huckleberry
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
με αυτη την κουκλα η δηθεν κουκλα τι γινεται? εχω τηλεφωνο ...αλλα μονο αν μου πει καποιος περισσοτερα σε πμ...
Δεν νομίζω ότι παίζει, εκτός αν κάνει την πολύ δύσκολη
με αυτη την κουκλα η δηθεν κουκλα τι γινεται? εχω τηλεφωνο ...αλλα μονο αν μου πει καποιος περισσοτερα σε πμ...
συνφωνω σε ολαααδε μου χει ερθει ποτε τπτ ακυρο απ'το mamba ουτε καμια περιεργη χρεωση..μονο απο καμια βιζιτα αμα κινδυνευσεις αν εχεις σχεση ή εισαι παντρεμενος καλυτερα να χρησιμοποιεις κανα δευτερο κινητο για να χεις το κεφαλι σου ησυχο
]
150e 1 ωρα , 200e 2 ωρες , ολα εκτός anal........
βρε μαγκες τραβελι δεν ειναι ειναι αυτο?????εγω πάντως πολύ ευχαρίστως θα το καβάλαγα... έχει κανείς το τηλέφωνό της?
Ωραια γκομενα αλλα μη το παρατραβατε.....το περασμενο μηνα 100 το ειχε και οπως εμαθα την πηδηξανε και με 80εγω πάντως πολύ ευχαρίστως θα το καβάλαγα... έχει κανείς το τηλέφωνό της?
Ωραια γκομενα αλλα μη το παρατραβατε.....το περασμενο μηνα 100 το ειχε και οπως εμαθα την πηδηξανε και με 80
σε βρίσκω λίγο υπερβολικό... αλλά αν έχεις το τηλέφωνο της σε συγχωρώ χαχαχαχα
πρεπει να εισαι πολυ ομορφος τυπε
αλλη μια που με το καλημερα που θα πεις σε μπλοκαρει...μπλοκαρετε την και εσεις
γνωριζει κανεις την Αλεξανδρα?
ο Ντερτιλης μπορει,ο αρχηγος ηταν πιστος στη Δεσποινα... έλα ρε Παττακε... αυτή πρέπει να την είχε πηδήξει ο Παπαδόπουλος... για κανε του μια ερώτηση... ;)
γνωριζει κανεις την Αλεξανδρα?
δεν ειναι μουφα καθολου....μουφα ειναι το προφιλ...