GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
καθημερινη ..... φατσούλα !ωραιος! την εχω κι εγω στα υποψη, δεν εχω προλαβει ακομα. Απο φατσα τι λεει?
καθημερινη ..... φατσούλα !ωραιος! την εχω κι εγω στα υποψη, δεν εχω προλαβει ακομα. Απο φατσα τι λεει?
ισχύουν όλα κ επίσης στο μασατζιδικο μούσες τη βρίσκεις. Πασπαρτού βίζιτα φάση
.φίλε με ποιο όνομα δουλεύει εκεί;
(ωραίος για άλλη μια φορά )
Τι εξυπηρετικοτατος που ειστε , τελικα ειστε πολυ σωστο ατομο κυριε Pilo
χαχαα... Εσυ ήσουν ο τελευταίος της Νεαράς .... και έφυγε αμέσως για το νησι της ;;;;
και εγώ για την άλλη Νεαρά λέω ... αυτή που μάλλον πήρες τελευταίος και μετά πήγε στο νησί της ! Την Α...οχι φιλε για αλλες κορασιδες μιλαω
αυτη δεν την εχω δει
και εγώ για την άλλη Νεαρά λέω ... αυτή που μάλλον πήρες τελευταίος και μετά πήγε στο νησί της ! Την Α...
Οταν λεμε θελει χορηγο για να ερθεοι απο Ουκρανια σημαινει οτι ΔΕΝ ηρθε ακομη. Οποτε πως ναχει δοκιμαστει ? Ρε γαμωτα ματια μουΤο θεμα ειναι αν αξίζει έχει δοκιμαστεί?
Τελικα ηρθε το νησι εδω με αγνωστη αναχωρηση γαμωταααααααααν ειναι για αυτην δεν ξερω-δεν απαντω.
δε νομιζω να ημουν παντως. μετα απο τρεις μερες ελεγε
αν ειναι για αυτην δεν ξερω-δεν απαντω.
δε νομιζω να ημουν παντως. μετα απο τρεις μερες ελεγε
ή Εσυ ήσουν .. ή ο φίλος βρετανός ! Ένας από τους δυο σας το ταλαιπώρησε και έφυγε με το πρώτο αεροπλάνο ....χαχααααΤελικα ηρθε το νησι εδω με αγνωστη αναχωρηση γαμωταααααααα
Γιατί σε π.μ.; Φοβάσαι μη σκάσουμε μύτη όλοι μαζί;
η γυναίκα είναι καθαρόαιμο Ρωσικό μιλφ ... παλαιας κοπής ! Βέβαια αξίζει... ! Δοκιμασμένο ... Έχει και δυο λετονακια μικρά στη παρέα της , Οχι όμως δοκιμασμένα !
Εγω δεν ξερω τιποτε. Εγω βασικα υπαλληλος ειμαι !ή Εσυ ήσουν .. ή ο φίλος βρετανός ! Ένας από τους δυο σας το ταλαιπώρησε και έφυγε με το πρώτο αεροπλάνο ....χαχαααα
χαχαχα....να ακολουθούμε την διεθνή ορολογία!!!!Manager βρε. Άκου τσατσά.
τιμές προγραμμα ξέρουμε;...έχει δοκιμάσειμ κάποιος να μας πει;Βασικά τους δίνει το χώρο που έχει για να κάνουν τα ραντεβού τους. Υποθέτω πως τις έχει διαφημίσει και στις γνωριμίες της.
Από όσο ξέρω, το μελαχρινό θα φύγει σε καμιά βδομάδα. Το ξανθό ζωγραφισμένο δεν ξέρω πόσο θα κάτσει ακόμα.
Μαλλον 2 βδομαδες ακομα το ξανθο! Επαθε ζημια της γυρισε ο αστραγαλος και απεχει απο τα ραντεβου!!!Βασικά τους δίνει το χώρο που έχει για να κάνουν τα ραντεβού τους. Υποθέτω πως τις έχει διαφημίσει και στις γνωριμίες της.
Από όσο ξέρω, το μελαχρινό θα φύγει σε καμιά βδομάδα. Το ξανθό ζωγραφισμένο δεν ξέρω πόσο θα κάτσει ακόμα.