jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Λες; Μη με τρομάζεις
Εχει μπει αερα πατερα!!
Λες; Μη με τρομάζεις
το ερωτεύτηκα το μωρό θα. Κάνω δυνατό καμάκι την επόμενη!!!Ναι ρε συ ολο ωραια κομματια εχει στη reception στην ηλιουπολη
το ερωτεύτηκα το μωρό θα. Κάνω δυνατό καμάκι την επόμενη!!!
Δεν υπάρχει χειρότερο να πας με κοπέλα και η άλλη στη ρεσεψιόν να είναι καλύτερη. Λες στη δικιά σου να κάτσει στη ρεσεψιόν και ανεβαίνεις με την άλλη στο δωμάτιοΝαι ρε συ ολο ωραια κομματια εχει στη reception στην ηλιουπολη
Δεν θα έχουμε μούτρα να πάμε στον Πρίαμοτο ερωτεύτηκα το μωρό θα. Κάνω δυνατό καμάκι την επόμενη!!!
Τίποτε άλλο μη σηκώσει και τρέχουμε μη φάμε αδέσποτηbenelly είμαι αλλά και ο Τάσος και ο κουμπάρος είναι Beretta. Καλα όπλα. Όποιος είναι καλασνικοφ να σηκώσει χερι
στείλε πμ στον άρχοντα (amjik) ;) Μπορεί να σε βοηθήσει ;) Είναι πολύ καλός ψαράς και σε εκτιμάει δεόντωςτο ερωτεύτηκα το μωρό θα. Κάνω δυνατό καμάκι την επόμενη!!!
Δεν υπάρχει χειρότερο να πας με κοπέλα και η άλλη στη ρεσεψιόν να είναι καλύτερη. Λες στη δικιά σου να κάτσει στη ρεσεψιόν και ανεβαίνεις με την άλλη στο δωμάτιο
Ξανθιές ψηλές η ειδικότητά μουΚ προχθες την ωρα που βγαινα εμπενε ενα ψηλο ξανθο καμπυλωτο οουυυυ
εσύ που να δεις στο gls τον κοτσίδαΠου να δεις ενα που χε οταν πρωτο ανοιξε
Ξανθιές ψηλές η ειδικότητά μου
εσύ που να δεις στο gls τον κοτσίδα
Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του;Κ γω δεν λεω οχι!!
Ναι ρε συ ολο ωραια κομματια εχει στη reception στην ηλιουπολη
Έβρισες κι έπεσε το μπου :SWho the fuck is kotsidas???
ατραξιόν των Πρίαμος hotelWho the fuck is kotsidas???
Να υποθέσω ότι σου πήρε ώρα να αποφασίσεις;Tzimako ειχε πλακα που εδειχνε τα δωματια στο ΑΛΜΠΟΥΜ
ασε τι να σου λεω - της ζηταγα να μου εξηγησει τα συν και πλην -
καλη ηταν !
ατραξιόν των Πρίαμος hotel