styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Πάντως το "βαρύ χέρι" κάποτε "τελειώνει" το "μακρύ χέρι" όμως ποτέ.... ;)
καλησπερα συναδελφοι, καπου εχω διαβασει για αυτην ,καμμια πληροφορια?
6934029194 150 euros. δεν εχω παρει. ετσι μου ειπε
Μου αρεσει ο τροπος που γραφει, 150 ευρουλακια !!!Μονο πρωινες ωρες,καθοτι παντρεμενη
Γλυφαδα,Αγ.Παρασκευη και γενικα Β.Προαστεια
Μονο πρωινες ωρες,καθοτι παντρεμενη
Γλυφαδα,Αγ.Παρασκευη και γενικα Β.Προαστεια
οχι αλλα μενει προς μεσογεια και με περιφερειακο ειναι πιο κοντα απο αλιμο-φαληρο και φυσικα στο κεντρο.....η Γλυφάδα είναι Βόρειο Προαστειο???
..
Μου αρεσει ο τροπος που γραφει, 150 ευρουλακια !!!
Μωρη καριολα, στο δρομο τα βρισκουμε τα ευρουλακια ???
φιλε δεν μου εχει απαντησει ....αρα ειμαι στο σκοταδι...
τελικα την πηρε κανεις? η ειναι τοσο καλη που δεν μιλαει κανεις γιατι την θελει δικια του?
βρε εχεις μιλησει...εχεις τηλ και τι θες παραπανω???παρτην βγαλτην εξω και αν κολλας πεσ της να φερει μια φιλη της και φωναξε με να βγουμε μαζι,εγω την φιλη θα παρω και τα εξοδα ολα δικα μου...περιμενω απαντηση σου....και μιλαω σοβαρα...
με αυτη την κουκλα η δηθεν κουκλα τι γινεται? εχω τηλεφωνο ...αλλα μονο αν μου πει καποιος περισσοτερα σε πμ...
να προσεχεις κολητε....μιλαμε αυριο απο το τηλ αν θες...και απο κοντα οποτε αλλο θες...τα λεμε...Sorry επανωρθωσα. Αφηρημενος καποιες φορες βλεπεις σ/κ εκανα διπλοβαρδιες....
Δες πμνα προσεχεις κολητε....μιλαμε αυριο απο το τηλ αν θες...και απο κοντα οποτε αλλο θες...τα λεμε...
το ειδα σου απαντησα και πες μου τι και πως...γιατι αυτο που ρωτησες δεν υπαρχει....Δες πμ
Μια ερωτηση αν θελετε μου απαντατε. Οσον αφορα τηλ. που ζηταει το site για real user ειναι ασφαλες να δωσω το κανονικο μου?
Δεν εχω καποιο 2ο αυτην την περιοδο.
Εχει παρατηρηθει κατι?