pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 857
- Πόντοι
- 361
Παιδες μια Yana 38 απο παλαιο φαληρο την εχει πάρει κανεις;; μπαμπατσικη ξανθια ειναι. δωστε ινφο...
Φτιαξε μεεεεεε!!!!!!!Εγω τοχω. Αλλα και που τοχω τι εγινε ? 150 ανευ κολαρακιου ΝΙΕΤ
που ειναι το π.μ μαγγιτη?ρε γιωρη τακτοποιησε με εσυ ρε αμα ξερεις.Φτιαξε μεεεεεε!!!!!!!
Δεν παει αυτη με παππουδια. Θελει 70 και κΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!που ειναι το π.μ μαγγιτη?ρε γιωρη τακτοποιησε με εσυ ρε αμα ξερεις.
Θυμισε μου Φρανκ!!!! Για στειλε!!!!!που ειναι το π.μ μαγγιτη?ρε γιωρη τακτοποιησε με εσυ ρε αμα ξερεις.
40 ειμαι!!!!!!!Δεν παει αυτη με παππουδια. Θελει 70 και κΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!
ποσα;;;Εγω τοχω. Αλλα και που τοχω τι εγινε ? 150 ανευ κολαρακιου ΝΙΕΤ
ποσα;;;
ρε μπαγασα καποτε επαιρνες τηλεφωνο κι ελεγες παιρναω και σε παιρνω τωρα τιποτα.....χαχαχατο αστραπή δεν λες τίποτα ουτε καν το είχα υπολογίσει βρέθηκε ευκαιρία σε 10 λεπτά μέσα τι να προλάβω να πω?
Φρανκ ελα πμ!!!!!!!!!!!!!που ειναι το π.μ μαγγιτη?ρε γιωρη τακτοποιησε με εσυ ρε αμα ξερεις.
69 εγώ40 ειμαι!!!!!!!
ποτε το έκανες τελευταία το .... 69 ;;;; 69;;;69 εγώ
ααστα βραστα αν δεν υπήρχε σαν αριθμό να μου θυμίζει ότι υπάρχει θα το είχα ξεχάσει :S :S :Sποτε το έκανες τελευταία το .... 69 ;;;; 69;;;
77 . Τα ρεστα μου69 εγώ
φίλε ότι θέλουν ζητάνε και ότι κάτσει,εννοείται έφαγε άκυρο και για κορόιδα να ψάξει αλλού.150?? Χαχα
Εγώ δεν θα πλήρωνα . Ένα καφέ κερασα και το μετάνιωσα. Θα το διαπιστώσετε από κοντά όποιος πάει. Μην συναντηθείτε στο δωμάτιο και χαλάσετε το 20αρι έτσι. Στη reception να δείτε το μπάζο. Άκου 150. Έλεος !!!!
εχει πολλα προφιλ δες λιγο πιο πισω τι γραφτηκεΜαγκες , αυτη εδω εχει ξαναρθει Ελλαδα ? την ξερει κανεις ? περιμενω να μου πει τιμη για μια ωρα
Αν θυμαμαι σωστα φυγε μακρια! Θα σου πουν και καποιοι που ξερουνΜαγκες , αυτη εδω εχει ξαναρθει Ελλαδα ? την ξερει κανεις ? περιμενω να μου πει τιμη για μια ωρα