ειπωθείπαιδες η κυρια η παιζει μπαλα πολυ επιλεκτικα το ποιο πιθανον
Ωραίο μωρό φίλε ...κι εμένα δεν μου απαντάει.. εάν δεν είναι και αυτή του χώρου με τέτοιες φωτό τι να πω !! Ημαρτον χαχαχαMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έφαγα μπαν με το καλημέρα σχεδόν. Ίσως ήθελε να το πάω σιγά σιγά και με το μαλακό. Στις φωτό φαίνεται δυνατό πάντως.
Φαίνεται λίγο τρελοκομείο όμωςΩραίο μωρό φίλε ...κι εμένα δεν μου απαντάει.. εάν δεν είναι και αυτή του χώρου με τέτοιες φωτό τι να πω !! Ημαρτον χαχαχα
Λεει 51 το πιθανότερο 55+ και θέλει αγορι21 . Ασε που η μύτη της τσιμπάει ελιαΞέρουμε τίποτα για αυτήν ?Сайт знакомств «Океан любви» — серьёзные романтические знакомства
Серьезные романтические знакомства для любви, дружбы и общения, переписки и других серьезных и не очень серьезных отношений.oceanoflove.ru
Είναι οι φωτογραφίες είναι και το εύρως της ηλικίας που ψάχνει. Αυτά τα 2 με έκαναν να της γράψω στα Αγγλικά "Hello. Are you interested for meeting with gift for you?" Μετά από λίγο τρώω μπαν. Μπορεί να ήταν και γιατί το έγραψα στα Αγγλικά και όχι στα Ρωσσικά και Ισπανικά (!!!!) που μιλάει....Ωραίο μωρό φίλε ...κι εμένα δεν μου απαντάει.. εάν δεν είναι και αυτή του χώρου με τέτοιες φωτό τι να πω !! Ημαρτον χαχαχα
Χαχα.. ποτέ δεν θα καταλάβουμε το μυαλό των γυναικών και ειδικά αυτών του χώρου. Ωστόσο καλό θα ήταν ένα hello στην αρχή, μιλάς ελληνικά, με ενδιαφέρει να σε συναντήσω.. και μετά το δωράκι. Άλλες το λένε από μόνες τους με την πρώτη, άλλες θέλουν λίγο μπλα μπλα κι άλλες σε κάνουν μπαν χωρίς να καταλάβεις γιατί χαχαχα.. αυτές όμως ξέρουνΕίναι οι φωτογραφίες είναι και το εύρως της ηλικίας που ψάχνει. Αυτά τα 2 με έκαναν να της γράψω στα Αγγλικά "Hello. Are you interested for meeting with gift for you?" Μετά από λίγο τρώω μπαν. Μπορεί να ήταν και γιατί το έγραψα στα Αγγλικά και όχι στα Ρωσσικά και Ισπανικά (!!!!) που μιλάει....
Δεν μπορούμε να τη δούμε
Καλημέρα στην ωραία παρέα!!
Υπάρχει εμπειρία με την κυρία?
Το έσβυσε το προφίλ... θα επανέλθει με άλλο σίγουρα...https://www.mamba.ru/profile/1791450071 την εχω πεσει στο κινεζακι και της ζηταω λεφτα για επενδυση....πρεπει να εχει μπλοκαρει ο κινεζος...δε ξερει τι να απαντησει
Δεν είναι κανένας Κινέζος. Το κύκλωμα είναι Αλβανικό, έχουν χάσει πολλοί χρήματα από υποτιθέμενες επενδύσεις σε κρυπτο, αφού μέσω μαμπα βρήκαν το τηλέφωνο που έδωσαν στην υποτιθέμενη κίτρινη. Η απάτη είναι και ότι στο τηλέφωνο φαίνεται να σε καλούνε από Αγγλία. Μακριά από το +44 κατευθείαν μπλόκ.Το έσβυσε το προφίλ... θα επανέλθει με άλλο σίγουρα...
Yes i agree totallyΔεν είναι κανένας Κινέζος. Το κύκλωμα είναι Αλβανικό, έχουν χάσει πολλοί χρήματα από υποτιθέμενες επενδύσεις σε κρυπτο, αφού μέσω μαμπα βρήκαν το τηλέφωνο που έδωσαν στην υποτιθέμενη κίτρινη. Η απάτη είναι και ότι στο τηλέφωνο φαίνεται να σε καλούνε από Αγγλία. Μακριά από το +44 κατευθείαν μπλόκ.
Καλημέρα στην ωραία παρέα!!
Υπάρχει εμπειρία με την κυρία?
Ημι μόνιμη μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω .. χαχαχαΨάχνει κάτι σοβαρό. Από ότι είχαμε μιλήσει πριν 1-1,5 χρόνο κατάλαβα ότι θέλει κάποια μόνιμη σχέση που θα την συντηρεί κιολας....
Ημι μόνιμη μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω .. χαχαχα
Για ποια λέμε ρε παιδιά? Με βγάζει στην εφαρμογή και δεν μπορώ να τη ..θαυμάσω
Εσύ όμως είσαι πιστός αγαπάς μια μόνο μιαΨάχνει κάτι σοβαρό. Από ότι είχαμε μιλήσει πριν 1-1,5 χρόνο κατάλαβα ότι θέλει κάποια μόνιμη σχέση που θα την συντηρεί κιολας....