pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 867
- Πόντοι
- 361
Παίδες αυτη εννοώ. Έχει κανεις εμπειρία;
Αστην καλυτερα δεν ειναι ακριβως του επαγγελματοςΠαίδες αυτη εννοώ. Έχει κανεις εμπειρία;
Θελει πολλα να ξερεις αλλα παιζει και με λιγοτερα αλλα θελει ιδιαιτερο τροπο εξοδο κτλ... δεν εχω δοκιμασει αλλα ξερω απο εγκυρη πηγηΤι είναι δηλαδή; αφού εμένα μου ζήτησε να κανω προσφορά
Τι παιζει με αυτην τυπε μου , για ελα μια πμΘελει πολλα να ξερεις αλλα παιζει και με λιγοτερα αλλα θελει ιδιαιτερο τροπο εξοδο κτλ... δεν εχω δοκιμασει αλλα ξερω απο εγκυρη πηγη
Σιγα τα ωα. Εμενα παιρνουν ρεπο για ολη την ημερα.ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με τις κορασιδες
θα σε καταγγειλω..κανεις καταχρηση της ομορφιας σου στα κοριτσια,και μετα δεν κανουν αλλα ραντεβου... > :Sακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με τις κορασιδες
Σιγα τα ωα. Εμενα παιρνουν ρεπο για ολη την ημερα.
θα σε καταγγειλω..κανεις καταχρηση της ομορφιας σου στα κοριτσια,και μετα δεν κανουν αλλα ραντεβου... > :S
που την βρισκουμε την κοπελα?Επαναληπτική επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μιλφ
Πολύ ερωτική γυναίκα. Με 60€/1 και χώρο δικό της από τις πλέον vfm επιλογές εκεί έξω.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από καλό μασάζ/social. Για μένα στανταράκι.
Για τη συγκεκριμένη ξέρουμε κάτι? η έχει γραφεί? γιατί στις τελευταίες σελίδες δεν είδα κάτι
Εχει γραφτει πιο πισω μθελει χορηγο για να ερθει
χαχαα... Εσυ ήσουν ο τελευταίος της Νεαράς .... και έφυγε αμέσως για το νησι της ;;;;φτυστε με ρε να μη με ματιασετε. κωλοπαιδα.
εχει χώρο δικό της κάπου στη Καλλιρόης ... αλλά πάει και σε ξενοδοχείο... με την ίδια χρέωση !που την βρισκουμε την κοπελα?
υπαρχει τηλεφωνο της γιατι εγω δεν εχω προφιλ sto mamba...αξιζει η γκομενα?εχει χώρο δικό της κάπου στη Καλλιρόης ... αλλά πάει και σε ξενοδοχείο... με την ίδια χρέωση !
η γυναίκα είναι καθαρόαιμο Ρωσικό μιλφ ... παλαιας κοπής ! Βέβαια αξίζει... ! Δοκιμασμένο ... Έχει και δυο λετονακια μικρά στη παρέα της , Οχι όμως δοκιμασμένα !υπαρχει τηλεφωνο της γιατι εγω δεν εχω προφιλ sto mamba...αξιζει η γκομενα?
Βασικά, ψάχνει να φάει χρήματα... σιγά μην τα θέλει για να έρθει.Εχει γραφτει πιο πισω μθελει χορηγο για να ερθει