erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
Ζηλεύεις, ε;
τι να ζηλευει ρε συ αυτός? Είναι ατίθασο νιάτο ακόμα!!! Αλίμονο σε άλλους που βαδιζουν προς τα πρωτα -ηντα!!!
Ζηλεύεις, ε;
να σου πάρουμε πιπίλα για τα Χριστούγεννα η βολευεσαι με την σχολική ποδιτσα?
με είχαν πάει στο διευθυντή γιατί έριχνα κάτω το μολύβι για να δω μέσα από την φούστα της δασκάλας κ αυτός της είχε πει ε να φοράτε πιο μακριά φούστα αγοράκια είναι γαμάτα χρόνιαΣχολική ποδίτσα, ε??? Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε... Ωραίες εποχές! Σκύβαμε κάτω από τα θρανία για να δούμε τα βρακάκια!!!
στον κύριο από πάνω που μας είπε κ μπαρμπαδες πες τα γιατί θέλουμε κ τα μιλφακιατι να ζηλευει ρε συ αυτός? Είναι ατίθασο νιάτο ακόμα!!! Αλίμονο σε άλλους που βαδιζουν προς τα πρωτα -ηντα!!!
https://m.mamba.ru/users/1585287752?hit=3] [/url]
Επιστροφη της κορασιδας απο την ξενιτια και συναντηση μαζι της πριν λιγες μερες στο ξενοδοχειο του Βασιλη !καλα Ελληνικα (πολλα χρονια εδω στην Ελλαδα πριν το διαλειμα του εξωτερικου) και καλο σοσιαλ. Καλο σφιχτο κορμακι , ωραια πισω οψη που δεν δινει. Φιλια πιπα χωρις πλαστικο και σεξ (με) με καλη συμμετοχη απο μερια της. Παντα με χαμογελο και με ανεση . Κοστος 70€ μια ωριτσα με ενα ομορφο κοριτσι. Απο εμενα τουλαχιστον μια δοκιμη αξιζει. Εγω προσωπικα θα ξανατιμησω. Θα μεινει σιγουρα 2-3 μηνες. Μην με ζαλιζετε για τηλεφωνο καντε επαφη με μυνημα το δινει η ιδια ! Αυτα απο εμενα καλα γαμησια ;)
Πολυ πολυ Good για να ειναι True ρε εσυ stef , εκτος αν ειναι κανα glamouρακι η κανα εσκορτακι που το παιζει σε 2 τερεν η μικρη .... αν εχει μιλησει καποιος η κανα απ τα γατονια του mamba ας ενημερωσει λιγο κι εμας τους Ρωσσοφαγους ;) ;)ρε παιδες τι παιζει?
το νεο προφιλ κανεις?Απ οτι ξερω αυτο ειναι το παλιο προφιλ για το οποιο εχει χασει κωδικους, και απ οτι φαινεται "was online a long ago".
το νεο προφιλ κανεις?
ρε παιδες τι παιζει?
της εχω μιλησει παλαιοτερα βιζιτα ειναι και δεν ασχοληθηκα τη βρισκεις και σε αλλα σαιτ
της εχω μιλησει παλαιοτερα βιζιτα ειναι και δεν ασχοληθηκα τη βρισκεις και σε αλλα σαιτ
εσυ ειδικα ,θα γκανιαξεις για να το βρεις.απο το 2010 μελος και ακομα νεος?θελεις και τηλεφωνο απο το κατερινακι.εδω τρομαξαμε εμεις ρε να το βρουμε.καλησπέρα συναγωνιστές.μπορώ να έχω σε pm το τηλέφωνο της κατερίνας?ευχαριστώ
Δηλαδή οι νέοι δε εχουν δικαίωμα να ζητήσουν τίποτα?εσυ ειδικα ,θα γκανιαξεις για να το βρεις.απο το 2010 μελος και ακομα νεος?θελεις και τηλεφωνο απο το κατερινακι.εδω τρομαξαμε εμεις ρε να το βρουμε.
Στο δίνω εγω φίλε που δεν έτρεξα και πολύ και ας είμαι νέος.καλησπέρα συναγωνιστές.μπορώ να έχω σε pm το τηλέφωνο της κατερίνας?ευχαριστώ
ακου γιατι δεν θα σου ξανααπαντησω αφου φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ και επιδει με ρωτας.πολυ λιγο με ενδιαφερει το νεος και παλιος.σε οτι με αφορα δεν ειμαι τιποτα απο αυτα,ουτε και το παιζω.το ανεφερα για να τονιστει οτι απο το 2010 μελος με 5 μυνηματα,αρα μηδεν συνησφορα.μονο του παρε.τιποτα δηλαδει.εγω δεν δινω φιλε σε τετοιους τιποτα.και μαλιστα για κοριτσια που καλως η κακως πανε απο στομα σε στομα.θα ελεγα και αλλα αλλα βαριεμαι να βαλω μυαλο σε καποιους.Δηλαδή οι νέοι δε εχουν δικαίωμα να ζητήσουν τίποτα?
Εσύ δεν ζήτησες ποτέ τίποτα ως νέος?
Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι σε κάνει εσένα "παλιό"? Ο αριθμός των μηνυμάτων?