dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Τι είπες τώρα.......προχωρα μην φοβασαι ...μια χαρα ειναι για αυτα που ζηταει
Τι είπες τώρα.......προχωρα μην φοβασαι ...μια χαρα ειναι για αυτα που ζηταει
παιχτη γιατι δεν φτιαχνεις ενα προφιλ στο mamba... ακομα και καποιος να σου δωσει το τηλεφωνο εχουν γινει τοσες πολλες μαλακιες με κοπελες που οι πιο πολλες ειναι δύσπιστες,οι πιο πολλες θελουν προσωπικη επαφηΠως θα γίνει να συναντήσουμε και εμείς οι νεοφερμένοι στην Αθήνα κανένα μιλφάκι ρώσικης κουλτούρας ...Ευχαριστώ....
λεω βυζουκλες φυσικες και ορθες παρα τα 50 πλαςΤι είπες τώρα.......
Καμία φορά ήταν όπου σε πιάσει στην τιμή. Τώρα ποσο χρεώνει ;λεω βυζουκλες φυσικες και ορθες παρα τα 50 πλας
κατι ειπε ο συναγωνιστης πιο πανω για 50 αν ειδα καλαΚαμία φορά ήταν όπου σε πιάσει στην τιμή. Τώρα ποσο χρεώνει ;
50€ για μιαμιση ώρα καλά είναι. Έχω να την δω καιρό. Σωματικά δεν ξέρω πως είναι σήμερα. Αλλά είναι vfmκατι ειπε ο συναγωνιστης πιο πανω για 50 αν ειδα καλα
οπως ηταν παντα50€ για μιαμιση ώρα καλά είναι. Έχω να την δω καιρό. Σωματικά δεν ξέρω πως είναι σήμερα. Αλλά είναι vfm
Ρε θες να με απολυσουν???????????????λεω βυζουκλες φυσικες και ορθες παρα τα 50 πλας
Προς οσους μου εχουν στειλει pm για την LANA. Δεν θα σας απαντησει παρα μονο εαν σας δει στο μαμπα και σας δωσει το τηλ η ΙΔΙΑ. Καντε μια προσπαθεια δεν ειναι δυσκολο να την βρειτε. Επισης εχει φωτο την φατσα της για οσους θελουν να ξερουν ακριβως τι θα συναντησουνπαιχτη γιατι δεν φτιαχνεις ενα προφιλ στο mamba... ακομα και καποιος να σου δωσει το τηλεφωνο εχουν γινει τοσες πολλες μαλακιες με κοπελες που οι πιο πολλες ειναι δύσπιστες,οι πιο πολλες θελουν προσωπικη επαφη
φιλε μαυρουλα εγω ξανα δεν ακουμπαω απο το μαμβα .... κοντεψα καποτε μια να την πεταξω απο το μπαλκονι του πριβε γιατι την εχυσα στα βυζιαAgnes, 26 лет, Греция, Афины, познакомится с парнем в возрасте 40 - 80 лет - Сеть знакомств Мамба.
Agnes, 26 лет, Греция, Афины, Скорпион, интересы - познакомится с парнем в возрасте 40 - 80 лет.mamba.onelink.me
Εδώ γνωρίζει κανένας ;
Χαχαχα δεν ήθελα να ήμουν στην θέση σου.φιλε μαυρουλα εγω ξανα δεν ακουμπαω απο το μαμβα .... κοντεψα καποτε μια να την πεταξω απο το μπαλκονι του πριβε γιατι την εχυσα στα βυζια
εκανα σαν υστερικια φιλε της εδωσα τα λεφτα της και της λεω μεχρι το 3 εξαφανιζεσαιΧαχαχα δεν ήθελα να ήμουν στην θέση σου.
φιλε μαυρουλα εγω ξανα δεν ακουμπαω απο το μαμβα .... κοντεψα καποτε μια να την πεταξω απο το μπαλκονι του πριβε γιατι την εχυσα στα βυζια
ξεχασες να πεις και κατι αλλο οσοι καποιοι και να χρησιμοποιησουν ονοματα αξιοπιστων μελων οτι μου εδωσε το τηλεφωνο ο ταδε ... θα τρωνε παντα πορτα γιατι οι γυναικες πια τσεκαρουν ρωτανε ταδε εδωσες το τηλεφωνο σε αυτονΠρος οσους μου εχουν στειλει pm για την LANA. Δεν θα σας απαντησει παρα μονο εαν σας δει στο μαμπα και σας δωσει το τηλ η ΙΔΙΑ. Καντε μια προσπαθεια δεν ειναι δυσκολο να την βρειτε. Επισης εχει φωτο την φατσα της για οσους θελουν να ξερουν ακριβως τι θα συναντησουν
Nα προσθεσω πως ζητημα ειναι απο τους 10 που θα δωσεις το τηλ να παει 1 με 2 τελικα.ξεχασες να πεις και κατι αλλο οσοι καποιοι και να χρησιμοποιησουν ονοματα αξιοπιστων μελων οτι μου εδωσε το τηλεφωνο ο ταδε ... θα τρωνε παντα πορτα γιατι οι γυναικες πια τσεκαρουν ρωτανε ταδε εδωσες το τηλεφωνο σε αυτον
πια με κανεναν φιλε εχει αρχισει το κυνηγι και εχει πολλους μλκες εξωNα προσθεσω πως ζητημα ειναι απο τους 10 που θα δωσεις το τηλ να παει 1 με 2 τελικα.
Ρε φιλε καταλαβαινω οτι καποιος δεν μπορει εκεινη την στιγμη. Εχω στην λίστα για 2 εξορμήσεις που θα γινουν. Ειχα δωσει το τηλ κατερινας σε εναν περασε ενας μηνας και τον ρωταω τελικα την ειδες? Ε ξερεις δεν προλαβα κτλπ κτλπ. . Περισσοτερο απο περιέργεια ρωτησα.πια με κανεναν φιλε εχει αρχισει το κυνηγι και εχει πολλους μλκες εξω
και εγω 60 ξερω πιο πανω γραφτηκε το 50εμένα η λανα μου είπε 60 για μια ωρα