TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
100 η ωρα ;) test drive δεν εχει βγει στον αερα
άβυσσος συναγωνιστή η ψυχη του ανθρωπου έχε υπόψιν σου ειναι πολλες που δεν βγαινει τιποτα στον αερα ;) λόγω τον γνωστών προβλημάτων ;)(ανθρωποφαγιών-γαμπρουληδες )Να υποθέσουμε ότι δεν έχει δοκιμαστεί ή ότι αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό???
άβυσσος συναγωνιστή η ψυχη του ανθρωπου έχε υπόψιν σου ειναι πολλες που δεν βγαινει τιποτα στον αερα ;) λόγω τον γνωστών προβλημάτων ;)(ανθρωποφαγιών-γαμπρουληδες )
καπου ειχα διαβαση οτι τα παιρνει στο κρανιο ευκολα, πρην μηνες αμα θυμαμαι καλα100 η ωρα ;) test drive δεν εχει βγει στον αερα
και ομως φιλτατε ξεκινανε απο το γνωστό σε θελω μονο για έμενα μετα περναμε στης απειλές :- και στο τελος στα κλάματα και στα παρακάλια :'( αν ειχαν την δυνατοτητα οι κοπελες να βγαλουν πραγματα στον αερα (μυνηματα) πραγματικα θα επεφτε πολυ γελιο εχω δει πολλα απο αυτα τα μυνηματα πιστεψε με για αυτο ειναι τοσο επιφυλακτικέςΕιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος αισθάνεται γαμπρούλης την στιγμή που εντάσσεται στο πελατολόγιο της κάθε κοπέλας...!!
ναι εχεις δικιο ;) ειχε βεβαια βγει εδω μεσα ενας υποψηφιος γαμπρος και την ειχε στολίσει πολυ ασχημακαπου ειχα διαβαση οτι τα παιρνει στο κρανιο ευκολα, πρην μηνες αμα θυμαμαι καλα
καπου ειχα διαβαση οτι τα παιρνει στο κρανιο ευκολα, πρην μηνες αμα θυμαμαι καλα
και ομως φιλτατε ξεκινανε απο το γνωστό σε θελω μονο για έμενα μετα περναμε στης απειλές :- και στο τελος στα κλάματα και στα παρακάλια :'( αν ειχαν την δυνατοτητα οι κοπελες να βγαλουν πραγματα στον αερα (μυνηματα) πραγματικα θα επεφτε πολυ γελιο εχω δει πολλα απο αυτα τα μυνηματα πιστεψε με για αυτο ειναι τοσο επιφυλακτικές
μια χαρα τα λες εχεις απολυτο δικιο αλλα δες της τελευταιες ημερες νηματοθετρια εδω μεσα δηλωσε οτι σταματαει ;) και της την πεσανε μεχρι και στο να ρουφιανεψουν στον γαμπρο το παρελθον τηςΜα πως είναι δυνατόν ένας λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι πριν ή μετά από αυτόν είχε ή θα έχει άλλο ραντεβού να σκεφτεί ότι την θέλει μόνο για τον εαυτό του??
Πελατιακη σχέση υπάρχη και μόνο. Καθαρά παροχή υπηρεσιών με την μόνη εξαίρεση ότι δεν κόβεται απόδειξη!
Δυστυχώς, αλλά κάποιοι παρεξηγούν την οικειότητα με την μοναδικότητα. Με κάποιες κοπέλες είναι φυσιολογικό να έχεις μεγαλύτερη άνεση επικοινωνίας. Σε κάποιους, αυτό μεταφράζεται ως ένδειξη αποκλειστικότητας που σταδιακά μεταλλάσσεται σε αίσθηση "ιδιοκτησίας" , με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.Μα πως είναι δυνατόν ένας λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι πριν ή μετά από αυτόν είχε ή θα έχει άλλο ραντεβού να σκεφτεί ότι την θέλει μόνο για τον εαυτό του??
