TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι φούστης είσαι με τρολλαρειςΕύχομαι και κριτής στο GNTM2
τι φούστης είσαι με τρολλαρειςΕύχομαι και κριτής στο GNTM2
κουμπάρε τα έγραψα ;) Πάντα ρίχνουμε στάχτη στους άλλους ;) Αυτά τα κόλπα μου τα μάθανεΓια άλλο ντούο μου είχες πει , άλλο προέκυψε!
Υ.Γ η λέξη κάστινγκ είναι συνώνυμο του Πορνοστάρ- bodyguard Πανάγου!
αξιος!!!! Πες μας. Και τιμές ωραια μουνακια!!!το λοιποννννννννννννννν χθες το βραδυ προγραμματίζοντας το σαββατοκύριακο ειδα οτι θα εχω πολυ τρέξιμο ;) επρεπε να κανω κατι χθες ;) πριν βραδυασει σηκωσα πηρα τηλεφωνο την αγγελικη την φιλη της βαλεριας ;) στο παρελθον την ειχα ξαναδει αλλα μισο ραντεβου δεν ειχα παρει λοκω :'( λατρης γαρ ειπα να παρω ραντεβουδακι πριαμος ηλιουπολης για να μην τα λεω παλι μια κοπελα δεν την λες κοντη αλλα ουτε και ψηλη βυζακι μικρο με ωραια ρωγα αφουυ καναμε οτι καναμε ξαφνικα πεφτει τηλεφωνο απο την βαλερια της λεει με ποιον ειναι και που και κανονιζουμε συναντηση εκ νεου μπιλλ όλοι μαζι πια εκει εγινε χαμος πολυ πιπα πολυ κωλο πολυ νινι και με πολυ χαβαλε και γελια εχοντας παρει και τα κρασακια μας καταληξαμε τελικως σε ληξη ολου αυτου του μινι παρτι εχοντας καβαλησει τα μεσανυχτα ;) τελικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους τα κοριτσια σαν ντουετο ειναι μια χαρα η καθε μια με της χαρες της γενικος μια αρκετα καλη συναντηση να περναμε ολοι καλα
ΥΓ. αντε και καμιά φωτογραφια ετσι να περναει η ωρα ;)
θέλω και εγώ να τις περάσω καστιγκ είμαι μικρός και ζηλεύω!!!! Κλαψ κλαψτι να κάνω ρε κουμπαρουλη εγώ περνάω τα κορίτσια κάστινγκ άλλη κατηγορία
καλώς τον τον παλούκι λουκ 2χ80 φίλεαξιος!!!! Πες μας. Και τιμές ωραια μουνακια!!!
και τα αρχιδια μέσα έτσι!!! Καλη τιμή μπράβοκαλώς τον τον παλούκι λουκ 2χ80 φίλε
καλώς τον τον παλούκι λουκ 2χ80 φίλε
θέλω και εγώ να τις περάσω καστιγκ είμαι μικρός και ζηλεύω!!!! Κλαψ κλαψ
Θα αφήσει εποχή να μου το θυμηθείς...Εχει πα,ρει φορα ο παναγος τασσο!!!
φίλε κρυφτειτε όλη από τον πάγκοΕχει πα,ρει φορα ο παναγος τασσο!!!
Πριν το διάβαζα κι αναρωτιόμουν αν πιο γρήγορα από τη σκια τουΕξάλλου ειμαι ενα φτωχό και μόνο αγοράκι σαν τον λουκυ Λουκ που ειναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι. Απλά είμαστε και οι δύο παλούκι Λουκ στην άγρια στύση της πουτανιαρας πρωτεύουσας... (αυτός στην άγρια στύση)...
Αυτά είναι λόγια του Πορνοστάρ- bodyguard Πανάγου , δημοσίευω εδώ το ποστ του για να μάθουν οι νέοι ποιός είναι!!
έχω στο. Προγραμμα Κάτια μαρινα να αναμένετε φώτο με τα χυσια στο. Κώλο τους βυζια η στόμα θα παίξω δυνατά το νοεμβριο που έμαθα ότι θα ξανάρθουντώρα δε παιζω έχω καστιγκ πορνοσταρ!!!Αυτα ειναι τα ωραια Παναγο - Ενα ειναι ο Τασος
κατσε και κλαψε...
Βαλερια πολυ καλη - για Αγγελικη δεν γνωριζω -
φίλε κρυφτειτε όλη από τον πάγκο
Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά κι ο νέος είναι ωραίοςΑυτα ειναι τα ωραια Παναγο - Ενα ειναι ο Τασος
κατσε και κλαψε...
Βαλερια πολυ καλη - για Αγγελικη δεν γνωριζω -
έτσι οι νέες γενιές να μαθαίνουν πάνω από όλα το φόρουμ είναι επιμόρφωσηΕξάλλου ειμαι ενα φτωχό και μόνο αγοράκι σαν τον λουκυ Λουκ που ειναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι. Απλά είμαστε και οι δύο παλούκι Λουκ στην άγρια στύση της πουτανιαρας πρωτεύουσας... (αυτός στην άγρια στύση)...
Αυτά είναι λόγια του Πορνοστάρ- bodyguard Πανάγου , δημοσίευω εδώ το ποστ του για να μάθουν οι νέοι ποιός είναι!!
Λες; Μη με τρομάζειςΜακρια απ τα οπισθια μας
Ο Τάσος ξέρει εγώ ειμαι ακόμα μαθητής.ειδες στο πριαμο Ηλιούπολη το μελαχρινό στη ρεσεψιόν το καραμουνο? Δεύτερο όροφο έχω πάρει για να ειμαι χαμηλά... Έχει ωραια δωμάτια...
benelly είμαι αλλά και ο Τάσος και ο κουμπάρος είναι Beretta. Καλα όπλα. Όποιος είναι καλασνικοφ να σηκώσει χεριΠριν το διάβαζα κι αναρωτιόμουν αν πιο γρήγορα από τη σκια του