TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παιχτη τα ειπαμε ολα ;) αμερικανακι δεν ειμαι ψαξε βοηθεια αλλουΣου έστειλα απάντηση και σου εξήγησα. Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις οκ.
παιχτη τα ειπαμε ολα ;) αμερικανακι δεν ειμαι ψαξε βοηθεια αλλουΣου έστειλα απάντηση και σου εξήγησα. Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις οκ.
Αυτά παθαινεις φιλε μου οταν δεν το εχεις......με την τεχνολογία.έστειλες πμ,στον εαυτό σου....????
Με έδωσε??????στελνει και πμ φιλε μου καλε οτι ο ταδε με συστησε για μεγαλο ενημερωτη ο ταδε ομως δεν εχει νικ νειμ μαλλον
παιχτη ειμαι να ξερεις ενας ανθρωπος που βοηθαω πολυ ανεξαρτητως παλαιότητας μελους ;) και ας με χαρακτηριζουν καποιοι ψευτονταβαντζακο κλπ ενεργα μελη και μακαριτες ;) ομως υπαρχουν καποιες δικλείδες προστασιας απεναντι σε ολο αυτο ;) ο τροπος που γραφεις και το τι γραφειςΜε έδωσε??????
υπερμουναρος αυτο?!οκ γουστα ειναι αυτα,παντως μερικες φωτος ειναι απο το πανοραμα στη Βουλααπο τις φωτο κανει για επαγγελματια. ισως ειναι και σε κανενα γραφειο ομως δεν το ξερω . υπερμουναρος ειναι παρ αυτα
δεν πάω στην Βούλα.δεν έχει πιτσαρίες καλές.σαλλυ αι λαβ γιουυυυυ!!!!υπερμουναρος αυτο?!οκ γουστα ειναι αυτα,παντως μερικες φωτος ειναι απο το πανοραμα στη Βουλα
δίπλα πήγαινε Γλυφάδα έχει ωραία πραγματαδεν πάω στην Βούλα.δεν έχει πιτσαρίες καλές.σαλλυ αι λαβ γιουυυυυ!!!!
Ο Τάσος πάντα ρίχνει φως και βοηθάει εκεί που πρέπει.παιχτη ειμαι να ξερεις ενας ανθρωπος που βοηθαω πολυ ανεξαρτητως παλαιότητας μελους ;) και ας με χαρακτηριζουν καποιοι ψευτονταβαντζακο κλπ ενεργα μελη και μακαριτες ;) ομως υπαρχουν καποιες δικλείδες προστασιας απεναντι σε ολο αυτο ;) ο τροπος που γραφεις και το τι γραφεις
τωρα τελευταια βολταρει στο GLS ;) εχει δικο του ανθρωπο εκειδίπλα πήγαινε Γλυφάδα έχει ωραία πραγματα
υπερμουναρος αυτο?!οκ γουστα ειναι αυτα,παντως μερικες φωτος ειναι απο το πανοραμα στη Βουλα
Η μετάφραση του χαιρετισμού της στο προφίλαπο τις φωτο κανει για επαγγελματια. ισως ειναι και σε κανενα γραφειο ομως δεν το ξερω . υπερμουναρος ειναι παρ αυτα
ουκρανικα αν βαλεις σου δινει μια καλυτερη μεταφραση ;) η κυρια παντως ειναι ζευγαρι και ψαχνους σκλαβουςΗ μετάφραση του χαιρετισμού της στο προφίλ
Δεν είμαστε στο Κίεβο! 180χλμ ή δύο ώρες προς τα νότια. Η μορφή των συναντήσεων το απόγευμα, για λίγο δεν καταλαβαίνω! Ο ένας δεν έχει χρονολογεί! Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, μόνο η μορφή mzhm είναι ενδιαφέρουσα, εμείς και ο τύπος! Είσαι περίεργος;! Έτσι, με ενδιαφέρει, μια πρόταση που δεν μπορώ να αρνηθώ.) Bi, σκλάβοι, χαμηλότερα στον κήπο!
Η μετάφραση του χαιρετισμού της στο προφίλ
Δεν είμαστε στο Κίεβο! 180χλμ ή δύο ώρες προς τα νότια. Η μορφή των συναντήσεων το απόγευμα, για λίγο δεν καταλαβαίνω! Ο ένας δεν έχει χρονολογεί! Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, μόνο η μορφή mzhm είναι ενδιαφέρουσα, εμείς και ο τύπος! Είσαι περίεργος;! Έτσι, με ενδιαφέρει, μια πρόταση που δεν μπορώ να αρνηθώ.) Bi, σκλάβοι, χαμηλότερα στον κήπο!
α το κοκοβιο και κάνει το παγωνιτωρα τελευταια βολταρει στο GLS ;) εχει δικο του ανθρωπο εκει
Α γειά σου Tassoουκρανικα αν βαλεις σου δινει μια καλυτερη μεταφραση ;) η κυρια παντως ειναι ζευγαρι και ψαχνους σκλαβους