erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
ΔΕν διαβασες καλα. Μουφα κα απατη ειναι
Για τη συγκεκριμένη ξέρουμε κάτι? η έχει γραφεί? γιατί στις τελευταίες σελίδες δεν είδα κάτι
ΔΕν διαβασες καλα. Μουφα κα απατη ειναι
Για τη συγκεκριμένη ξέρουμε κάτι? η έχει γραφεί? γιατί στις τελευταίες σελίδες δεν είδα κάτι
Μελανωμενα ομως απο τον λαιμο μεχρι κατωη γυναίκα είναι καθαρόαιμο Ρωσικό μιλφ ... παλαιας κοπής ! Βέβαια αξίζει... ! Δοκιμασμένο ... Έχει και δυο λετονακια μικρά στη παρέα της , Οχι όμως δοκιμασμένα !
Παντως το ξανθο μου τον μελανιασε!!!!!Μελανωμενα ομως απο τον λαιμο μεχρι κατω
Επαναληπτική επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μιλφ
Πολύ ερωτική γυναίκα. Με 60€/1 και χώρο δικό της από τις πλέον vfm επιλογές εκεί έξω.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από καλό μασάζ/social. Για μένα στανταράκι.
εμένα μου τον κοκκίνησε...Παντως το ξανθο μου τον μελανιασε!!!!!
ποιο ειναι το εν λόγο καφε της γλυφάδας ???? (σε πμ παρακαλω)
Αν εννοείς το ξανθό με τα πολλά tattoo είναι δυναμίτης και κορμάρα με καμπύλες όσο πρέπει.η γυναίκα είναι καθαρόαιμο Ρωσικό μιλφ ... παλαιας κοπής ! Βέβαια αξίζει... ! Δοκιμασμένο ... Έχει και δυο λετονακια μικρά στη παρέα της , Οχι όμως δοκιμασμένα !
Όταν μάθεις Π.Μ. ευπρόσδεκτο να πάω και εγώ από την παλιά μου γειτονιά.Εγώ σκέφτηκα ένα γιατί κάτι έχω παρατήρηση αλλά περιμένω επιβεβαίωση από το συναγωνιστή που του έχω στείλει pm
Ειναι δηλαδη και τσατσα η κυρια;....Τα €60 είναι για μια ριξιά, για 2η είναι +20€ ακόμα. Επίσης να αποφεύγετε τις μεσημεριανές ώρες, γιατί μου δήλωσε ότι αυτές τις ώρες πέφτουν οι μπαταρίες της και δεν έχει πολλή όρεξη για σεξ. Αντίθετα προτιμάει τις πρωινές συναντήσεις ή και από το απόγευμα και μετά. Σκοπεύω να γράψω κριτική γι' αυτήν όταν κάνω μια επαναληπτική μαζί της, ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί δυστυχώς την επισκέφθηκα μεσημέρι και μετά από ξενύχτι της για να παραλάβει τις Λεττονές φίλες της.
Manager βρε. Άκου τσατσά.Ειναι δηλαδη και τσατσα η κυρια;....
οχι, εγώ μιλάω για την μιλφ, τη Ναταλια .. τα κοριτσόπουλα δεν τα έχω γευτεί και δεν έχω σκοπό λόγω των πολλών τατουάζ που έχουν !Αν εννοείς το ξανθό με τα πολλά tattoo είναι δυναμίτης και κορμάρα με καμπύλες όσο πρέπει.
Το μελαχρινό είναι πιο αδύνατο αλλά και αυτό με συμμετοχή, αλλά τα πολύ αδύνατα δεν είναι καί τόσο του γούστου μου. Θέλω να έχει τά πιασίματα τού.
Καί τα δύο είναι πολύ καλά.
Η ξανθιά είχε στραμπουλιξει το πόδι της με αποτέλεσμα να είναι εκτός για καμιά εβδομάδα όπως μου είπε προχτές.
οχι, εγώ μιλάω για την μιλφ, τη Ναταλια .. τα κοριτσόπουλα δεν τα έχω γευτεί και δεν έχω σκοπό λόγω των πολλών τατουάζ που έχουν !
Βασικά τους δίνει το χώρο που έχει για να κάνουν τα ραντεβού τους. Υποθέτω πως τις έχει διαφημίσει και στις γνωριμίες της.Ειναι δηλαδη και τσατσα η κυρια;....
Βασικά τους δίνει το χώρο που έχει για να κάνουν τα ραντεβού τους. Υποθέτω πως τις έχει διαφημίσει και στις γνωριμίες της.
Από όσο ξέρω, το μελαχρινό θα φύγει σε καμιά βδομάδα. Το ξανθό ζωγραφισμένο δεν ξέρω πόσο θα κάτσει ακόμα.
έτσι ειναι οπως τα λεει ο socos ... μεχρι 10 γεναρη θα εχουν φυγει και οι δυο συμφωνα με τελευταια ενημερωση
αυτο εδω τελικα το τεμαχιο το επισκεφτηκε καποιος ? δεν πρεπει να ειναι αληθινη φωτο ... κατι ακουστηκε για χωρο στο φαληρο .. ισχυει?
ισχύουν όλα κ επίσης στο μασατζιδικο μούσες τη βρίσκεις. Πασπαρτού βίζιτα φάσηαυτο εδω τελικα το τεμαχιο το επισκεφτηκε καποιος ? δεν πρεπει να ειναι αληθινη φωτο ... κατι ακουστηκε για χωρο στο φαληρο .. ισχυει?
αν ειναι και πιτσαρια,ορμαω...αν ειναι νταλε νταλε,στην χαριζω..λα λα λαααααααα....ισχύουν όλα κ επίσης στο μασατζιδικο μούσες τη βρίσκεις. Πασπαρτού βίζιτα φάση
ωραιος! την εχω κι εγω στα υποψη, δεν εχω προλαβει ακομα. Απο φατσα τι λεει?Μετά απο συνάντηση με τη κοπέλα έχω να πω τα εξης:
Πολύ καλή εμπειρία απο τη συνάντηση, χωρίς πίεση χρόνου (δε ξερω αν το κάνει σε όλους), πολύ καλή πίπα, (βαθιά & υγρή), δίνει κανονικά κωλαράκι, κανονικά όλες τις στάσεις και με μεγάλη ευελιξία, έχει πολύ μαλακό δερμα!!! Ηταν μια αρκετά ενδιαφερουσα συνάντηση που προτείθεμαι απο το νέο έτος να τη ξανα κάνω ....
Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπική μου άποψη και γούστο ίσος εκ διαμέτρου αντίθετη Με την δική σας.ωραιος! την εχω κι εγω στα υποψη, δεν εχω προλαβει ακομα. Απο φατσα τι λεει?
Επαναληπτική επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μιλφ
Πολύ ερωτική γυναίκα. Με 60€/1 και χώρο δικό της από τις πλέον vfm επιλογές εκεί έξω.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από καλό μασάζ/social. Για μένα στανταράκι.