nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Και αυτό τότε...πριν κάνα δυό χρόνια.... τώρα ... και πολλά είναι.50!..Εύγε μαν αυτό είναι το σωστό δωράκι
Πάντως όπου βρει χτυπάει...
Και αυτό τότε...πριν κάνα δυό χρόνια.... τώρα ... και πολλά είναι.50!..Εύγε μαν αυτό είναι το σωστό δωράκι
ΦαίνεταιΠιθανόν η Δήμητρα ή Μιμίκα από Badoo παλαιότερα. 55 σίγουρα, από Κορυδαλλο μεριά. Τσιμπουκια σε πάρκο ή ξενοδοχείο στον Ασπρόπυργο κατά περίσταση. Χωρις καμμια χρεωση τότε . Για δέσιμο.....
Με 2κ άνετα έχω κάνα 2 cg σε εβδομαδιαία βάση που υπερέχουν σε επίπεδο ομορφιάς, νεότητας και υπηρεσιών....ρε δεν πάμε καλά...
άντε και δίνει κανείς 2κ το μήνα, θα τα δώσει στην 50αρα?
χάθηκαν οι κούκλες 20άρες? (μη σου πω οι δύο κούκλες 20αρες...)
Αρχηγέ, αν έχεις επικοινωνία μαζί της (και διάθεση), προώθησε στοιχεία επικοινωνίας να κάνω μια κρούση. Έτσι για την καλτίλα της φάσης.Ξέρουμε τίποτα για αυτήν ?Сайт знакомств «Океан любви» — серьёзные романтические знакомства
Серьезные романтические знакомства для любви, дружбы и общения, переписки и других серьезных и не очень серьезных отношений.oceanoflove.ru
Βρε ουστΑρχηγέ, αν έχεις επικοινωνία μαζί της (και διάθεση), προώθησε στοιχεία επικοινωνίας να κάνω μια κρούση. Έτσι για την καλτίλα της φάσης.
Κάτσε ρε σεβαστέ, μπορεί μια μέρα να έχουμε διάθεση για κάτι που θα το σκυλομετανιώσουμε!Βρε ουστ
Μακριά από την συγκεκριμένη ..... φόλα ολκής .... χαμένα λεφτάhttps://www.mamba.ru/profile/179088...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null
Η κυρία εδώ τι λέει; Είναι του επαγγέλματος;
Eλα και ημουν ετοιμοσ να κλεισω ραντεβουΜακριά από την συγκεκριμένη ..... φόλα ολκής .... χαμένα λεφτά
Μακριά φίλε Ο.Υ.Κ και όλοι οι συναγωνιστές . Εγώ την έφαγα την φόλα .... δεν χρειάζεται να την φάνε και άλλοι . Αυτό είναι πιστεύω η ουσία του Forum ..... Η ενημέρωση .....Eλα και ημουν ετοιμοσ να κλεισω ραντεβου
Φίλε verga δώσε φως στον Λαό!! Πρώτα πρώτα σε ευχαριστούμε για το αλερτ. Αν θέλεις δώσε όμως περισσότερες ινφο. Χάλια μαύρα? Άλλη ήταν τελικά? Παγοκολωνα?Μακριά φίλε Ο.Υ.Κ και όλοι οι συναγωνιστές . Εγώ την έφαγα την φόλα .... δεν χρειάζεται να την φάνε και άλλοι . Αυτό είναι πιστεύω η ουσία του Forum ..... Η ενημέρωση .....
Παιδιά λεπτομέρειες το απόγευμα , υπομονή γιατί δεν μπορώ να γράφω ελεύθερα απ το σπίτι .....Σε τι ?
Άλλη στη φωτογραφία?
Ακριβή?
Υπηρεσίες?
Συμμετοχή?
Δώσε info....
Όχι μορε, δεν πιστεύω ότι προλαβαίνουν να καούν άλλοι, δεδομένου ότι το ραντεβού μέσω μπαμπά, έχει το τρατο του.Όποιος καεί κάηκε μέχρι τι απόγευμα......
Με 30 τηλέφωνα και ονόματα της ανεβάζουν αγγελίες.Καλημέρα,
Μήπως υπάρχει εμπειρία απο τη νεαρά?
Maria, 32 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 34 - 57 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Maria, 32 ans, Grèce, Athènes, Scorpion, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 34 - 57 ans.www.mamba.ru
Η αναζήτηση δεν μου βγάζει κάτι...
Άρα κάτι παίζει...Με 30 τηλέφωνα και ονόματα της ανεβάζουν αγγελίες.
σειφσεξ.gr/user/profiles/popoy Σε αυτό έχει μερικές.
Αν ψάξεις με το τηλέφωνο και μετά κοιτάξεις τις αγγελίες πορφίλ, μετά βρίσκεις άλλο τηλέφωνο κ.ο.κ. μπαίνεις όλο και πιο βαθιά στο λάκκο με τα φίδια.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν έχω εμπειρία από αυτή και δε θυμάμαι κριτικές για να σε διαφωτίσω.
Κατανοώ, για κάποιο λόγο τη θυμήθηκα και εγώ.Άρα κάτι παίζει...
Ευχαριστώ πολύ, μου είχε κάνει τρελό κλικ ενώ δεν είναι και κανά μοντέλο.