δυστυχως δεν μπορω να βαλω το λινκ γιατι με μπλοκαρε......ειχε ομως την ευκολια να μου στειλει ενα μηνυμα και να προσπαθησει να με προσβαλει.....κατι που φυσικα δεν εκανα στη κριτικη που ανεβασα. με την κινηση της ομως αυτη απλα επιβεβαιωσε τα λογια μου. η κυρια που μαλλον θεωρει τον εαυτο της υπερανω κριτικης μου ειπε οτι θα επρεπε να ντρεπομαι επειδη(αναφερω επι λεξη) "αντι να κοιταξεις τις δικες σου αδυναμιες κατηγορεις εμενα και τα μεγαλοποιεις"....ρωτησα ο αφελης τι απο αυτα που εγραψα ηταν ψεματα και η απαντηση ηταν μπλοκ και απο το βαιμπερ......μιας και διαβαζει λοιπον το σαιτ αυτα που λεγονται για εκεινη θα ηθελα απλα να συμπληρωσω το εξης.....θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τους συναγωνιστες του σαιτ γιατι απο σεβασμο και μονο προς το γυναικειο πλυθησμο δεν ανεφερα τα εξης....προγουλι αρκετο για την ηλικια της,κυταριτιδα αρκετη,κοιλια σαν του ορεστη μακρη οταν επαιζε τον μεθυστακα,θυληκοτητα τοση οση Αρτεμης Ματσας.......οσο για τις αδυναμιες μου ,δεν θυμαμαι να σου εταξα μισο μετρο πο....α,σωστα? οπως πολυ ωραια δεχτηκες τα χρηματα μαθε να δεχεσαι και την κριτικη....ουτε σου εδωσα λιγοτερα απο οσα σου υποσχεθηκα ουτε ζητησα εκπτωση.....ξεκινα λοιπον διαιτα και ασε τις αδυναμιες των πελατων σου......επειδη ειμαι δικαιος,οποιος συναγωνιστης γουσταρει στρουμπουλες ειναι οτι πρεπει.....