giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Για αυτην εδώ τι γνωρίζουμε?!
η Κατερίνα, παρόλο το μικρό στήθος,είναι τίμια,καλό παιδί,και άψογος επαγγελματίας.οποτε τα τρία αυτά χαρακτηριστικά, καλύπτουν,το μικρό βυζακι..
Έχεις βάλει το link του chatΓια αυτην εδώ τι γνωρίζουμε?!
Σου έστειλε τηλ Viber ή κάποιον τρόπο επικοινωνίας;
αυτη ειναι βουλγαρια και μου ειπε οτι εχει σκοπο να ερθει ελλαδα μεσα στο σεπτεμβρη και ενδιαφέρεται για ραντεβου με αντιτιμο το οποιο δε ρωτησα και δεν μου ειπε ας την εχουμε στα υπ οψιν μας
Έχεις βάλει το link του chat
ορίστε το σωστό!!!
Σε ευχαριστώ
κανεις φιλε ;) μονη της παιζει μπαλα επειδη προχθες διαβαζα κατι βλακειες του στυλ οτι ειναι ιδια με την γκαλινα διμιτρουκ :- ημαρτον ρε παιδια αυτη η γκαλινα πινει 3 μπουκαλια κρασι σε μια ωρα χώρια που το βυζι και ο κωλος ειναι πατωμα τελος παντων αντε να βαλουμε κανα δυο φρεσκιες ζεστες της σβετικ η λαναομαδα σβετ ειναι αυτη αν δεν κανω λαθος
τα φώτα άναψε...κανεις φιλε ;) μονη της παιζει μπαλα επειδη προχθες διαβαζα κατι βλακειες του στυλ οτι ειναι ιδια με την γκαλινα διμιτρουκ :- ημαρτον ρε παιδια αυτη η γκαλινα πινει 3 μπουκαλια κρασι σε μια ωρα χώρια που το βυζι και ο κωλος ειναι πατωμα τελος παντων αντε να βαλουμε κανα δυο φρεσκιες ζεστες της σβετικ η λανα
ειμαι ρομαντικο αγορι εγω με αγαπανε ολες χωρια που μικροδειχνω κιολας ;)τα φώτα άναψε...
έτσι...όλες και όλοι,σε κυνηγάνε...γιατί δεν τα λες όλα????ειμαι ρομαντικο αγορι εγω με αγαπανε ολες χωρια που μικροδειχνω κιολας ;)
ενταξει τι να κανουμε εχω ρευμα ειμαι τραβηχτικος αντραςέτσι...όλες και όλοι,σε κυνηγάνε...γιατί δεν τα λες όλα????
πας σε χοτελι η σπιτι της ;) ατου της η ωραια σπανακοπιτ(π)α και ωραια βυζα οτι πρεπει για μαξιλαριΦαίνεται αξιόλογο κομμάτι η Σβετικ. Η φωτό δεν είναι σε ξενοδοχείο , έρχεται ή πας σε χώρο της ?
ήρθε το φώς!!!!πας σε χοτελι η σπιτι της ;) ατου της η ωραια σπανακοπιτ(π)α και ωραια βυζα οτι πρεπει για μαξιλαρι
Ουχίομαδα σβετ ειναι αυτη αν δεν κανω λαθος
Καλησπέρα παιδιά. συνάντηση τελικά προχθές με την ντάρια (φίλη σβετ). μια γυναίκα στα 50 κοντά. ωραίο πρόσωπο και σωματάρα για την ηλικία της. ήρθε στην ώρα και στη πένα ντυμένη. προσεγμένη γυναίκα. στα του αγώνα η νταρια είναι καθάρα pse φάση. παίχτηκαν κανονικά δύο γύροι με διάφορες στάσεις. πολύ καλό στοματικό και αρκετο squirt. δεν την προτείνω για άτομα που ναι gfe. 60 ευρω 1.5 ωρα και συν 20 αναλ όποιος θέλει.
μια χαρά πέρασα αλλά πιστεύω ότι δεν θα έπαιρνα δεύτερη φορά.
τασσο ωραιο το βυζι,αλλα απο φατσα λιγο με απωθει.σωμα τι λεει,για πενηνταρα βεβαια.υπηρεσιες ,συμετοχη,ειναι οπως οι φιλες σβετα και νταρια?αν και καλυπτωμαι απο τις κυριες που ανεφερα,να την εχω στα υποψιν.πας σε χοτελι η σπιτι της ;) ατου της η ωραια σπανακοπιτ(π)α και ωραια βυζα οτι πρεπει για μαξιλαρι
περιπου τα ιδια ;) η διαφορα μονο νο λοκωτασσο ωραιο το βυζι,αλλα απο φατσα λιγο με απωθει.σωμα τι λεει,για πενηνταρα βεβαια.υπηρεσιες ,συμετοχη,ειναι οπως οι φιλες σβετα και νταρια?αν και καλυπτωμαι απο τις κυριες που ανεφερα,να την εχω στα υποψιν.