jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
κανα 2-3 μπουκαλια κρασι δεν του ειπες ομως να παρει μαζι του ;)
Κρασι η μια
Κρασι η αλλη
κανα 2-3 μπουκαλια κρασι δεν του ειπες ομως να παρει μαζι του ;)
καλημέρα σε όλους! υπάρχει καμία πληροφορία για την συγκεκριμένη? εχει πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να της στείλω δυστυχώς.. αν κάποιος εχει το τηλέφωνο της... ευπρόσδεκτο!!
τζιμμυ στην γκαλινα σταματας σε καβα φορτωνεις και παςΚρασι η μια
Κρασι η αλλη
τζιμμυ στην γκαλινα σταματας σε καβα φορτωνεις και πας
Κάποιοι πυρφοροι την χάλασαν εσχάτως.Αν είσαι γκιλφακιας κ fun cult τότε προχώρησε το. Για μια δοκιμή αξίζει.
Μην ξύνετε πληγές ρε παιδιά
καλημέρα σε όλους! υπάρχει καμία πληροφορία για την συγκεκριμένη? εχει πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να της στείλω δυστυχώς.. αν κάποιος εχει το τηλέφωνο της... ευπρόσδεκτο!!
Έχω φάει χοντρό κόλλημα ρε jimyΕ ρε τουμπανακι
Εγώ στα 50 την είχα πάρει με λωκοΚάποιοι πυρφοροι την χάλασαν εσχάτως.
Παλιότερα μεενα τριανταρι και ενα μπουκάλι κρασί (από Lidl) έδινε παράσταση τα πάντα όλα και χωρίς ρολόι στο χώρο της.
Αυτές τις μαλακιες κάνουν μερικοί απλες και σε λίγο θα το παει στο 80αρι η γιαγιά.
Γνώμη μου, οχι πανω απο 30 με ΤΙΠΟΤΑ
Η φωτογραφία με το κόκκινο φόρεμα και το δάχτυλο στο στόμαΈχω φάει χοντρό κόλλημα ρε jimy
Ναι το ένα όμως να το πιει αυτός για να τον ανεβάσει... χαχαχακανα 2-3 μπουκαλια κρασι δεν του ειπες ομως να παρει μαζι του ;)
Δεν υπάρχει ρε φίλε..η άλλη με το μαγιό στην ομπρέλα,,, άσταΗ φωτογραφία με το κόκκινο φόρεμα και το δάχτυλο στο στόμα
.. αλλά χωρίς κρασί χαχαχαΕγώ στα 50 την είχα πάρει με λωκο
Δεν υπάρχει ρε φίλε..η άλλη με το μαγιό στην ομπρέλα,,, άστα
Αν είναι αληθινές, ψάξε για πυροσβεστήραΔεν υπάρχει ρε φίλε..η άλλη με το μαγιό στην ομπρέλα,,, άστα
E, δες λίγο πιο πίσω κι εσύ, δεν είναι μυστικό ;)ρε εσεις δεν ντρεπεστε κουτσομποληδες :- :S για πια μιλατε
Μη χασεις εσυρε εσεις δεν ντρεπεστε κουτσομποληδες :- :S για πια μιλατε
δεν βοηθας καθολου :- κολλησε το εργαλειοE, δες λίγο πιο πίσω κι εσύ, δεν είναι μυστικό ;)
Ορίστε:δεν βοηθας καθολου :- κολλησε το εργαλειο
Ελπίζω να εννοείς το κινητό και όχι τοδεν βοηθας καθολου :- κολλησε το εργαλειο