jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τζιμμαρα φιλε μου καλε ολα καλα ειπα και εγω βρεθηκε τιποτα φρεσκο αλλα κλωνοκατασταση :-
Χα χα
Δλ τιποτα νεο κ καλο?,
τζιμμαρα φιλε μου καλε ολα καλα ειπα και εγω βρεθηκε τιποτα φρεσκο αλλα κλωνοκατασταση :-
παντως εχουν ερθει πολλες καινουργιες αλλα ολες vip,τζιμμαρα φιλε μου καλε ολα καλα ειπα και εγω βρεθηκε τιποτα φρεσκο αλλα κλωνοκατασταση :-
σε μιλφονι φιλε τιποτα καλο :- τα ιδια ;)Χα χα
Δλ τιποτα νεο κ καλο?,
σε μιλφονι φιλε τιποτα καλο :- τα ιδια ;)
Δεν ξέρω τι ψάχνει αλλά αυτή στη φωτογραφία 40 δεν είναι με τίποτα!Επικοινωνια με την κοπελα στα αγγλικα δε φαινεται του επαγγελματος αλλα ψαχνει το πηδημα , εχει κανεις γνωση;
καλα και εσυ... κανε και καμμια αλλαγη, χτυπα και καμμια μικρη... καλες είναι και αυτές! :coolcondom:σε μιλφονι φιλε τιποτα καλο :- τα ιδια ;)
παλι εδω εσυ εχω κατι χαλια για πλυσιμο του κοτσιδα θα τα καταφερεις ???καλα και εσυ... κανε και καμμια αλλαγη, χτυπα και καμμια μικρη... καλες είναι και αυτές! :coolcondom:
το πρωι εβαλα πλυντηριο... κανονικο στυψιμοπαλι εδω εσυ εχω κατι χαλια για πλυσιμο του κοτσιδα θα τα καταφερεις ???
δεν μας τα λες καθολου καλα στις 30 δεν σου ειχε απαντησει καν και σημερα αναφερεις πριν λιγο καιρο την πηδηξες μαλλον λες παπαντζες
ΥΓ. να γραψεις κανα παραμυθι
Χα χα
Δλ τιποτα νεο κ καλο?,
ρε φιλε την λεει που την λεει την μαλακια τι νομιζε οτι θα περναγε αλώβητος οι κλωνοι ειναι πιο πολλοι απο εμας... ασταχαχαχαχα !!! που παει ρε το γατακι εδω μεσα να πουλησει φουμαρα ....?? χαχαχα !!! ετσι Τασο χωστα !!!!
φιλε τζιμη που εισαι εσυ ??
παιδιά ψυχραιμία με τα χαλιά...να ρωτήσω κάτι πολύ σοβαρό???....πόσο πάνε τα χοτελ,ποιος μπορεί να μου πει??.... :Sπαλι εδω εσυ εχω κατι χαλια για πλυσιμο του κοτσιδα θα τα καταφερεις ???
παιδιά ψυχραιμία με τα χαλιά...να ρωτήσω κάτι πολύ σοβαρό???....πόσο πάνε τα χοτελ,ποιος μπορεί να μου πει??.... :S
έχεις χάσει επεισόδια,γι'αυτό απορεις.....
έχεις χάσει επεισόδια,γι'αυτό απορεις.....
αρκετές προτιμούν την ποιο εύκολη οδό...από στόμα σε στόμα....Έχει πέσει τρελή ξεραΐλα στο mamba ή μου φαίνεται;