erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Τι κανεις ετσι ? Αφου τρελλαινεσαι για χονδρες !
Τι κανεις ετσι ? Αφου τρελλαινεσαι για χονδρες !
γιουβαρλακια,ντολμαδες,αφρατουλες,ντακοτες κλπ κλπ μακρια απο μας.Τι κανεις ετσι ? Αφου τρελλαινεσαι για χονδρες !
γιουβαρλακια,ντολμαδες,αφρατουλες,ντακοτες κλπ κλπ μακρια απο μας.
ουστ ρε
εσεις μπορειτε ελευθερα κυριε μου
εσεις μπορειτε ελευθερα κυριε μου
50 σε ξενοδοχείο, 60 στο χώρο τηςΠαρτην αφοβα στα 50 ομως οχι 60
Δεν κανει ραντεβου..Καλησπερα, το ξερω οτι θα σας φανει παραξενο. Αλλα θα μπορουσα να εχω το τηλ σε πμ. παρακαλω.
Mamba - Δωρεάν online chat, κοινωνική δικτύωση και dating
Valentina, 63 ετών, Πειραιάς, Παρθένος, χόμπι - взаимность, дождь, домашний уют, знания, море, ψάχνει για άνδρα στην ηλικία των 50 - 65 ετών.www.mamba.ru
μπορει να την θελει για αποκλειστικη νοσοκομα ρεΔεν κανει ραντεβου..
Να πω την αληθεια ειχα μιλησει μαζι της,στην αρχη μου λεγε ναι ναι μεχρι που ηταν να συναντηθουμε και μου ζητησε μια γυμνη φωτογραφια,της ειπα οτι εχει προβλημα κι επεμενε οτι καβλαντιζει εδω μεσα και οτι μου πε για πλακα πως κανει ραντεβου και περναει την ωρα της,να σημειωσω οτι το χα κανει μεσα στην καραντινα εχοντας εξαντλησει τις επιλογες,και αναζητωντας καλτιλα,δεν ξερω αν θα τη πηδαγα,αλλα με κανα 20αρικο θα της εδινα ενα τσιμπουκι και θα επεμενα να ειναι ντυμενη μπαμπουσκα και να με κερασει τσαι απο το σαμοβαριμπορει να την θελει για αποκλειστικη νοσοκομα ρε
ρε παιχτη δεν πτοησε με τιποτα συνεχιζεις ακαθεκτος και ζητας τηλεφωνα παρε και αυτο θα σου χρειαστει καποια στιγμη 166Καλησπερα, το ξερω οτι θα σας φανει παραξενο. Αλλα θα μπορουσα να εχω το τηλ σε πμ. παρακαλω.
Valentina, 63 ετών, Πειραιάς, Παρθένος, χόμπι - взаимность, дождь, домашний уют, знания, море, ψάχνει για άνδρα στην ηλικία των 50 - 65 ετών.www.mamba.ru
Μια χαρά το πάει το ποίημα. 100 ευρώ η ώρα χωρίς αναλ. Συννενόηση μαζί της μόνο μέσω Μαμπα. Τηλέφωνο δεν δίνει. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω πάρει ακόμη και όταν τις ζήτησα μου είπε ότι προτιμά συννενόηση μέσω μαμπα μηνυμάτων. Δεν κατάφερα να την πάρω ακόμη γιατί τρείς φορές που θέλησα δεν ταίριαζαν οι ώρες μας. Είναι στα υπόψιν γιατί δείχνει ωραία γυναίκα.
Έλεος βρε παιδιά... Αφήστε τις γιαγιάδες με τα εγγόνια τους.Καλησπερα, το ξερω οτι θα σας φανει παραξενο. Αλλα θα μπορουσα να εχω το τηλ σε πμ. παρακαλω.
Δεν ξερω αν ειναι αυτη στην φωτο , αλλα δυο φορες δεν ηρθε στο ραντεβουΜια χαρά το πάει το ποίημα. 100 ευρώ η ώρα χωρίς αναλ. Συννενόηση μαζί της μόνο μέσω Μαμπα. Τηλέφωνο δεν δίνει. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω πάρει ακόμη και όταν τις ζήτησα μου είπε ότι προτιμά συννενόηση μέσω μαμπα μηνυμάτων. Δεν κατάφερα να την πάρω ακόμη γιατί τρείς φορές που θέλησα δεν ταίριαζαν οι ώρες μας. Είναι στα υπόψιν γιατί δείχνει ωραία γυναίκα.
Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες είναι κάπως... αυτό όμως απαράδεκτο !!κ πάλι καλά που της έδωσες τη δεύτερη ευκαιρίαΔεν ξερω αν ειναι αυτη στην φωτο , αλλα δυο φορες δεν ηρθε στο ραντεβου
Τελικά την έχει πάρει κανείς??/..Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες είναι κάπως... αυτό όμως απαράδεκτο !!κ πάλι καλά που της έδωσες τη δεύτερη ευκαιρία