dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Προφανως οπου σε πιάσει....και εγω 60 ξερω πιο πανω γραφτηκε το 50
ΥΓ μπορει να μην εισαι τοσο γλυκουλης οσο εγω χαχαχαχααχχααχ
Προφανως οπου σε πιάσει....και εγω 60 ξερω πιο πανω γραφτηκε το 50
οντως φιλε ειμαι μπρουταλ αγορι το ειπε και καποια ψυχη που μας λειπει απο εδω μεσα μας διαβαζει ομως και πιστευω να ξαναερθει στην παρεα μαςΠροφανως οπου σε πιάσει....
ΥΓ μπορει να μην εισαι τοσο γλυκουλης οσο εγω χαχαχαχααχχααχ
Σου εστειλα pm με το τι μου ειπε η ιδια για να μην εχουμε παρεξήγησηοντως φιλε ειμαι μπρουταλ αγορι το ειπε και καποια ψυχη που μας λειπει απο εδω μεσα μας διαβαζει ομως και πιστευω να ξαναερθει στην παρεα μας
με ανθρωπους που προσφερουν εδω μεσα και δεν ειναι αερογαμηδες παρεξηγηση ποτεΣου εστειλα pm με το τι μου ειπε η ιδια για να μην εχουμε παρεξήγηση
Σου εστειλα pm με το τι μου ειπε η ιδια για να μην εχουμε παρεξήγηση
Σαταναμε ανθρωπους που προσφερουν εδω μεσα και δεν ειναι αερογαμηδες παρεξηγηση ποτε
Εσυ πρεπει να μας πεις οσα δεν ξερουμε....γιατι οσα ξερουμε τα ξερεις...Πειτε κ μενα μπρς???
μεγαλη λουμπινα φιλε ... γαμαει χωρις να ξερει κανεις τι κανει ...κρυφηηηηηηηηηηΕσυ πρεπει να μας πεις οσα δεν ξερουμε....γιατι οσα ξερουμε τα ξερεις...
?????μεγαλη λουμπινα φιλε ... γαμαει χωρις να ξερει κανεις τι κανει ...κρυφηηηηηηηηηη
Δίκιο έχεις... Σε ευχαριστώ...παιχτη γιατι δεν φτιαχνεις ενα προφιλ στο mamba... ακομα και καποιος να σου δωσει το τηλεφωνο εχουν γινει τοσες πολλες μαλακιες με κοπελες που οι πιο πολλες ειναι δύσπιστες,οι πιο πολλες θελουν προσωπικη επαφη
Ευρο και χρονος απο τη ζωη της ημαρτον ρε 60 η γιαγια με τα ιδια βρισκεις διαμαντιαεμένα η λανα μου είπε 60 για μια ωρα
ηρθε ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΕυρο και χρονος απο τη ζωη της ημαρτον ρε 60 η γιαγια με τα ιδια βρισκεις διαμαντια
Εχουνε βγει νεες στο μαμπα και υπαρχουνε και καλες παλιες αλλα σε πιο κλειστο κυκλο για νεες θα ενημερωσω συντομα αν και ξερω οτι θα δεχτω επιθεση απο τη γουβα
Στο 60αρι εινε και το προμοτοροσημο μεσα οπιος θελει ας τα σκασει η αμα γουσταρει γερικες κοιλουμπες περιορεξεως κολοκιθοπιτα
Ειχα μιλησει το καλοκαιρι μαζι της..το επαιζε οτι ειναι Ελλαδα διακοπες και ζηταγε 100 την ωρα...μαλλον θα ξεμεινε εδω λογο lockdown...χαχαχαχαχαχαAgnes, 26 лет, Греция, Афины, познакомится с парнем в возрасте 40 - 80 лет - Сеть знакомств Мамба.
Agnes, 26 лет, Греция, Афины, Скорпион, интересы - познакомится с парнем в возрасте 40 - 80 лет.mamba.onelink.me
Εδώ γνωρίζει κανένας ;
περιμενουμε ακομη την πρωτη ενημερωσηΣυναγονιστες θα κανω ενημεροση για μαμποκυρια συντομα