TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παιχτη φιλες ειναι ;) τωρα κατι αλλο δεν μπορω να βοηθησω εγω περασα καλααγνωριζονται καλα για ντουο
παιχτη φιλες ειναι ;) τωρα κατι αλλο δεν μπορω να βοηθησω εγω περασα καλααγνωριζονται καλα για ντουο
κατσε να δωσω λιγο υλικο ακομη
εχω κολλητο τον κοτσιδα
στο ειπα ετοιμαζω χτυπημα ακομη περιμενω της φωτο :- οι παρακατω φωτο αφιερωμένες φιλαρακι
Δωσε πονο κ καυλα τασσουλη
και οι δυο μου αρεσουνπαιχτη φιλες ειναι ;) τωρα κατι αλλο δεν μπορω να βοηθησω εγω περασα καλαα
και να δοκιμασεις ... και να γραψεις κιολας!!και οι δυο μου αρεσουν
εχω γραψει αρκετα πισω, και για τις δυοκαι να δοκιμασεις ... και να γραψεις κιολας!!
καταλαβα ότι δεν ειχες δοκιμασει... μια χαρα !εχω γραψει αρκετα πισω, και για τις δυο
το λοιποννννννννννννννν χθες το βραδυ προγραμματίζοντας το σαββατοκύριακο ειδα οτι θα εχω πολυ τρέξιμο ;) επρεπε να κανω κατι χθες ;) πριν βραδυασει σηκωσα πηρα τηλεφωνο την αγγελικη την φιλη της βαλεριας ;) στο παρελθον την ειχα ξαναδει αλλα μισο ραντεβου δεν ειχα παρει λοκω :'( λατρης γαρ ειπα να παρω ραντεβουδακι πριαμος ηλιουπολης για να μην τα λεω παλι μια κοπελα δεν την λες κοντη αλλα ουτε και ψηλη βυζακι μικρο με ωραια ρωγα αφουυ καναμε οτι καναμε ξαφνικα πεφτει τηλεφωνο απο την βαλερια της λεει με ποιον ειναι και που και κανονιζουμε συναντηση εκ νεου μπιλλ όλοι μαζι πια εκει εγινε χαμος πολυ πιπα πολυ κωλο πολυ νινι και με πολυ χαβαλε και γελια εχοντας παρει και τα κρασακια μας καταληξαμε τελικως σε ληξη ολου αυτου του μινι παρτι εχοντας καβαλησει τα μεσανυχτα ;) τελικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους τα κοριτσια σαν ντουετο ειναι μια χαρα η καθε μια με της χαρες της γενικος μια αρκετα καλη συναντηση να περναμε ολοι καλα
ΥΓ. αντε και καμιά φωτογραφια ετσι να περναει η ωρα ;)
φιλε πριν το colpo grosso ;) παντα υπαρχει σιγη ασυρματουγι' αυτό δεν απαντούσες ...Τάσο
Όταν δεν σε βρίσκουμε λοιπόν θα ξέρουμε ότι εργάζεσαιφιλε πριν το colpo grosso ;) παντα υπαρχει σιγη ασυρματου
εννοείται ρε φίλε εργασία και χαρά μην μας περάσουν για τεμπέληδεςΌταν δεν σε βρίσκουμε λοιπόν θα ξέρουμε ότι εργάζεσαι
Εύγε κουμπάρε πάντα τέτοια , τώρα το είδα!το λοιποννννννννννννννν χθες το βραδυ προγραμματίζοντας το σαββατοκύριακο ειδα οτι θα εχω πολυ τρέξιμο ;) επρεπε να κανω κατι χθες ;) πριν βραδυασει σηκωσα πηρα τηλεφωνο την αγγελικη την φιλη της βαλεριας ;) στο παρελθον την ειχα ξαναδει αλλα μισο ραντεβου δεν ειχα παρει λοκω :'( λατρης γαρ ειπα να παρω ραντεβουδακι πριαμος ηλιουπολης για να μην τα λεω παλι μια κοπελα δεν την λες κοντη αλλα ουτε και ψηλη βυζακι μικρο με ωραια ρωγα αφουυ καναμε οτι καναμε ξαφνικα πεφτει τηλεφωνο απο την βαλερια της λεει με ποιον ειναι και που και κανονιζουμε συναντηση εκ νεου μπιλλ όλοι μαζι πια εκει εγινε χαμος πολυ πιπα πολυ κωλο πολυ νινι και με πολυ χαβαλε και γελια εχοντας παρει και τα κρασακια μας καταληξαμε τελικως σε ληξη ολου αυτου του μινι παρτι εχοντας καβαλησει τα μεσανυχτα ;) τελικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους τα κοριτσια σαν ντουετο ειναι μια χαρα η καθε μια με της χαρες της γενικος μια αρκετα καλη συναντηση να περναμε ολοι καλα
ΥΓ. αντε και καμιά φωτογραφια ετσι να περναει η ωρα ;)
τι να κάνω ρε κουμπαρουλη εγώ περνάω τα κορίτσια κάστινγκ άλλη κατηγορίαΕύγε κουμπάρε πάντα τέτοια , τώρα το είδα!
Εύχομαι και κριτής στο GNTM2τι να κάνω ρε κουμπαρουλη εγώ περνάω τα κορίτσια κάστινγκ άλλη κατηγορία
Για άλλο ντούο μου είχες πει , άλλο προέκυψε!τι να κάνω ρε κουμπαρουλη εγώ περνάω τα κορίτσια κάστινγκ άλλη κατηγορία