TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ??Και ζαναξ μην σου πω
ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ??Και ζαναξ μην σου πω
Και οχι μόνο αυτό, αν κάνεις το λάθος και δώσεις πιστωτική, θα σου τραβάει λεφτά κάθε μήνα αυτόματα.ρε παιδεία εμένα μετα από 3-4 κοπέλες που τα είπαμε δεν με αφήνει να στείλω αλλο μήνυμα
ζητάει λεφτά ξέρει κάνεις τι φάση?
Όχι δεν είχα σκοπό να το κάνω αυτό το πράγμα σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία αν και αυτο ρυθμίζεται στις αυτόματες πληρωμές το ξέρω από το PayPal το ίδιο κάνουν αυτές του ιδους συνδρομές όπως και η καρτοκινητες ! Κοίταξε το αν έχεις κάποιο τέτοιο θέμα σε κάποια εφαρμογή είναι στις αυτόματες πληρωμές την βγάζεις και τελειώνει το θέμα εκεί!Και οχι μόνο αυτό, αν κάνεις το λάθος και δώσεις πιστωτική, θα σου τραβάει λεφτά κάθε μήνα αυτόματα.
Κι εγώ.https://www.mamba.ru/profile/178609...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null ,,,,,any info καλοδεχουμενη ...!!!
Παλια καραβανα στο χωρο.Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τίποτα για εδώ;Elena Papafanasiy, 57 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena Papafanasiy, 57 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans.www.mamba.ru
Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες.Παλια καραβανα στο χωρο.
Αρκετα γεματη.
Μετριες υπηρεσιες
Ρε παΙδια εδω ειναι νημα για μαμπα και οχι νημα για παλιογριες. βαλτε αλλου τις αναζητησεις για πτωματα
Γκλομπεαρχη εδώ έχει τραβελια???Xa xa
Αφου κ το μαμπα εχει γιομισει ""πτωματα"" γιγαντα???
Γκλομπεαρχη εδώ έχει τραβελια???
ναι βλακεια αυτο.. αλλα παλι καλα στα 3-4 μωρακια που έστειλα δώσαν κινητο !Aggelos feetlover έχεις δίκιο και δεν σε αφηνει γιατί πρέπει να αγοράσεις νομίσματα (που βλέπω ότι είναι πολύ ακριβά )για να συνομιλησεις η να γίνεις vip μέλος αλλά σε αυτό ειναι με συνδρομή (ένα μήνα ,δυο η τρεις μήνες ).
Στα 60 και φούλ ?Ότι 50 ήταν προ μνημονίου...