jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αν ειναι αληθινο το προφιλ μιλαμε απ τα καλυτερα μουνια στο μαμπα ever
αυτη εδω ρε ;) ενταξει μου ζητησε να την παντρευτω ;) αλλα ειναι ασχημη για αυτο δεν ενέδωσα μετα και η προικα λιγη
οχι το ταμπλετΕλπίζω να εννοείς το κινητό και όχι το
Συμφωνώ αλλά σε περίπτωση που διαβάζει ας πούμε ότι είναι μέτρια ;)Αν ειναι αληθινο το προφιλ μιλαμε απ τα καλυτερα μουνια στο μαμπα ever
Οκ, θα γίνω θυσία να την πάρω εγώ. Χαλάλι η προίκα ;)αυτη εδω ρε ;) ενταξει μου ζητησε να την παντρευτω ;) αλλα ειναι ασχημη για αυτο δεν ενέδωσα μετα και η προικα λιγη
Ρε ξυπνηστε. Μελανουρι εν οψει. Αφηστε τον Τασο. Αυτος τυγφλωθηκε . Μωρο !!!. Μενει ακομη με τους γονεις τηςΟκ, θα γίνω θυσία να την πάρω εγώ. Χαλάλι η προίκα ;)
Εμένα το λες; Εγώ είπα θα την πάρω, αν δηλαδή δεν με προλάβει ο Γιώργος...Ρε ξυπνηστε. Μελανουρι εν οψει. Αφηστε τον Τασο. Αυτος τυγφλωθηκε . Μωρο !!!. Μενει ακομη με τους γονεις της
φαγωθηκατε ρε > δεν προκειτε να πηδηξετε ποτε ξανα δεν σας αφηνω ξανα λεπιΡε ξυπνηστε. Μελανουρι εν οψει. Αφηστε τον Τασο. Αυτος τυγφλωθηκε . Μωρο !!!. Μενει ακομη με τους γονεις της
για το προφίλ,δεν ξέρω....πάντως η γκόμενα είναι υπαρκτή...Αν ειναι αληθινο το προφιλ μιλαμε απ τα καλυτερα μουνια στο μαμπα ever
Υπαρκτή??.. υπό ποιά έννοια?για το προφίλ,δεν ξέρω....πάντως η γκόμενα είναι υπαρκτή...
Εγώ το είπα πρώτος.. και ζήτησα κ κουμπάρο )!! ΧαχαχαΕμένα το λες; Εγώ είπα θα την πάρω, αν δηλαδή δεν με προλάβει ο Γιώργος...
Υπαρκτή??.. υπό ποιά έννοια?
Σίγουρα κάποια υπάρχει που.. φωτογραφήθηκε. Αυτό? ..ή τίποτα παραπάνω?
Εντάξει, έρχομαι για κουμπάρος, αρκεί να τηρούνται οι παραδόσεις και οι παροιμίες ;)Εγώ το είπα πρώτος.. και ζήτησα κ κουμπάρο )!! Χαχαχα
Εννοείται..3 φορές την εβδομάδα ρε θηρίο??..θα μου την ξεκανειςΕντάξει, έρχομαι για κουμπάρος, αρκεί να τηρούνται οι παραδόσεις και οι παροιμίες ;)
Χαχαχαχα... Όχι, εντάξει, δύο μου αρκούν, να μείνει χρόνος και για κανένα ραντεβούΕννοείται..3 φορές την εβδομάδα ρε θηρίο??..θα μου την ξεκανεις
η κοπέλα υπάρχει,και αν κάποιος αφιερώσει χρόνο ,και χρήματα,την ξαπλώνει.....τουρ κάνει,από όσο θυμάμαι τουλάχιστον....Υπαρκτή??.. υπό ποιά έννοια?
Σίγουρα κάποια υπάρχει που.. φωτογραφήθηκε. Αυτό? ..ή τίποτα παραπάνω?