Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.096
- Πόντοι
- 28.246
Check pmΑν θελει κάποιος ,ας μου στείλε με πμ το τηλέφωνο της Κατερίνας ,γιατι Mamba δεν εχω ( δεν θέλω να ενεργοποιήσω τον παλιό κωδικό ).ευχαριστω
Check pmΑν θελει κάποιος ,ας μου στείλε με πμ το τηλέφωνο της Κατερίνας ,γιατι Mamba δεν εχω ( δεν θέλω να ενεργοποιήσω τον παλιό κωδικό ).ευχαριστω
Πες της κ .. χρόνια πολλά.. γιορτάζει σήμεραΑν θελει κάποιος ,ας μου στείλε με πμ το τηλέφωνο της Κατερίνας ,γιατι Mamba δεν εχω ( δεν θέλω να ενεργοποιήσω τον παλιό κωδικό ).ευχαριστω
ρε παιδια ποιο ειναι το προφιλ της κατερινας
Καλημέρα δεν παίζει πλέον το προφίλ αυτό δεν μπαίνει καν από ότι μου είπε έχει χάσει κωδικούς.
Καλημέρα, δεν έχει όμως άλλο απ' όσο ξέρω, έτσι κι αλλιώς έχει φτιάξει τον κύκλο της πια...Καλημέρα δεν παίζει πλέον το προφίλ αυτό δεν μπαίνει καν από ότι μου είπε έχει χάσει κωδικούς.
Ναι ισχύει δεν μπαίνει μέσα στο μαμπα πλέον.Ε... τον διευρύνει σιγά σιγά και από εδώ.Καλημέρα, δεν έχει όμως άλλο απ' όσο ξέρω, έτσι κι αλλιώς έχει φτιάξει τον κύκλο της πια...
το κύκλο της τον διευρύνει,όπως σωστά είπες,αλλά,όχι,από εδώ.μεσω τις πελατείας της..Ναι ισχύει δεν μπαίνει μέσα στο μαμπα πλέον.Ε... τον διευρύνει σιγά σιγά και από εδώ.
https://m.mamba.ru/users/1585287752?hit=3] [/url]
Επιστροφη της κορασιδας απο την ξενιτια και συναντηση μαζι της πριν λιγες μερες στο ξενοδοχειο του Βασιλη !καλα Ελληνικα (πολλα χρονια εδω στην Ελλαδα πριν το διαλειμα του εξωτερικου) και καλο σοσιαλ. Καλο σφιχτο κορμακι , ωραια πισω οψη που δεν δινει. Φιλια πιπα χωρις πλαστικο και σεξ (με) με καλη συμμετοχη απο μερια της. Παντα με χαμογελο και με ανεση . Κοστος 70€ μια ωριτσα με ενα ομορφο κοριτσι. Απο εμενα τουλαχιστον μια δοκιμη αξιζει. Εγω προσωπικα θα ξανατιμησω. Θα μεινει σιγουρα 2-3 μηνες. Μην με ζαλιζετε για τηλεφωνο καντε επαφη με μυνημα το δινει η ιδια ! Αυτα απο εμενα καλα γαμησια ;)
Πες της ότι μικροδείχνεις, δεν μετράει αυτό;Ωραίος φίλε!! Λιτός και περιεκτικός!!
Αλλά πως να πάρω ο καψερός τηλέφωνο? Να μικρύνω 7 χρόνια για να μπω στο target group της??
εσυ κ εγω στα κυβικα μας ερχονται τα τελη κυκλοφοριας μην μας γαμησει κ η εφοριααν με "ήξερες" (εννοώ στο μπου ως μέλος, όχι εκτός) θα ήξερες...
δεν έχει καμία σημασία καθώς δεν μιλάμε για την ίδια σίγουρα, αλλά please εμένα για σεβασμό εδώ μέσα, απέναντι στα κορίτσια ειδικά, μη μου κάνεις μαθήματα...
Αυτό και εγώ εννοώ από την πελατεία της από εδώ μέσα.Δεν λέω ότι έχει σχέσει με το σάιτ :jelous:το κύκλο της τον διευρύνει,όπως σωστά είπες,αλλά,όχι,από εδώ.μεσω τις πελατείας της..
Αυτό και εγώ εννοώ από την πελατεία της από εδώ μέσα.Δεν λέω ότι έχει σχέσει με το σάιτ :jelous:
Πες της ότι μικροδείχνεις, δεν μετράει αυτό;
να σου πάρουμε πιπίλα για τα Χριστούγεννα η βολευεσαι με την σχολική ποδιτσα?Και ξέρεις κάτι? Όντως μικροδείχνω
Ζηλεύεις, ε;να σου πάρουμε πιπίλα για τα Χριστούγεννα η βολευεσαι με την σχολική ποδιτσα?
πολύ τι να σου λέωΖηλεύεις, ε;