Πελατιακη σχέση υπάρχη και μόνο. Καθαρά παροχή υπηρεσιών με την μόνη εξαίρεση ότι δεν κόβεται απόδειξη!
μια χαρα τα λες εχεις απολυτο δικιο αλλα δες της τελευταιες ημερες νηματοθετρια εδω μεσα δηλωσε οτι σταματαει ;) και της την πεσανε μεχρι και στο να ρουφιανεψουν στον γαμπρο το παρελθον της
Αν ό εκάστοτε πελάτης έχει 2 δράμια μυαλό, θα καταλάβαινε ότι με τό που θα γράψει σέ κάποια, αυτή το πρώτο που θα σκεφτεί είναι, καλώς το 70αρι ή το εκάστοτε ποσό που ζητά για αμοιβή η κάθε μία. Άσχετα αν αρκετές συνδυάζουν το τερπνόν μετά τού ωφελειμου, ο Πιλατης είναι και παραμένει Πιλατης.Εδώ τίθεται ένα πολύ λεπτό θέμα. Είναι η σχέση που υπάρχει μεταξύ κοπέλας και πελατών. Αν η κοπέλα με την συμπεριφορά της αφήνει ανοικτές ελπίδες για κάτι διαφορετικό με τους πελάτες της και αυτό ασφαλώς γίνεται για να έχει περισσότερες συναντήσεις μαζί τους μοιραία έρχεται η στιγμή που θα το βρει μπροστά της και δεν θα είναι από ένα μόνο άτομο.
Αλλά όπως είπες παραπάνω αν δεν υπάρχει ενημέρωση και κάποιοι πιστεύουν ότι θα την έχουν μόνο για τον εαυτό τους αυτό δεν θα σταματήσει να συμβαίνει.
Να τα ακούσει αυτα ο θειος που δίνει 2.000-2.500 και τάζει αρραβώνες στις πιτσιρίκες 30χρονια μικρότερες του.. :S :S :SΑν κάποιος θέλει αποκλειστικότητα, βάζει το χέρι στην τσέπη και λέει στην κοπέλα, σου δίνω 3.000-4.000 το μήνα, είσαι νά σέ έχω για πάρτη μου.
Διαφορετικά με 2 η 3 ραντεβού τό μήνα η την εβδομάδα, ούτε τα εισιτήρια για την μετακίνηση της δεν καλύπτονται.
Είναι ανόητο να νομίζει κάποιος ότι θα έχει αποκλειστικότητα με κοπέλες που είναι δημόσιες.
Είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις, με ασιατικά χαρακτηριστικά μικρό στήθος, νορμάλ ύψος κ ωραιο λωκο που όμως δεν δίνει.100 η ωρα ;) test drive δεν εχει βγει στον αερα
Προχωρά το έμενα μου άρεσε κ φιλιά έδινε κ πίπα αρκετά καλή κ νινακι ωραιο για γλύψιμο κ μια χαρά συμμετοχή από μια ερασιτεχνιδα. παντα κατά τη γνώμη μου)Είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις, με ασιατικά χαρακτηριστικά μικρό στήθος, νορμάλ ύψος κ ωραιο λωκο που όμως δεν δίνει.
Προχωρά το έμενα μου άρεσε κ φιλιά έδινε κ πίπα αρκετά καλή κ νινακι ωραιο για γλύψιμο κ μια χαρά συμμετοχή από μια ερασιτεχνιδα. παντα κατά τη γνώμη μου)
Είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία κ εμένα με ταλαιπώρησε λίγο, έχω κ εγώ βέβαια δύσκολο πρόγραμμααν απαντούσε και σε κανα μηνυμα καλα θα ηταν
πολυ δυσκολη η προσέγγιση φιλε ;) το τηλεφωνο μεχρι να το πάρω κοντεψε να με τρελανειαν απαντούσε και σε κανα μηνυμα καλα θα ηταν