cosgeor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 75
- Πόντοι
- 231
Ξέρουμε κάτι σχετικά με το δωράκι και τις υπηρεσίες της???
Ξέρουμε κάτι σχετικά με το δωράκι και τις υπηρεσίες της???
ολα καλά φιλε μου... ετοιμάζεσαι για ανοδο στη πολη;;γιωρη,που εισαι ρε φιλε ,γαμω το φελεκι μου?ολα ενταξει?
Κ εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου..δεν ψάχνω σχέση κ τα βαριέμαι πολύ όλα αυτάΚαι εγώ έτσι έχω καταλάβει... ότι δεν κάνει βίζιτες. Όποιος την καταφέρει υποκλίνομαι. Εγώ την προσπαθώ αραιά και που αλλά από φαί τίποτα.
ενα ακομα ζωο! εχει κ δευτερο προφιλ. πηγα με τα νερα της,ανταλλαξαμε μηνυματα μεχρι που σιωπησε κ με μπλοκαρε
η παραπανω με το hello εφαγα μπλοκ .... τσ τσ τσ ... μιλαμε για πολλα νευρα η τύπισσα ? ... εχει μιλησει καποιος?
η παραπανω με το hello εφαγα μπλοκ .... τσ τσ τσ ... μιλαμε για πολλα νευρα η τύπισσα ? ... εχει μιλησει καποιος?
ρε,ποτε θα γινετε ανθρωποι?...ενα σκετο γεια,φυσικα και θα πεσει μπλοκ...στειλτε και ενα 100αρικο φωτο,να δειτε πως θα κελαηδησουν...ενα ακομα ζωο! εχει κ δευτερο προφιλ. πηγα με τα νερα της,ανταλλαξαμε μηνυματα μεχρι που σιωπησε κ με μπλοκαρε
εχω τη καμερα,λειπει το 100ρικο.... νταλε νταλε ολ δε ουε'ι'ρε,ποτε θα γινετε ανθρωποι?...ενα σκετο γεια,φυσικα και θα πεσει μπλοκ...στειλτε και ενα 100αρικο φωτο,να δειτε πως θα κελαηδησουν...
γιεεεεεεεεε...κομμωτηριο,και μην με ενοχλεις,για τοσο απλα θεματα!εχω τη καμερα,λειπει το 100ρικο.... νταλε νταλε ολ δε ουε'ι'
Χαχαχα..φοβηθηκαμε μην την προσβάλλουμερε,ποτε θα γινετε ανθρωποι?...ενα σκετο γεια,φυσικα και θα πεσει μπλοκ...στειλτε και ενα 100αρικο φωτο,να δειτε πως θα κελαηδησουν...
ε ναι...τι της περασατε μωρε?...να μιλανε στο καθε ενα τυχοντα?...Χαχαχα..φοβηθηκαμε μην την προσβάλλουμε
Κ με μένα το ίδιο έκανε
ε ναι...τι της περασατε μωρε?...να μιλανε στο καθε ενα τυχοντα?...
.Καλά και εμένα στην αρχή μου έλεγε χωρίς κώλο και ότι δε κάνει γιατί δε της αρέσει κτλπ. Αλλά με τα πολλά της είπα "ή 50 και όλα μέσα για 1.5+ ώρα χωρίς φαγητά και μαλακίες ή ΟΚ καλά να περνάς". Είπε ναι. Είμαι σίγουρος πως αν της έλεγα 50 ευρώ όλα μέσα και όσες ώρες γουστάρω πάλι ναι θα έλεγε. Δεν είχε και πολύ πέρασει τότε. Γιατί πόσοι είναι αυτοί που είναι χαρντκορίλες και θέλουν μια στο τόσο να βγάζουν την χαρντκοριά τους;
Gregory, πες σε παρακαλώ στη Γκαλινα ότι.. δεν είσαι ΕΓΩ, γιατί με έβρισε κ ..με καταράστηκε στο mambaΤην έχω πάρει εγώ. Ξεκινάμε ότι είναι για πολύ χαρντ κορ καταστάσεις. Πρέπει να είσαι χαρντ κορ μιλφακιας γκιλφακιας, αλλιώς μην μπεις καν στον κόπο. Όταν την είχα συναντήσει είχαμε συμφωνήσει 50 ευρώ όλα μέσα για 1.5+ώρες. αυτή ήθελα και να βγούμε για φαγητό και μετά κανένα κρασάκι και μαλακίες. Της το είχα ξεκόψει από την αρχή. Η συνάντηση έγινε στο σπίτι της. Σχεδόν 2 ώρες κράτησε. Καλή πίπα (γουστάρει να καταπίνει). Μουνί που έχει κάνει και το δείχνει τα χιλιόμετρά του αλλά κώλος σχετικά αδούλευτος. Όταν μπήκα από πίσω στην αρχή πόναγε αλλά μετά από 2-3 σφυριές συνήθησε. Την φανέλα την ίδρωσε δε λέω. Την πήρα 1 φορά μούνι, αλλά επειδή τα χιλιόμετρα τα είχε και δεν έχουμε εργαλίο με διάμετρο μπουκαλιού σαμπάνιας φόρμουλα 1, όλες τις άλλες φορές κόλο. Όσες φορές έχυσα τα πήρε στο στόμα της και τα κατάπιε. Ξαναλέω πρέπει να είσαι χαρντ κορ. Αν περιμένεις να δεις καμία 55+ (που είναι) στυλάκι, καλύτερα να τ αφήσεις. Όταν την είχα πάρει εγώ είχε κοιλίτσα, αλλά όπως μου είπε ένας συναγωνιστής που την πήρε πρόσφατα έχει παχύνει.
Αφού έμαθε που μένεις κ ποια η .. κατάσταση σου τελικά είπε οκ?
Ina Andreevna
Κ τι προσφέρεις;
20 μαρ., 17:20
KALLIMAXOS
εκτοσ απο το κορμι μου και 80 ευρωπουλα να περασουμε καλα οι δυο μας
20 μαρ., 17:23
Ina Andreevna
80δεν κάνει αγάπη
20 μαρ., 17:23
KALLIMAXOS
ποσο κανει ;; κουκλα
20 μαρ., 17:28
Ina Andreevna
Πού μένεις;
20 μαρ., 17:29
KALLIMAXOS
Προς Αλιμο
20 μαρ., 17:30
Ina Andreevna
Ωραία
Με ποιον μένεις με ενοίκιο;
20 μαρ., 17:31
μονοσ μου
20 μαρ., 17:52
Ina Andreevna
Οκ
Γιωργο εκει σταματησε Νομιζα στην αρχη που μου εγραψε που μενω για ξενοδοχειο νοτια προαστεια Λακομπα μετα γραφει με ποιον μενω νομιζα παλι οτι θα ερχοταν σπιτι τελικα μειναμε στο οκ μπουαχαχαχχχχαχαχχχαχααχχαχαχαχαχααχαχαΑφού έμαθε που μένεις κ ποια η .. κατάσταση σου τελικά είπε οκ?
Οκ τι??
Στο τέλος θα σου ζήτησει να δει κ τα συμβόλαιαΓιωργο εκει σταματησε Νομιζα στην αρχη που μου εγραψε που μενω για ξενοδοχειο νοτια προαστεια Λακομπα μετα γραφει με ποιον μενω νομιζα παλι οτι θα ερχοταν σπιτι τελικα μειναμε στο οκ μπουαχαχαχχχχαχαχχχαχααχχαχαχαχαχααχαχα