Η Ελενη εχει σταματησει...το ξανθο Πολωνακι με τα μεγαλα βυζακια, δεχοταν στο Bill...την ειχα στα στανταρακια αλλα εδω και κανενα 8μηνο το τηλεφωνο εχει σωπασει...
Ποια λές συνάδελφε?
Η Ελενη εχει σταματησει...το ξανθο Πολωνακι με τα μεγαλα βυζακια, δεχοταν στο Bill...την ειχα στα στανταρακια αλλα εδω και κανενα 8μηνο το τηλεφωνο εχει σωπασει...
Μα δεν μαζεύει πλεον κόσμο από το μαπμα, από το μπου μαζεύει μέσω κονέ..Φίλε μια χαρά το γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ορισμένες επιλέγουν να έχουν κλειστό κύκλο (και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καλά κάνουν, με αυτά που μαθαίνω/διαβάζω και εγώ εδώ μέσα). Με το σχόλιο μου απλά ήθελα να επισημάνω πως έχει επιλέξει έναν λίγο περίεργο (ή ανορθόδοξο, αν θέλεις) τρόπο να φιλτράρει κόσμο, καθώς στο Mamba ανεβάζει κανείς ό,τι φωτογραφία θέλει.
Είναι του επαγγέλματος? Οποίος φίλος γνωρίζει pm παρακαλώ γιατί έχει πολλά μη αναγνωσμένα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Ευχαριστώ!
Φίλε μια χαρά το γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ορισμένες επιλέγουν να έχουν κλειστό κύκλο (και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καλά κάνουν, με αυτά που μαθαίνω/διαβάζω και εγώ εδώ μέσα). Με το σχόλιο μου απλά ήθελα να επισημάνω πως έχει επιλέξει έναν λίγο περίεργο (ή ανορθόδοξο, αν θέλεις) τρόπο να φιλτράρει κόσμο, καθώς στο Mamba ανεβάζει κανείς ό,τι φωτογραφία θέλει.
οπως ακριβως τα λεει ο συναγωνιστης τι παλιος και νεος αυτα ειναι τριχες και το ξαναλεω για πολλοστή φορα για οσους δεν το καταλαβαν οι κοπελες διαβαζουν και απο τα γραφομενα του καθενος μας κρινουν γιατι οι πιο πολλοι εμφανίζεστε μετα με το νικ νειμ σας ταχα να βοηθήσετε αυτο συμβαίνει και με ανεξαρτητες κοπελες ;) ;) κοινως καλοθελητές εεε ;)Ας το ξαναπώ για πολλοστή φορά για όποιους τυχόν δεν γνωρίζουν: Ο κύκλος της Κατερίνας, κι όχι μόνο αυτής, αλλά και άλλων κοριτσιών του χώρου, είναι "κλειστός" σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση αν κάποιος του κύκλου της γνωρίζει προσωπικά κάποιον από εδώ μέσα και τον εμπιστεύεται 100%, οπότε τότε τον φέρνει σε επαφή μαζί της. Είναι αυτό που λένε "προσέχουμε για να έχουμε", γιατί αλλιώς θα χάσουν όλοι, και αυτή και αυτοί του κύκλου της. Καλώς ή κακώς έτσι παίζεται το παιχνίδι εδώ.
Θα με ρωτήσεις, και με το δίκιο σου, "και πώς γίνεται να με γνωρίσει και να μ' εμπιστευτεί κάποιος από εδώ μέσα;". Πίστεψέ με γίνεται, γιατί όλοι μας από το μηδέν ξεκινήσαμε κι όλοι μας αξιολογούμαστε από τα γραφόμενά μας εδώ με σχόλια και κριτικές. Κι επειδή υπάρχει πληθώρα κοριτσιών που δεν έχουν κλειστό κύκλο και που μπορείς γράφοντας γι' αυτές να δώσεις το στίγμα σου, θα δεις ότι μετά σιγά-σιγά οι πόρτες των κλειστών κύκλων θ' αρχίσουν ν' ανοίγουν, αν το στίγμα σου είναι θετικό. Κι όχι μόνο αυτών που γνωρίζεις, αλλά και άλλων που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Τόσο απλά.
Δυνατη αλλα αλλοπρόσαλλη. Μπορει να σε τρελλανει και να περασεις υπεροχα και στο επομενο ραντεβου ή να μην ερθει ή να ερθει και να στα σπασει με την συμπεριφορα της. Αν εισαι τυχερος ...............
Ευχαριστώ φίλε Βρετανέ, αξίζει να σημειωθεί, πως όταν την ρώτησα, αν τα πίνει ή τα φτύνει.
αυτή απάντησε πως θα το αποφασίσει εκείνη την ώρα.
Η αλήθεια είναι ότι η τοποθέτησή σου ήταν απλά η αφορμή ή αν προτιμάς το ερέθισμα για την δική μου πιο πάνω, και δεν είχε να κάνει αυτή με σένα προσωπικά, που απ' ο,τι είδα εκ των υστέρων, προ ολίγου, και πολύ πιο παλιό μέλος από μένα είσαι, ακόμα και από ένα άλλο νικ που είχα στην αρχή, και με ενεργή συμμετοχή, απλά σε άλλο χώρο απ' αυτό τον cg. Όσο για την Κατερίνα, όντως μέσω mamba στην πράξη δεν βλέπω να μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί της, αν δεν έχει ήδη ανταλλάξει μνμ μαζί του στο παρελθόν. Οπότε ισχύει ο,τι έγραψα, την προσπερνάς και πας επί του παρόντος παρακάτω.
εεεεετσι! Μόνο μπλα μπλα,Οχι Φακ ! Πως θα γινει δηλαδηςπαντως εμενα την τελευταια φορα που την ειχα δει μου ελεγε οτι μπαινει αραια και που στο μαμπα και δινει το τηλεφωνο της σε οσους το ζητανε,αλλα 9 στους 10 τονισε οτι θελουν μονο κουβεντα κι οχι ραντεβου.
σαλλυ,εσυ?εεεεετσι! Μόνο μπλα μπλα,Οχι Φακ ! Πως θα γινει δηλαδης
ακομη περιμενωΓια την ομορφούλα εδώ τι ξέρουμε...??
Ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμενες να σου απαντησει αλλα πηγες παρακατω....! Το κακο ειναι οτι δεν ενημερωνεις για τα παρακατωωωωωωωωακομη περιμενω
εεεεετσι! Μόνο μπλα μπλα,Οχι Φακ ! Πως θα γινει δηλαδης
τι παρακατω ρε :- χωρις φωτο δεν υπηρχε συνεχεια ;)Ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμενες να σου απαντησει αλλα πηγες παρακατω....! Το κακο ειναι οτι δεν ενημερωνεις για τα παρακατωωωωωωωω