giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Σαφώς και είναι μεταξύ ημών.νομιζω οτι καπου χοντραίνει το πραγμα :thubsdown: η βαλερια δεν εχει επιδείξει ποτε τετοια συμπεριφορα σε κανεναν μονο αν υπάρχει κατι αρνητικό στην συνάντηση επιβεβαιώνεις για αλλη μια φορα οτι ειναι κατι μεταξυ σας......
Σαφώς και είναι μεταξύ ημών.
Για αυτό άλλωστε έγραψα τί συνέβη σέ εμένα.
Δεν έγραψα ότι είναι ο κανόνας.
ύστερα λενε ρε εσυ κάποιοι γιατι οι κοπελες δεν τους σηκώνουν τηλέφωνά και τους μπλοκάρουν και μετα αρχιζουν το :'( :'(Κόφτο φίλε γιατί κουρασες ... φιλικά στο λέω... εκτίθεσαι ...
Αυτο το παληκαρι πετυχε το ακατορθωτο. Εκανε κολοτουμπα στην κολοτουμπα. Α ρε Αλέξη . Ζεις και τους οδηγειςύστερα λενε ρε εσυ κάποιοι γιατι οι κοπελες δεν τους σηκώνουν τηλέφωνά και τους μπλοκάρουν και μετα αρχιζουν το :'( :'(
ξερει καποιος πληροφοριες?
ξερει καποιος πληροφοριες?
μπορεις σε παρακαλω μια κατευθυνση γιατι δεν βρηκα κατι στα θεματ..παραθεσε με πχΨάξε βρες ποιό είναι το σωστό νήμα και ρώτα εκεί.
Ωραίο μωρό..αλλά vipΞέρουμε κάτι για την κυρία?
Όντως. Εννιά στις δέκα είναι vip. Δύσκολο να κάνεις παιχνίδι.. Εννοείται χωρίς να πληρώνεις mamba..Ωραίο μωρό..αλλά vip
Έτσι είναι. Εγώ προς το παρόν αντιστέκομαιΌντως. Εννιά στις δέκα είναι vip. Δύσκολο να κάνεις παιχνίδι.. Εννοείται χωρίς να πληρώνεις mamba..
Πράγματι έτσι όπως τα λες είναι.
Ίσος αν της πλήρωνες τά εισιτήρια και την διαμονή, να μην χρειάζεται να ανεβαίνεις από το νησί για να την συναντήσεις.
Όσο για τις βλακείες, κράτα μικρό καλάθι, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όσο περισσότερο γνωρίζεις τίς δημόσιες, και αντιπαραβάλλεις τά λεγόμενα τούς θα διαπιστώσεις ότι όλα όσα λέγονται είναι ρευστά....
Κατά τά άλλα είναι μια δημόσια, όπως όλες στο χώρο, με τά θετικά και αρνητικά της, ή κάθε μία.
μια γκομενα που μιλαγα στο σεξακι μου στειλε το προφιλ της στο σαιτ αυτο..ειναι επι πληρωμη τα μηνυματσ..απλα αν εχει καποιος εμπειρια να μου πει αν ειναι μουφα..
Τι είναι αυτό?