dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
ωραιος.κανει γι αυτο που θελω.αν κανω συναντηση θα γραψω εντυπωσεις.
ωραιος.κανει γι αυτο που θελω.αν κανω συναντηση θα γραψω εντυπωσεις.
θελει να εχεις λιγο και το κασκαντεριλικι μεσα σου παντως!!η lana η καυλιαρα ;) αν εισαι καλο παληκαρι περνας σουπερ το δυνατο σημειο της κορμι και πιπα
εγω φιλε την εχω παρει 2-3 φορες ποτε δεν εχω περασει ασχημαθελει να εχεις λιγο και το κασκαντεριλικι μεσα σου παντως!!
Πρέπει να είσαι καμικάζι..θελει να εχεις λιγο και το κασκαντεριλικι μεσα σου παντως!!
ωραια η θεια!η lana η καυλιαρα ;) αν εισαι καλο παληκαρι περνας σουπερ το δυνατο σημειο της κορμι και πιπα
εξαρταται τι θες καθε στιγμη ειναι τυπε.αυτο το διαστημα,θελω σιτεμενηθελει να εχεις λιγο και το κασκαντεριλικι μεσα σου παντως!!
δες φιλαρακι φρεσκο πραγμα προσωπικό αρχειο ;)ωραια η θεια!
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα συναδελφε!εξαρταται τι θες καθε στιγμη ειναι τυπε.αυτο το διαστημα,θελω σιτεμενη
γεια σου συνάδελφε με το αρχείο σου ... δώσε φως !δες φιλαρακι φρεσκο πραγμα προσωπικό αρχειο ;)
Ξεπετα δεν θα το ελεγα τυπε ....ειναι λιγο του γιατρου η αληθεια ειναι αλλα αυτο παιζει και πωs θα την κουμανταρειs !!!! ;) ;)
τα λες πολυ καλα ;) η συγκεκριμενη θελει τον χρονο της για να λειτουργήσει ;) + οτι εχει δεχτει κατα καιρους εδω μεσα επιθεσεις για αλλα πράγματα και οχι οσον αφορα αυτο που κανει στο σεξ ;) θα το ξαναπω για τελευταια φορα οι κοπελες ολες διαβαζουν ;)Μαλλον δεν το εθεσα εγω σωστα.Ξεπετα με τη λογικη του οτι ειναι"οτι θες εσυ".Πρωτοβουλιες σχεδον μηδεν και μονο αν πεις εσυ κανει κατι.Ισως ετσι να ειναι μαθημενη ή επειδη εγω εχω παει μονο 1 φορα μαζι της , να θελει περισσοτερη επαφη για να λυθει.Παντως περασα καλα , να μη λεω ψεματα , αλλα δεν νομιζω να ξαναπηγαινα τουλαχιστον συντομα
Ή τους τα διαβάζουνθα το ξαναπω για τελευταια φορα οι κοπελες ολες διαβαζουν ;)
παιζει και αυτο απλος ξερεις ποσες εχουν προφιλ πολλες παρα πολλες ειδικα κοπελες του mambaΉ τους τα διαβάζουν
παιζει και αυτο απλος ξερεις ποσες εχουν προφιλ πολλες παρα πολλες ειδικα κοπελες του mamba
Πάντως αυτές που έχω συναντήσει εγώ, άντε το 90%, δεν παίζει με τίποτα να το έκαναν μόνες τους, τα συμπεράσματα δικά σας ))καλά είσαι ... εδώ σβήνουν προφίλ στο μαμπα σεξοτουρίστριες και ανοιγουν νήμα στο bou ...
αυτο συμβαινει γιατι απλουστατα τα παιδια αγαπανε και δινουν συμβουλες στην κοπελα τι κινήσεις θα κανεικαλά είσαι ... εδώ σβήνουν προφίλ στο μαμπα σεξοτουρίστριες και ανοιγουν νήμα στο bou ...
Πάντως αυτές που έχω συναντήσει εγώ, άντε το 90%, δεν παίζει με τίποτα να το έκαναν μόνες τους, τα συμπεράσματα δικά σας ))
Έτσι είναι τυπε, έχουν 2-3 πυρφόρος που τις ενημερώνουν νυχθημερόν..Ή τους τα διαβάζουν