Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 206
Παζαρεψε την… Στο fb την ειχα παζαρεψει και ειχε πεσειΕγώ που της μιλάω ζήτησε 100 για 2 ώρες και 2 βόλια και χαλαρωτικό μασαζάκι.
Νο αναλ
Παζαρεψε την… Στο fb την ειχα παζαρεψει και ειχε πεσειΕγώ που της μιλάω ζήτησε 100 για 2 ώρες και 2 βόλια και χαλαρωτικό μασαζάκι.
Νο αναλ
Πόσο ;;; Την έχεις πάρει ;Παζαρεψε την… Στο fb την ειχα παζαρεψει και ειχε πεσει
Είμαι πάντως λιγάκι διστακτικός γιατί φαίνεται ότι τα έχει τα κιλάκια της. Επίσης όπως είπε πιο πριν ο συναγωνιστής, οι περισσότερες του σοκολατί χρώματος είναι μούφες στο κρεββάτιΠόσο ;;; Την έχεις πάρει ;
Δεν την εχω παρει. Τις ιδιες σκεψεις κανωΠόσο ;;; Την έχεις πάρει ;
???καλα αν την παρει καποιος απο τους δυο σας που δεν το βλεπω κρατηστε το τηλεφωνο της θα μας χρειαστει τα χριστουγενα στο φουρνο με ενα μηλα στο στομα θα ειναι οτι πρεπει
Το τηλεφωνο το εχω αν θες….καλα αν την παρει καποιος απο τους δυο σας που δεν το βλεπω κρατηστε το τηλεφωνο της θα μας χρειαστει τα χριστουγενα στο φουρνο με ενα μηλα στο στομα θα ειναι οτι πρεπει
Καλησπέρα υπάρχει τηλ. για την κορασίδα? Ενδιαφέρομαι..Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Καλησπέρα μάγκες. Έχετε εμπειρία από την κορασίδα ; Είμαι γενικά φαν του «σοκολατί», μίλησα μαζί της, διαθέτει τεράστιο βυζί, είναι ανοικτή σε όλα είναι και λέω να κάνω την καταδρομική.
ΕΓΡΑΨΕΣ. Επιτελους μια αληθινη κριτικηMamba - Δωρεάν online chat, κοινωνική δικτύωση και dating
Миньевра, 56 ετών, Αθήνα, Κριός, χόμπι - Секс, ψάχνει για άνδρα στην ηλικία των 26 - 70 ετών.www.mamba.ru
Do you feel lucky ??? που έλεγε και ο Κάλαχαν. Κάπως έτσι μέσα σε μέρα βαριεστιμάρας είπα να κάνω μιά δοκιμή.
Ηταν από τις μέρες που δεν ήθελα ούτε πολλά να δώσω αλλά και να πετύχω κάτι cult και μεγάλο.
Υπήρχε προηγούμενη περιγραφή από συναγωνιστή οπότε είπα να δώσω μιά ευκαρία.
Εύκολη συνννεόηση μέσω Mamba και ραντεβού κέντρο.
Όλα ήταν όπως τα είχε περιγράψει ο συναγωνιστής αλλά εμένα όση διάθεση και να είχε μου έβγαζε κάτι το "δεν τόχω"
Δεν είπε όχι πουθενα αλλά ούτε η πίπα ήταν κάτι τρομερό , που θα έπρεπε λόγω ηλικίας, και αυτό το "δεν τοχω"
με ψιλοχαλούσε. Να μην είμαι άδικος με την κοπέλα , για τα χρήματα που έδωσα, το σώμα ήταν σούπερ για την ηλικία της
και η προσπαθειά της αξιέπαινη , με τον κώλο να δουλεύει υπερωρίες. Ίσως ήταν και το άβολο της πρώτης συνάντησης.
Κάποια στιγμή ίσως δώσω και δεύτερη ευκαρία και θα ξαναενημερώσω.
Να επαναλάβω για μην ψάχνετε πιό πίσω. Ηλικιά γύρω στα 50, πρόσωπο αποδεκτό και συμπαθητικό , στήθος 2 αρκετά καλό,
σώμα σούπερ για την ηλικία της , όχι μεγάλος κώλος αλλά δουλεμένος και ..δεκτικός. Συμπεριφορά ευγενέστατη.
Αυτά... Να γαμάτε και να ενημερώνετε...
εμενα ζητησε τα ιδια για μια ωρα...με παζαρι σιγουρα θα πεσει..εγω θα ζητησω 50 -60 το πολυ για λιγοτερη ωρα και μια φοραΕγώ που της μιλάω ζήτησε 100 για 2 ώρες και 2 βόλια και χαλαρωτικό μασαζάκι.
Νο αναλ
Τρελλος εισαι ? Με 200 που ζηταει μ' αυτα τα ξυγκια ποιος θα την επαιρνε ?
λαθος στου πληκτρολογιου. 100 ζηταει χωρις κουλουριΤρελλος εισαι ? Με 200 που ζηταει μ' αυτα τα ξυγκια ποιος θα την επαιρνε ?
τρελος δεν ειμαι απλα εχω αδυναμια στο σοκολατι χρωμα και τα μεγαλα μασταρια , οκ μοντελο δεν δειχνει , μαλλον λιγη κοιλιτσα θα εχει . τα 100 ειναι πολλα , αν πεσει παντος θα το τιμησωλαθος στου πληκτρολογιου. 100 ζηταει χωρις κουλου
οι χοντρες εχουν περαση εδωΤρελλος εισαι ? Με 200 που ζηταει μ' αυτα τα ξυγκια ποιος θα την επαιρνε ?
...και οι σαπιες!οι χοντρες εχουν περαση εδω
οι χοντρες εχουν περαση εδω
γενικως εχουν περαση οι χοντρες φιλε ειναι να τρελαινόμαστε ...