xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
πολυ δυσκολη η προσέγγιση φιλε ;) το τηλεφωνο μεχρι να το πάρω κοντεψε να με τρελανει
τουλαχιστον εχεις τηλ .. .απο μαμπα ειναι ακομη πιο δύσκολο
πολυ δυσκολη η προσέγγιση φιλε ;) το τηλεφωνο μεχρι να το πάρω κοντεψε να με τρελανει
κανε υπομονη θα απαντησει ;) το εχω δεν την πηρα ομως και εγω λογω ωραριου δουλειας ;) μου απαγορεψε ρητα να το δώσω ...τουλαχιστον εχεις τηλ .. .απο μαμπα ειναι ακομη πιο δύσκολο
εγω ολες τις αγαπωΜα πως είναι δυνατόν ένας λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι πριν ή μετά από αυτόν είχε ή θα έχει άλλο ραντεβού να σκεφτεί ότι την θέλει μόνο για τον εαυτό του??
Πελατιακη σχέση υπάρχη και μόνο. Καθαρά παροχή υπηρεσιών με την μόνη εξαίρεση ότι δεν κόβεται απόδειξη!
αυτο δεν ειναι κακο ;) τις πιο πολλες φορες ειναι καλο ;) και εγω σε αυτη την κατηγορια ανήκωεγω ολες τις αγαπω
Κ εγώ, μόνο που δεν έχω χρόνο και χρήμα να τις .. βλέπω ΟΛΕΣ)!εγω ολες τις αγαπω
οσες παρεις αρκειΚ εγώ, μόνο που δεν έχω χρόνο και χρήμα να τις .. βλέπω ΟΛΕΣ)!
Γραφείο μην ασχολείστε
με το που εστειλα καλησπέρα μου εστειλε το πονηρο κορίτσι το κινητο τηλ. του γραφειου ...
Εγώ που της μίλησα, της φίλης της Μαλινκα που είχε το προφίλ κ μου έστειλε φωτογραφίες, αποδείχθηκε ότι ήταν η.. γνωστή ΑνθήΓραφείο μην ασχολείστε
Έξυπνο...δεν βάζανε τουλάχιστον καμία φωτογραφία κάποιας πιο ωραίας?
Εγώ που της μίλησα, της φίλης της Μαλινκα που είχε το προφίλ κ μου έστειλε φωτογραφίες, αποδείχθηκε ότι ήταν η.. γνωστή Ανθή
Η Μαλινκα είχε πολλά προφίλ, σε ένα από αυτά είχαμε ήδη ξεκινήσεικαι διάλογο στα Αγγλικά.αυτη που λες εχει αλλο προφιλ ... με φωτο της μαλινκα καλινκα ... αποκλειεται να ειναι η ίδια ... εκτος αν εδωσε το προφιλ της
δεν ξερω τι μπορει να εχει παιχτει
και μαλιστα γραφειο του κολου . Πανακριβο που στελνει αλλες κοπελες οτι δηθεν αδιαθετησε . Ολες δε κρυες επαγγελαματιες με το χρονομετρο και το ξυπνητηρι του ταριφαΓραφείο μην ασχολείστε
Αν κάποιος θέλει αποκλειστικότητα, βάζει το χέρι στην τσέπη και λέει στην κοπέλα, σου δίνω 3.000-4.000 το μήνα, είσαι νά σέ έχω για πάρτη μου.
Διαφορετικά με 2 η 3 ραντεβού τό μήνα η την εβδομάδα, ούτε τα εισιτήρια για την μετακίνηση της δεν καλύπτονται.
Είναι ανόητο να νομίζει κάποιος ότι θα έχει αποκλειστικότητα με κοπέλες που είναι δημόσιες.