TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
60 ευρωΣυναγωνιστές, ποιό το αντίτιμο και τι προσφέρεται;Σς ευχαριστώ προκαταβολικά.
60 ευρωΣυναγωνιστές, ποιό το αντίτιμο και τι προσφέρεται;Σς ευχαριστώ προκαταβολικά.
δεν βγαινει το λινκ. Εχει ονομα;
Καταρχήν να πω ότι δεν υπάρχει κατ εμε κανένας λόγος να συναντήσει κανεις την εν λογο κορασίδα, και αυτό διοτι. Ανάστημα, 1.65 και πολυ λεω, πρόσωπο οπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλα λογο του μικρού της αναστήματος γενικα ειναι μια πολυ μέτρια κοπελιά σαν παρουσία. Σωμα λεπτό, αγύμναστο, για να ειμαι ειλικρινείς ο ποπος σώζει κάπως την κατάσταση. Στήθος, άσχημο μικρό και κρεμασμένο δηλαδή ότι χειρότερο. Ενώ στο κρεβάτι αρκετά διεκπεραιωτικη με ψεύτικες φωνές και μια κατάσταση κορασίδας που δουλεύει σε οικο ανοχής. Νομίζω overall στις κοπελες που εχω συναντήσει μεσω του Mamba αυτή με διαφορά χαρακτηρίζεται ως Μάπα.
Laora ;)δεν βγαινει το λινκ. Εχει ονομα;
Περίμενε την παλίρροια.. ;)...........
....... χαιρετώ τήν λατρεμένη ΝΕΟΛΑΙΑ ...Βοήθεια ..ύπαρχει καμιά κυρία σιτεμένη γία τά
γέρικα γούστα μου ??
αρχοντα εννοείται στελνω πμ...........
....... χαιρετώ τήν λατρεμένη ΝΕΟΛΑΙΑ ...Βοήθεια ..ύπαρχει καμιά κυρία σιτεμένη γία τά
γέρικα γούστα μου ??
Καταρχήν να πω ότι δεν υπάρχει κατ εμε κανένας λόγος να συναντήσει κανεις την εν λογο κορασίδα, και αυτό διοτι. Ανάστημα, 1.65 και πολυ λεω, πρόσωπο οπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλα λογο του μικρού της αναστήματος γενικα ειναι μια πολυ μέτρια κοπελιά σαν παρουσία. Σωμα λεπτό, αγύμναστο, για να ειμαι ειλικρινείς ο ποπος σώζει κάπως την κατάσταση. Στήθος, άσχημο μικρό και κρεμασμένο δηλαδή ότι χειρότερο. Ενώ στο κρεβάτι αρκετά διεκπεραιωτικη με ψεύτικες φωνές και μια κατάσταση κορασίδας που δουλεύει σε οικο ανοχής. Νομίζω overall στις κοπελες που εχω συναντήσει μεσω του Mamba αυτή με διαφορά χαρακτηρίζεται ως Μάπα.
ετσι την πάτησα και εγω, για την εμπειρία λογο του βιντεακι που στέλνει. Αλλα να σου θυμίσω και την συμπεριφορά της που έγραψα πιο πανω...Δέν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω,προφανώς την έχεις συναντήσει,όμως αν ήταν μόνο οι φωτογραφίες θα έλεγα ότι ίσως τις εχει μαιμουδέψει,αλλά το βίντεο που στέλνει στο βίμπερ δεν δείχνει και τόσο χάλια ίσα ίσα...Τώρα για τα 100 που ζητάει μπορεί και να μην αξίζει αλλά εμένα μου έδωσε την εντύπωση οτι σηκώνει παζάρι.Αν όντως έφυγε και γυρίσει τον Μαιο θα επιδιώξω συνάντηση έτσι για την εμπειρία...
ετσι την πάτησα και εγω, για την εμπειρία λογο του βιντεακι που στέλνει. Αλλα να σου θυμίσω και την συμπεριφορά της που έγραψα πιο πανω...
μαλλον επιβεβαιωνεται η θεωρια του αντε να μαζεψω ότι κατσει να τελιωνουμε .... εγω δεν προλαβα να δοκιμασω αν και ψηνομαι να την δω αν γυρισει βεβαια με καποιο παζαρι στην τιμη .... δεν ειναι για 100αρια η κυρια και πλεον για μενα όλες αυτες σε αυτο το ηλικιακο προφιλ
....αρχοντα εννοείται στελνω πμ
αγαπητε φιλε Θ , παλι κασκαντεριλικι εκανες..??? Ειχες ετοιμο το άλλο το κουκλι με τα βυζάκια και το αφησες παλι... αδιόρθωτος!
από χωριό είμαι που να ξέρωαγαπητε φιλε Θ , παλι κασκαντεριλικι εκανες..??? Ειχες ετοιμο το άλλο το κουκλι με τα βυζάκια και το αφησες παλι... αδιόρθωτος!
Ξερς ξερς πονηρε χωριατηαπό χωριό είμαι που να ξέρω
Πάντως σε ελεύθερη μετάφραση τ΄όνομά της, λέγεται Ειρήνη η "ελεύθερη".....ποιος επικοινώνησε με το κοριτσι στα ρωσικα εκανα προταση δωρου απο Ελληνικα τρανσλειτ σε ρωσικα και με μπλοκαρε μπουαχαχαχαχαχαχαχα
Τουλάχιστον από εβδομαδα θα ανταμειφθείς... αν παλι δεν παρασυρθείς!!από χωριό είμαι που να ξέρω