TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι ;) γοης γαρδεν μας ακουμπανε,τα αδιαβαστα μυνηματα...ειμαστε εκτος σειρας...
ε ναι ;) γοης γαρδεν μας ακουμπανε,τα αδιαβαστα μυνηματα...ειμαστε εκτος σειρας...
τσιου τσιου....ε ναι ;) γοης γαρ
Παλιά, πριν πριν γίνει διάσημη )) έλεγε 100 2 φορες με cim χωρίς αναλ100 ευρω για 1 φορα +20 χωρις αναλ.
Είναι του επαγγέλματος? Οποίος φίλος γνωρίζει pm παρακαλώ γιατί έχει πολλά μη αναγνωσμένα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Ευχαριστώ!
Eγω πάντως που την είχα ανακαλύψει πριν καιρό κ είχα ρωτήσει εδώ δεν άκουσα ευνοϊκά σχόλια κ έτσι δεν το προχώρησαΣ' ευχαριστώ, αυτήν εννοούσα κι εγώ. Αξιογάμητη φαίνεται, στο παρασύνθημα (σέρβις) τι λέει όμως;
Πώς τις ξετρυπωνουν τα .. λαγωνικα του bouΕννοείτε ότι είναι του επαγγέλματος το κοριτσι. Πολύ ωραιο μουνι.
Σ' ευχαριστώ, αυτήν εννοούσα κι εγώ. Αξιογάμητη φαίνεται, στο παρασύνθημα (σέρβις) τι λέει όμως;
Eγω πάντως που την είχα ανακαλύψει πριν καιρό κ είχα ρωτήσει εδώ δεν άκουσα ευνοϊκά σχόλια κ έτσι δεν το προχώρησα
Εννοείτε ότι είναι του επαγγέλματος το κοριτσι. Πολύ ωραιο μουνι.
βαλτός είσαι ή μας δουλεύεις? τι διαβάζεις εδώ μέσα?έχουμε πληροφορίες για την κυρία
ΠολλέςΚαλησπέρα σε όλους.
Έχουμε καμιά κριτική για την κυρία?
έχουμε πληροφορίες για την κυρία
Έβαλα το σύνδεσμο αλλά δεν ξέρω τι έγινε . Για μια Βίβιαν 35 ξέρουμε κάτι ?
Πατάς like σε όποια θες και αν εχει κάνει ή κάνει αργότερα το ίδιο και αυτή στέλνεις μήνυμα ανεξαρτήτως φίλτρων πχ ηλικίας κλπΡε παλικάρια αυτή η μαλάκια με το encounter τη είναι και πως το λύνουμε...?