petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.473
- Πόντοι
- 41.813
Καλησπέρα, τις προάλλες μου έστειλε μνμ αυτή, ότι κανει ραντεβού κτλ. Πείνασε η θεία.
θελει και λεφτα αυτη? βρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!
:S :S :S :S :S :S
Καλησπέρα, τις προάλλες μου έστειλε μνμ αυτή, ότι κανει ραντεβού κτλ. Πείνασε η θεία.
Έχω κ εγώ θέμα το ίδιο
Πείνασε και διψασε η θεία..
Κερασμα θέλει να πάει καπηλειό.. :S :S :S
Και θέλει και ακάποτα γιατί έχει αλεργία στο λάστιχο...
πηγαίνετε κατω κατω αριστερα... (η σελίδα τελειωνει κατω κατω με μια γαλαζια μπάρα) και στο αριστερό αριστερό μερος εχει ένα κουτάκι με επιλογή γλώσσας . Εκει κλικαρετε ελληνικα αγγλικά ή κογκολεζικα...
Μπα;;..κ άλλο κρούσμα;Και θέλει και ακάποτα γιατί έχει αλεργία στο λάστιχο...
Αλλεργίας; :S :S :SΜπα;;..κ άλλο κρούσμα;
χαμός γίνεται φίλε ΓιώργοΜπα;;..κ άλλο κρούσμα;
συναγωνιστής την είχε περιγράψει ως η κόρη της Έφης Θώδη κάποιος είχε πει και για ακαποτα.είχα κλείσει ραντεβού μαζί της πριν κάνα μήνα είχε άλλο προφίλ τότε.την έδιωξα και ευτυχώς βρήκα άλλη και το έσωσα
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι λοιπές που κάνουν ακαποτες πίπες και τά περνούν στο στόμα, και δεν κινδυνεύουμε.χαμός γίνεται φίλε Γιώργο
Δεν είναι το ίδιο με το ελεύθερο σεξΕυτυχώς που υπάρχουν και οι λοιπές που κάνουν ακαποτες πίπες και τά περνούν στο στόμα, και δεν κινδυνεύουμε.
ΓριπηςΑλλεργίας; :S :S :S
Ναι, όταν τα περνουν στο στόμα η τα φτύνουν ή τα καταπίνουν, και καθαρίζουν, ενώ όταν της τόν βάλεις αλακαποτο μπορεί να μείνει έγκυος. Ως αναφορά τα μικρόβια βέβαια τού προηγούμενου σκοτώνονται στο στόμα της ενώ δεν φεύγουν όταν πλένει το μουνι της.Δεν είναι το ίδιο με το ελεύθερο σεξ
Για να δούμε, θα πέσουν να σε φάνε, η μόνο εγώ είμαι ο τυχερός, όταν καταθέτω τά βιώματα μου...κυριοι καλησπερα σας....μολις τελειωσα το σπαρακτικο κλαμα μου για το κατοσταρικο που αδοξα εφυγε απο τα χερια μου και κατεληξε στα χερια της Ολιβιας.....πολλα μπορω να δικαιολογησω σε μια γυναικα... το οτι εχει λιγα κιλα παραπανω(εχει αρκετα), το οτι δεν εχει φατσα μοντελου(δεν εχει),το οτι εψαχνε να βρει ιντερνετ κανα δεκαλεπτο,ειχε ωραια βυζια για να ειμαι δικαιος και οι τρυπουλες δεν ειναι τοσο δουλεμενες....πως θα μπορουσε να ηταν αλλωστε.....εδωσε καινουρια εννοια στη λεξη κομοδινο...ειχα την εντυπωση οτι αυτες που ξερουν οτι δεν εχουν ΤΗΝ κορμαρα δινουν το κατι παραπανω στις υπηρεσιες...η συγκεκριμενη εχει και τουπε......κλεισαμε για δυο ωρες και στο ημιχρονο προφασιστηκα δουλεια κι εφυγα....σκεφτομαι το γεγονος οτι μου ειπε πως της δινουν 150 ευρω για δυο ωρες κι ανατριχιαζω στην ιδεα μηπως και τσιμπαγα.....ισως θα πρεπει να αναθεωρησω την αποψη μου να μην διωχνω .....ισως θα επρεπε να εχω φυγει αμα τη εμφανισει.......ευελπιστουσα οτι τουλαχιστον θα εδινα μια αξιοπρπεη πιπα......ουτε καν.......αντιο λοιπον αγαπητο κατοσταευρω....ελπιζω να ξανασυναντηθουμε.....με το κατοσταευρω γιατι με την Ολιβια ουτε τσαμπα......
Η συγκεκριμένη δεν έχει δικτυωθεί ακόμη εδώ μέσα οπότε μάλλον θα το γλυτώσει το πέσιμο!Για να δούμε, θα πέσουν να σε φάνε, η μόνο εγώ είμαι ο τυχερός, όταν καταθέτω τά βιώματα μου...