Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.244
- Πόντοι
- 24.806
Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ 2 μηνύματα τις έστειλα. Μου απάντησε στα ρωσικά και μετά με μπλόκαρε.Ωραίο μωρό, δεν είναι fake?
Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ 2 μηνύματα τις έστειλα. Μου απάντησε στα ρωσικά και μετά με μπλόκαρε.Ωραίο μωρό, δεν είναι fake?
Μάλλον σε έβρισε στα ρώσικα και μετά σε μπλόκαρε... Απορώ γιατί κάνουν λογαριασμό τότε.Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ 2 μηνύματα τις έστειλα. Μου απάντησε στα ρωσικά και μετά με μπλόκαρε.
Καλημερα παιδια δεν μου απαντησε καποιοςΚαλημερα ειμαι αναμεσα στσ τρια αυτα εδω
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ruLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ruMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Καλημέρα. Ανάλογα. Έχουν κάνει την μαλακία στο mamba με το όριο ηλικίας. Δηλαδή αν δεν είσαι μέσα στα όρια ηλικίας που έχει επιλέξει η κοπέλα να τις μιλούν πρέπει να έχεις συνδρομή. Επίσης αν έχει πολλά αδιάβαστα μηνύματα θέλει συνδρομή. Μετα τον Ιούνιο ίσως αξίζει να βάλεις . Τώρα δεν έχει τίποταΚαλήμερα ,μπορεί να μου πει κάποιος που ασχολειτε με το mamba μηνύματα σε προφίλ μπορείς να στείλει μόνο αν πληρώσεις συνδρομή?
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωσηΚαλημέρα. Ανάλογα. Έχουν κάνει την μαλακία στο mamba με το όριο ηλικίας. Δηλαδή αν δεν είσαι μέσα στα όρια ηλικίας που έχει επιλέξει η κοπέλα να τις μιλούν πρέπει να έχεις συνδρομή. Επίσης αν έχει πολλά αδιάβαστα μηνύματα θέλει συνδρομή. Μετα τον Ιούνιο ίσως αξίζει να βάλεις . Τώρα δεν έχει τίποτα
Κι από αγοράκια που το παίζουν κοριτσάκια ενίοτε.Κοριτσακια που κανουν την πλακα τους. Γεματο ειναι το μαμπα απο τετοια .
Για αυτήν αναρωτιέμαι και εγώΌπως επίσης και για αυτή τη κοπέλα.
Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Για την πρώτη δεν θυμάμε ακριβώς τι έχουν πειΚαλημερα ειμαι αναμεσα στσ τρια αυτα εδω
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ruLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ruMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
του αθληματος ειναι,αλλα δεν εχω δοκιμασει..Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Για την Ελενα 45 ξανθια απο mamba ξερει κανεις κατι ? Αρχικα το κάνει το αθλημα ? Και αν μναι τιμες εντυπωσεις ? Ευχαριστω
Μηπως παιζει τηλεφωνο να μτο στειλει καποιος σε pm ? Ποσα ζηταει ?του αθληματος ειναι,αλλα δεν εχω δοκιμασει..
Πολύ καλή επιλογη τιμα τα λεφτα της προχώραΚαλημερα παιδια δεν μου απαντησε καποιος
με τις μαλακιες αλλαγες που εχουν κανει στο μαμπα,οτι ηταν γραμμενο στα ελληνικα δεν διαβαζεται πλεον...αν θυμαμαι καλα 80 ζηταγε...Μηπως παιζει τηλεφωνο να μτο στειλει καποιος σε pm ? Ποσα ζηταει ?