giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Α γεια σουαφού έχετε επικοινωνία, δεν της λες λίγο να επιτρέψει και μεγάλύτερες ηλικίες;
στο 26-35 δεν κάνουμε δουλίτσα.
Α γεια σουαφού έχετε επικοινωνία, δεν της λες λίγο να επιτρέψει και μεγάλύτερες ηλικίες;
στο 26-35 δεν κάνουμε δουλίτσα.
μην ασχολείσαι ...δεν αξίζει...είναι τρελή....60, no anal, αξίζει?
Αυτο που εκανε ηταν να κανω αλλο προφιλ με ηλικια 31 ;) Δεν ειναι δυσκολο πολλες εχουν οριο ηλικιας τι να κανουμεΑ γεια σου
Ποιες απο τις δυο μου προτεινετε ?
maryljne monroe με μαυρα μαλλιαΤι έχουμε εδώ guys?
..κ κλασικά vipmaryljne monroe με μαυρα μαλλια
το ζωο δεν ειναι; Η φίλη της Μονικα σερβα η πονηρή που είχε κανει κ προφίλ εδω κ καλα να παμε στη kiara ειναι καλή στο δωματιο στους Γερμανούς... άντε μου στο διαολοΤι έχουμε εδώ guys?
γι αυτή τι ξερουμε?
www.mamba.ru/mb1595980348#/app]https://www.mamba.ru/mb1595980348#/app[/url]
κατι ειχε αναφερθεί παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι που ...και δεν μπορω να το βρω
emena μου ζητησε 300....
απλα εκλεισα το παραθυρο....
emena μου ζητησε 300....
απλα εκλεισα το παραθυρο....
Όπως παρατηρείτε, αυξάνει σταδιακά τις απαιτήσεις της..... :-(Μου ζήτησε 220 ευρώ. Πήρε τα τρία μου και σταμάτησε εκεί η επικοινωνία μας.
Έχω ξαναγράψει, στο μαμπα με έβρισε .. χαχαχα..γιατί της ότι τρολαρει για 250 η 300. Στο wamba μου ζήτησε 200, της είπα 100 κ μου απάντησε "πότε και που"Όπως παρατηρείτε, αυξάνει σταδιακά τις απαιτήσεις της..... :-(
Όπως παρατηρείτε, αυξάνει σταδιακά τις απαιτήσεις της..... :-(
Όπως παρατηρείτε, αυξάνει σταδιακά τις απαιτήσεις της..... :-(
τι περιεργες,δηλ?.... ....χαβαη 5-0 την βλεπω....Έχω ξαναγράψει, στο μαμπα με έβρισε .. χαχαχα..γιατί της ότι τρολαρει για 250 η 300. Στο wamba μου ζήτησε 200, της είπα 100 κ μου απάντησε "πότε και που"
Πρέπει να είναι τρελή κ οι φωτό .. περίεργες