TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αρα να πηγεδεν ηρθε δυο φορεσ και την εστειλα στο διαολο
αρα να πηγεδεν ηρθε δυο φορεσ και την εστειλα στο διαολο
Paysafe, όλα μπροστάθα εχει πλακα να ζητησει και κανενα κατοσταρικο....
59 είναι χωρίς το ΦΠΑ.. Αλήθεια λέει το πιπίνιΡε συ φίλε, πρώτα πρώτα δεν δείχνει του επαγγέλματος. Έπειτα πολύ νεκροφιλία αδερφάκι μου. Το 59 που λέει, πρέπει να ήταν πριν την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης!!!
δεν ηρθε δυο φορεσ και την
εστειλα στο διαολο
Πάντως έχει ρίξει την αρχική τιμή στα 100.δεν ηρθε δυο φορεσ και την εστειλα στο διαολο
Δούλεψε αρκετά σε στούντιο και έγινε, πιστεύω, μαστορισα ....όσο μπορούσε να γίνει, γιατί μάλλον την έσκισαν πολλοί....εγώ την ψώνισα στις αρχές όταν ακόμα δεν είχε πάει στα μαγαζιά ...με 50 την είχα πάνω από μιάμιση ώρα σε μάθημα πίπας.....η πιο ατεχνη που μου είχαν κάνει.....ήταν καθαρή και τα βυζομπαλλα τα χόρτασα....μικρό κοριτσάκι με αέρα αφρικανικό ...... Τώρα πια έχει δουλευτει πολύ και θα προσεχαΧαριτολογωντας το "ηλιοκαμμενο ".
Όχι αξιόπιστο, σημαίνει πρόβλημα στο ραντεβού ή χαλια services?
Tην Καλησπερα στους Φιλους.....οποιος εχει τηλεφωνο για την καυλα να μου το στειλει αν θελει.....φτανει να ειναι του "επαγγελματος".....μην φαμε πορτα.....την" εσκιζα" ανετα......Νεο γκιλφακι στην γειτονια..... Για τους λάτρεις του είδους.... https://www.mamba.ru/profile/1772832244
Νεκροφιλος....ε μεγαλε ?Tην Καλησπερα στους Φιλους.....οποιος εχει τηλεφωνο για την καυλα να μου το στειλει αν θελει.....φτανει να ειναι του "επαγγελματος".....μην φαμε πορτα.....την" εσκιζα" ανετα......
εχεις τηλεφωνο????Νεκροφιλος....ε μεγαλε ?
Μπορεί να την βάλει να κρατάει και κάνα.σημαιακι με.το σφυροδρέπανο, από τα νιάτα της...
Έχω αμφιβολία.. εάν ήταν του χώρου δεν θα έβαζε ηλικιακό όριο 50-60Tην Καλησπερα στους Φιλους.....οποιος εχει τηλεφωνο για την καυλα να μου το στειλει αν θελει.....φτανει να ειναι του "επαγγελματος".....μην φαμε πορτα.....την" εσκιζα" ανετα......
επειδη ανηκω στο οριο.....το ηλικιακο....λεω μην τυχον και δεν παει με μικρα...Έχω αμφιβολία.. εάν ήταν του χώρου δεν θα έβαζε ηλικιακό όριο 50-60
Δεν εχει πια τηλεφωνο.εχεις τηλεφωνο????
Τι να κανω ειμαι κουτσομπολης.μπηκες να σχολιασεις επιλογες ....χωρις να ξερεις τηλεφωνο......
Οκ Μερακλη μου.δεκ
δεκτη η συγγνωμη.....
Την είχα πάρει από γραφείο. Μπατάλο στο σώμα με πολύ μέτριες υπηρεσίες. Βέβαια έχουν περάσει και κάμποσα χρόνια από τότε.Για το ηλιοκαμμενο, έχεις κανεις αποψη?
Εχει αναφερθεί κάτι παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω στην αναζήτηση
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Νεκροφιλος....ε μεγαλε ?