ajax95-96
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
με αυτο βρεθηκε κανεις?
με αυτο βρεθηκε κανεις?
ξερω οτι ζητησε 80 γιουρια καποια στηγμη οταν τις μιλησα αλα δεν βρθηκα ποτε μαζι τις.....δεν ειναι 18,μαλλον στα 35-40 την κοβω........18 ετών??? χαχαχα
ανω των 45 ετων ζηταει απο 80-100 οπου σε πιασει,καλο κορμι,και δεν κολαει σε παιχνιδια στο κρεβατι της φατσα μετρια και φιληη της γιαννας η λολιτα ιη ελενη αφου καθε μηνα φτιαχνει η αλλη και αλλο προφιλ....18 ετών??? χαχαχα
φιλε μου βρεθηκεσ μαζι τις? αυτα μου τα ειπε και σε μενα στο τηλ.....αλα ηθελα να ξερω εαν καποιος περασε καλα μαζι τις?????ανω των 45 ετων ζηταει απο 80-100 οπου σε πιασει,καλο κορμι,και δεν κολαει σε παιχνιδια στο κρεβατι της φατσα μετρια και φιληη της γιαννας η λολιτα ιη ελενη αφου καθε μηνα φτιαχνει η αλλη και αλλο προφιλ....
δοκημασα χθες τελικα το μιλφονι.....οπως ειπε ο gentleman ειναι σκυλι στο κρεβατι.......ολα καλα για αυτους που γουσταρουν 45-αρες με καλουτσικο κορμι και διαθεση.......,δεν ειδε ποτε την ωρα μαζι μου και καθησαμε σκεδον 2 ωρες με 80 γιουρια...στο γαμησι ειναι σκυλι του πολεμου, αλλα οι φωτογραφιες την κολακευουν...
εκενε λαθος στην ηλικια οταν εφτιαξε το προφιλ και τωρα δεν αλλαζει...
δοκημασα χθες τελικα το μιλφονι.....οπως ειπε ο gentleman ειναι σκυλι στο κρεβατι.......ολα καλα για αυτους που γουσταρουν 45-αρες με καλουτσικο κορμι και διαθεση.......,δεν ειδε ποτε την ωρα μαζι μου και καθησαμε σκεδον 2 ωρες με 80 γιουρια...
ειναι σε ολα δεχτικη....αναλ δεν ειμαι φαν και δεν ρωτησα, αλα μαλλον δεν κανει....ολα τα αλα οκ (cim,cif)kai tis aresoyn kai ta paiknidakiaΓιά δώσε περισότερα...τι κάνει , σε τί λέει όχι....
ειναι σε ολα δεχτικη....αναλ δεν ειμαι φαν και δεν ρωτησα, αλα μαλλον δεν κανει....ολα τα αλα οκ (cim,cif)kai tis aresoyn kai ta paiknidakia
2 και καλο social time......τι θετικο ειναι οτι δεν βιασεται ....τουλαχιστον μαζι μου.......Στό διάστημα πού κάθεται , πόσες ντουφεκιες ?
apo vyzi ti leei?2 και καλο social time......τι θετικο ειναι οτι δεν βιασεται ....τουλαχιστον μαζι μου.......
....την παζαρευα για 3 ωρες 150 ευρο να δωσει και πισω κινηση αλλα ηθελε 200...η 80 την ωρα σε χοτελι...εδωσα ακυρο..με αυτο βρεθηκε κανεις?
....την παζαρευα για 3 ωρες 150 ευρο να δωσει και πισω κινηση αλλα ηθελε 200...η 80 την ωρα σε χοτελι...εδωσα ακυρο..
Και σε εμενα εκανε και 12 ατοκες....εγώ πάντως για σχεδόν τρίωρο έδωκα 80 ;)
και με πίσω κίνηση ;)
εγώ πάντως για σχεδόν τρίωρο έδωκα 80 ;)
και με πίσω κίνηση ;)