tripas2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 411
- Πόντοι
- 26
Όχι ρε φίλε... είπαμε αλλά όχι και έτσι...
Μας τρέλλανες
μη βαρατε ρε παιδια, τζιμακο λιγη βοηθεια θα με φανε
στη τελικη η γρια κοτα εχει το ζουμι..
Όχι ρε φίλε... είπαμε αλλά όχι και έτσι...
Μας τρέλλανες
μη βαρατε ρε παιδια, τζιμακο λιγη βοηθεια θα με φανε
Ρε guys .. περί ορέξεως..μη βαρατε ρε παιδια, τζιμακο λιγη βοηθεια θα με φανε
Ρε guys .. περί ορέξεως..
Το παιδί θέλει μια γκιλφαρα..οκ
Άλλωστε όλοι έχουμε κάνει ηθελημένα ή αθέλητα τους ηρωισμούς μας
Jimy .. ντρέπομαι αλλά και εγώ το ίδιο.. χαχαχαΜε ξεπερασες γιγαντα
Εγω μεχρι κυρια εφη εχω παει
Απλά τον πειράζουμε, εννοείται πως ο καθένας ό,τι γουστάρει κάνει και λογαριασμό δεν δίνει, μόνο καμια κριτική να μαθαίνουμε κι οι υπόλοιποι ;)Ρε guys .. περί ορέξεως..
Το παιδί θέλει μια γκιλφαρα..οκ
Άλλωστε όλοι έχουμε κάνει ηθελημένα ή αθέλητα τους ηρωισμούς μας
ΣωστόΑπλά τον πειράζουμε, εννοείται πως ο καθένας ό,τι γουστάρει κάνει και λογαριασμό δεν δίνει, μόνο καμια κριτική να μαθαίνουμε κι οι υπόλοιποι ;)
Jimy .. ντρέπομαι αλλά και εγώ το ίδιο.. χαχαχα
Απλά τον πειράζουμε, εννοείται πως ο καθένας ό,τι γουστάρει κάνει και λογαριασμό δεν δίνει, μόνο καμια κριτική να μαθαίνουμε κι οι υπόλοιποι ;)
αντε θα στειλει κανεις τηλ της; εαν παιζει και τπτ αλλο σε αυτη την ηλικια ενημερωστε,.
Ναι.. όχι..δεν ξέρω χαχαχαΔεν ντρεπεσαι να ντρεπεσαι??
Καλοοο...Συναγωνιστή, όχι μερακλής μάλλον Περικλής πρέπει να νιώθεις γιατί αυτή γεννήθηκε στον χρυσό αιώνα του Περικλή...
κακιες :- δεν σας μπορω ισα ισα στην ηλικια που ειναι βγαζει δοντια ρε ;) και βαζει μασελαΣυναγωνιστή, όχι μερακλής μάλλον Περικλής πρέπει να νιώθεις γιατί αυτή γεννήθηκε στον χρυσό αιώνα του Περικλή...
εναν λογω θα σου εγω εγω ;) αν και μπορω να σου πω δεκαδες ;)εγώ δεν θα σταθώ στα γούστα του καθενός. δικαίωμά του και καύλα του...
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί να πληρώσεις μια γυναίκα που είναι σίγουρα πάνω από 60.
(το ίδιο σίγουρα θα έλεγα και για πάνω από 50, να μην πω και 40 εκτός κι αν μιλάμε για κάποια που κρατιέται πολύυυυυυ μα πολύ καλά)
τι εννοώ.
μα καλά, μια εξηντάρα , μια πενηντάρα, υπάρχει άντρας κάτω από 70 που δεν μπορεί να βρει μόνος του να γαμήσει?
από παρέες, σε μπαρ ή όπου αλλού? έλεος...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????
εγώ δεν θα σταθώ στα γούστα του καθενός. δικαίωμά του και καύλα του...
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί να πληρώσεις μια γυναίκα που είναι σίγουρα πάνω από 60.
(το ίδιο σίγουρα θα έλεγα και για πάνω από 50, να μην πω και 40 εκτός κι αν μιλάμε για κάποια που κρατιέται πολύυυυυυ μα πολύ καλά)
τι εννοώ.
μα καλά, μια εξηντάρα , μια πενηντάρα, υπάρχει άντρας κάτω από 70 που δεν μπορεί να βρει μόνος του να γαμήσει?
από παρέες, σε μπαρ ή όπου αλλού? έλεος...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????
Υπαρχουν φουλ μερακληδες και μπαρπαδια και γυμνασμενοι και γραμμωμενοι στο bou ρε εσυ Τζωνη , αλλωστε μπορει να εχει βιτσια ο μπαρμπας , που να ξερεις εσυ τι τυπαρα κρυβετε πισω απ ενα νικ ... γιου νεβερ νοου ρε εσυ :S :Sτι να πω ρε φίλε...ας τα σκάσει τότε
αλλά αν είναι να τα σκάσεις γιατί όχι για πιπίνι, άντε για τριαντάρα?
θα μου πεις γούστα...
φαύλος κύκλος