Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Κατερίνα κάνει duo Με την Αγνή που κάνει μασάζ
Όποιος συναγωνιστής θέλει πραγματικά νά δεί τη Κατερίνα ας τό ψάξει η αγνή έχει αγγελία
Αγνή;μασάζ;
ναι κανουν μαζι αν και πριν χρονια που τις ειχα παρει μαζι τοτε μου χε πει να μην ζητησω τηλ απ την κατερινα γτ κ καλα μονο με εκεινη εκανε ραντεβου..
ή Κατερίνα δεν είχε πρόβλημα να μου δώσει τά τηλέφωνα δυο κοριτσιών πού συνεργάζεταιναι κανουν μαζι αν και πριν χρονια που τις ειχα παρει μαζι τοτε μου χε πει να μην ζητησω τηλ απ την κατερινα γτ κ καλα μονο με εκεινη εκανε ραντεβου..
ναι οκ δεν αποκλειεται γι αυτο να μου το ειπεή Κατερίνα δεν είχε πρόβλημα να μου δώσει τά τηλέφωνα δυο κοριτσιών πού συνεργάζεται
Τώρα αν ή αγνή φοβάται τον ανταγωνισμό δεν ξέρω γιατί δεν έχω βρεθεί μαζί της
μήπως ήταν στο ξεκίνημα τής Κατερίνας
πάτα αγνή μασάζ στην αναζήτηση κ θα βρεις πληροφορίες στο μασάζ κατοίκων αν θυμάμαι καλάΈχει κανείς άποψη για την Αγνή;Τι παίζει; Βλέπω μπροστινό σύστημα αξιοσέβαστο ισχύει;
Μάλλον γκιλφ εννοείς ;)Τι έχουμε εδώ γκολφ;
βασιλη,αν θες την αποψη μου,δεν λεει και πολλα.λιγα θα ελεγα.μασαζ βεβαια προς το καλο,αλλα στα υπολοιπα δεν.ειναι κανα δυο χρονια που την πειρα βεβαια.τιποτα το ιδιαιτερο και το σωμα γιουβαρελακι.εχει καλυτερα τεμαχια.Έχει κανείς άποψη για την Αγνή;Τι παίζει; Βλέπω μπροστινό σύστημα αξιοσέβαστο ισχύει;
Πλάκα πλάκα στο γκιλφ θα μπαίνει πιο εύκολα η μπαλίτσα παρά στο γκολφ
Γκολφ!!!!!
Φωτογράφιση η δικιά σου όμως
Μην είσαι κακός, είναι καλλιτεχνική δουλειά ;)Φωτογράφιση η δικιά σου όμως