TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 6
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
πολυ καλη παρτην αφοβαΗ LANA 50 ειναι καλη ? 60 ευρω μου ειπε.
πολυ καλη παρτην αφοβαΗ LANA 50 ειναι καλη ? 60 ευρω μου ειπε.
Παρτην αφοβα στα 50 ομως οχι 60πολυ καλη παρτην αφοβα
10 κιλα παραπανω απο τις φωτο και πλατες απο το pole dance σαν αρσιβαριστας την εστειλα δεν αξιζει..Αυτη που ειναι καπου 27… Παλια δουλευε σε στριπτιζ και κανα δυο φορες που ειχαμε πει να βρεθουμε ηταν ντιπ σουρα και δεν μπορεσα να συνεννοηθω…
Είναι πολύ απλό. Ανοίγεις το προφίλ της και κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση από την γραμμή διευθύνσεων, μετά το επικολλας στο κείμενο και έχουμε όλοι το λινκ. Στο μαμπα δεν έχει αναζήτηση με κάποιο όνομα, οπότε είναι αδύνατο να βρούμε αυτήν που λες, μόνο τυχαία.Τι Λινκ να βάλω στο μαμπα είναι
60 είπε φίλος .....50 δεν υπάρχει μου είπε ΣΤΟ πρόσωπο καλή η σακούλα μαύρη?Παρτην αφοβα στα 50 ομως οχι 60
Παρτην αφοβα στα 50 ομως οχι 60
παιχτη εχει πολλες φωτο στο πρόσωπο αν ομως ενδιαφερεσαι για τα απορριμματα κανε αιτηση στο δημο αθηναιων κανει προσληψεις εποχικων60 είπε φίλος .....50 δεν υπάρχει μου είπε ΣΤΟ πρόσωπο καλή η σακούλα μαύρη?
Στα 60 ΔΕΝ αξίζει. Είναι ένα αξιοπρεπές γκιλφ με αποστειρωμενο γαμησι. Απλά συμπαθητική, αλλά 60 για 55+, χωρίς κωλο, χωρίς φιλιά και γενικά ούτε δακτυλιασμα αφήνει ούτε πολλά πολλά!! Δεν νομίζω ότι αξίζει. 60, ούτε για να την βάλεις απλά στο παλμαρέ σου.60 είπε φίλος .....50 δεν υπάρχει μου είπε ΣΤΟ πρόσωπο καλή η σακούλα μαύρη?
Αιτήσεις δεν κανω φιλε ....όμως αν είναι στα 55 μη το ένα και μη το άλλο τότε μάλλον άλλος θα κανει αίτηση τελικάπαιχτη εχει πολλες φωτο στο πρόσωπο αν ομως ενδιαφερεσαι για τα απορριμματα κανε αιτηση στο δημο αθηναιων κανει προσληψεις εποχικων
τοτε μην την περνεις πολυ απλοΑιτήσεις δεν κανω φιλε ....όμως αν είναι στα 55 μη το ένα και μη το άλλο τότε μάλλον άλλος θα κανει αίτηση τελικά
σωστος εισαι φιλε και δεν εχω κατι μαζί σου ομως δεν λεω κατι παράλογο νομιζωτοτε μην την περνεις πολυ απλο
aploς παιχτη για την λανα εχουν γραφτει τοσα πολλα που δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε εκ νεου ..απο την αλλη απο περσι λογω ολης αυτης της μαλακιας δεν ερχονται απο την ρωσσια οποτε δεν υπαρχει φρεσκαδουρασωστος εισαι φιλε και δεν εχω κατι μαζί σου ομως δεν λεω κατι παράλογο νομιζω
Κάνει CIM η κυρά-Λάνα; Έχω ακούσει πολλά θετικά και λέω να την δοκιμάσω (και) αυτήνΜε τον φόβο πως θα ακουστώ σαν προμότορας της Λάνας Σβετικ γιατί είναι 3 φορά που σχολιάζω για την πάρτι της ... το ωραιότερο γκίλφ που έχω συναντήσει.
Ντάξει είναι αλήθεια πως το προιόν είναι κάπως αποστειρωμένο... λείπουν από το πρόγραμμα αρκετά... αλλά αν έχεις βιτσιο να γκιλφάρεις κρατιέται καλά παρόλο την ηλικία της. Τα 60 για γκιλφ για την “έξτρα ομορφιά” εγω προσωπικά είμαι οκ, όπως θα ήμουν οκ για κάποια που είναι ενα τσακ πιο κάτω στο λουκ αλλα είναι κολπατζού.
Νο λουκ Νο κόλπα ή ξεπέτα 50 και κάτω. Έτσι τουλάχιστον την έχω καταλάβει την αγορά.
να την κανεις και να ενημερωσειςMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Καλησπέρα μάγκες. Έχετε εμπειρία από την κορασίδα ; Είμαι γενικά φαν του «σοκολατί», μίλησα μαζί της, διαθέτει τεράστιο βυζί, είναι ανοικτή σε όλα είναι και λέω να κάνω την καταδρομική.
ναι SIM της vodafone με 5 ευρω απεριοριστο ιντερνετΚάνει CIM η κυρά-Λάνα; Έχω ακούσει πολλά θετικά και λέω να την δοκιμάσω (και) αυτήν
Καλό βόλι φίλε!! Πάντως δείχνει λίγο τριαξονικο!! Περιμένουμε εντυπώσεις. Όπως και το ανοικτή σε όλα, σε τι μεταφράζεται?Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Καλησπέρα μάγκες. Έχετε εμπειρία από την κορασίδα ; Είμαι γενικά φαν του «σοκολατί», μίλησα μαζί της, διαθέτει τεράστιο βυζί, είναι ανοικτή σε όλα είναι και λέω να κάνω την καταδρομική.
Εγώ που της μιλάω ζήτησε 100 για 2 ώρες και 2 βόλια και χαλαρωτικό μασαζάκι.Καλό βόλι φίλε!! Πάντως δείχνει λίγο τριαξονικο!! Περιμένουμε εντυπώσεις. Όπως και το ανοικτή σε όλα, σε τι μεταφράζεται?
ο καλυτερος που κυκλοφορειΚαλό βόλι φίλε!! Πάντως δείχνει λίγο τριαξονικο!! Περιμένουμε εντυπώσεις. Όπως και το ανοικτή σε όλα, σε τι μεταφράζεται?
μακαρι να βγω ψευτης αλλα 2 φορες εχω παρει εγχρωμο απο το μαμβα και οι 2 ηταν φολαΕγώ που της μιλάω ζήτησε 100 για 2 ώρες και 2 βόλια και χαλαρωτικό μασαζάκι.
Νο αναλ