Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
γνωριζει καποιος κατι για αυτην ?
ίσως να είναι αυτή.... ίσως!γνωριζει καποιος κατι για αυτην ?
μοιαζουν αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.. επισεις στο μαμπα ενα λεει υψος 181 και στο αλλο 175 επισεις δειχνει τατοο στο μαμπαίσως να είναι αυτή.... ίσως!
καλά το τατου το σβήνουν στο γραφείο κ το ύψος λίγο πολύ είναι το ίδιο. Εγώ πιο πολύ στα δόντια κ στο πιρσινγκ στον αφαλό έδωσα βάσημοιαζουν αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.. επισεις στο μαμπα ενα λεει υψος 181 και στο αλλο 175 επισεις δειχνει τατοο στο μαμπα
το καλο το αλογο φενετε απ τα δοντια χαχαχακαλά το τατου το σβήνουν στο γραφείο κ το ύψος λίγο πολύ είναι το ίδιο. Εγώ πιο πολύ στα δόντια κ στο πιρσινγκ στον αφαλό έδωσα βάση
Με την λεγάμενη έχουν επικοινωνήσει πολλοί όχι μόνο τώρα, αλλά από το προηγούμενο τουρ της ακόμα, όταν πλασάροταν μαζί με την φίλη της για ντουο.Dears
Επικοινώνησε κανείς με την λεγαμενη μέσω Μάμπα;
τα κανει ολα η κυρια σβετικ?κανεις φιλε ;) μονη της παιζει μπαλα επειδη προχθες διαβαζα κατι βλακειες του στυλ οτι ειναι ιδια με την γκαλινα διμιτρουκ :- ημαρτον ρε παιδια αυτη η γκαλινα πινει 3 μπουκαλια κρασι σε μια ωρα χώρια που το βυζι και ο κωλος ειναι πατωμα τελος παντων αντε να βαλουμε κανα δυο φρεσκιες ζεστες της σβετικ η λανα
Με την λεγάμενη έχουν επικοινωνήσει πολλοί όχι μόνο τώρα, αλλά από το προηγούμενο τουρ της ακόμα, όταν πλασάροταν μαζί με την φίλη της για ντουο.
νο λοκωτα κανει ολα η κυρια σβετικ?
κανεις φιλε ;) μονη της παιζει μπαλα επειδη προχθες διαβαζα κατι βλακειες του στυλ οτι ειναι ιδια με την γκαλινα διμιτρουκ :- ημαρτον ρε παιδια αυτη η γκαλινα πινει 3 μπουκαλια κρασι σε μια ωρα χώρια που το βυζι και ο κωλος ειναι πατωμα τελος παντων αντε να βαλουμε κανα δυο φρεσκιες ζεστες της σβετικ η λανα
ρε παιχτη εγω απευθυνομαι προσωπικα ;) εχεις κατι σοβαρο να πεις στο νημα αλλιως ξερεις εσυ συνδεση με Κάϊρο οχι με Λονδίνογουστα ειπε ο πιθηκος,
και εφαγε το σαπουνι
(δεν απευθυνομαι προσωπικα στον Τ. Καριπιδι)
ενταξει μωρε σκοπος ειναι να μην γινει ατακτο αντι να μιλαμε για κανα μιλφονι ασχολουμαστε με αυτους που μπαινουν στο φορουμ κανουν 20-30 μυνηματα ολα παπαριες και εξυπναδες ;)Ωωωχ έγινε το Brexit?
Έτσι γίνεται εδώ, όσοι δεν συμφωνούν, η δεν έχουν την ίδια άποψη, Με τους προμωτορες, μπαναρονται.Ωωωχ έγινε το Brexit?
ενταξει μωρε σκοπος ειναι να μην γινει ατακτο αντι να μιλαμε για κανα μιλφονι ασχολουμαστε με αυτους που μπαινουν στο φορουμ κανουν 20-30 μυνηματα ολα παπαριες και εξυπναδες ;)
μήπως να σου θυμησω,το θέμα των κλώνων?.....Έτσι γίνεται εδώ, όσοι δεν συμφωνούν, η δεν έχουν την ίδια άποψη, Με τους προμωτορες, μπαναρονται.
κατσε γιατι εχουμε να ασχοληθουμε και με τους αγαπουληδες που εχουν μεγαλη γλωσσα και μιλανε και λενε πολλα ωντας άσχετοιΜίλα μου Τάσο για μιλφόνια!!!!
κοφτό Τάσο.....ασχολεισου με τα κυλοτακια.οταν θα πας,θα ερθω και γωκατσε γιατι εχουμε να ασχοληθουμε και με τους αγαπουληδες που εχουν μεγαλη γλωσσα και μιλανε και λενε πολλα ωντας άσχετοι