Την έχω πάρει εγώ. Ξεκινάμε ότι είναι για πολύ χαρντ κορ καταστάσεις. Πρέπει να είσαι χαρντ κορ μιλφακιας γκιλφακιας, αλλιώς μην μπεις καν στον κόπο. Όταν την είχα συναντήσει είχαμε συμφωνήσει 50 ευρώ όλα μέσα για 1.5+ώρες. αυτή ήθελα και να βγούμε για φαγητό και μετά κανένα κρασάκι και μαλακίες. Της το είχα ξεκόψει από την αρχή. Η συνάντηση έγινε στο σπίτι της. Σχεδόν 2 ώρες κράτησε. Καλή πίπα (γουστάρει να καταπίνει). Μουνί που έχει κάνει και το δείχνει τα χιλιόμετρά του αλλά κώλος σχετικά αδούλευτος. Όταν μπήκα από πίσω στην αρχή πόναγε αλλά μετά από 2-3 σφυριές συνήθησε. Την φανέλα την ίδρωσε δε λέω. Την πήρα 1 φορά μούνι, αλλά επειδή τα χιλιόμετρα τα είχε και δεν έχουμε εργαλίο με διάμετρο μπουκαλιού σαμπάνιας φόρμουλα 1, όλες τις άλλες φορές κόλο. Όσες φορές έχυσα τα πήρε στο στόμα της και τα κατάπιε. Ξαναλέω πρέπει να είσαι χαρντ κορ. Αν περιμένεις να δεις καμία 55+ (που είναι) στυλάκι, καλύτερα να τ αφήσεις. Όταν την είχα πάρει εγώ είχε κοιλίτσα, αλλά όπως μου είπε ένας συναγωνιστής που την πήρε πρόσφατα έχει παχύνει.