erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.925
- Πόντοι
- 2.646
Καλως το παληκαρι που ομορφαινει το μαμπα. Καλες γιορτες και ΚΑΛΥΤΕΡΟ το 19καλές γιορτές να έχεις , να είσαι μόνο χαρούμενη τρομερή Dakota .
Καλως το παληκαρι που ομορφαινει το μαμπα. Καλες γιορτες και ΚΑΛΥΤΕΡΟ το 19καλές γιορτές να έχεις , να είσαι μόνο χαρούμενη τρομερή Dakota .
thanks Βρετανέ και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα .Καλως το παληκαρι που ομορφαινει το μαμπα. Καλες γιορτες και ΚΑΛΥΤΕΡΟ το 19
Επειδή σήμερα έχω τις καλές μου είπα να γράψω κ εγώ μια κριτική που χρωστάω εδώ κ λίγο καιρό για την Βαλέρια...
link?
καλα πλακα μας κανεις σου στελνουν πμ για ενα τηλεφωνο που δεν εχεις και δεν την εχεις παρει κιολας απο οτι καταλαβαινω :-Μη στέλνετε πμ για το τηλ της διότι δεν το έχω
εξω επεσεςκυριακη ξερω εγω συναγωνιστη ;) γιατι το επαιζε δυσκολος στο να την παρει ;) δεν παιρνη λεει gfe kαι παπαριες το ζητουμενο ειναι βγαζει γουστα η κυρια ;) περνας καλα ;) τα αλλα ειναι ανουσια
γιατι ρε τι εκανες στο αεροδρομιο τον Ζάχο Δόγγανοεξω επεσες
κυριακη εμπλεξα στο αεροδρομιο πανε την προηγουμενη φορα την ειδα
Μην γραφεις πραγματα χωρις να ξερεις...καλα πλακα μας κανεις σου στελνουν πμ για ενα τηλεφωνο που δεν εχεις και δεν την εχεις παρει κιολας απο οτι καταλαβαινω :-
ξεναγισηγιατι ρε τι εκανες στο αεροδρομιο τον Ζάχο Δόγγανο
Μας ελειψες φιλε!!!!!!!! Καλες γιορτες να περνας καλα και να μας γραφεις που και που... και να μην ξεχασω: δεν εχω κατι προς τα βορεια που ειχες ρωτησει αλλα εχω κατι υποψιν που μπορει να βρεθει....καλές γιορτές να έχεις , να είσαι μόνο χαρούμενη τρομερή Dakota .
ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου να σαι καλάκαλές γιορτές να έχεις , να είσαι μόνο χαρούμενη τρομερή Dakota .
Τούτο το κορίτσι τόχει πάρει κανείς;
Κι αυτό? .. πόσα προφίλ έχει?ξαναρώτησα πιό πριν... μου μυρίζει Μαλίνκα Καλίνκα...
κανείς που να ξέρει...???
ξαναρώτησα πιό πριν... μου μυρίζει Μαλίνκα Καλίνκα...
κανείς που να ξέρει...???
Κι αυτό? .. πόσα προφίλ έχει?
ναι η ιδια ειναι ... μεχρι τωρα εχω μετρησει τεσσερα προφιλ
Αστραπή ταξίδι έκανε ο μπαγάσας και δεν λεει τίποτα.....κυριακη ξερω εγω συναγωνιστη ;) γιατι το επαιζε δυσκολος στο να την παρει ;) δεν παιρνη λεει gfe kαι παπαριες το ζητουμενο ειναι βγαζει γουστα η κυρια ;) περνας καλα ;) τα αλλα ειναι ανουσια
το αστραπή δεν λες τίποτα ουτε καν το είχα υπολογίσει βρέθηκε ευκαιρία σε 10 λεπτά μέσα τι να προλάβω να πω?Αστραπή ταξίδι έκανε ο μπαγάσας και δεν λεει τίποτα.....
Εγω τοχω. Αλλα και που τοχω τι εγινε ? 150 ανευ κολαρακιου ΝΙΕΤΜη στέλνετε πμ για το τηλ της διότι δεν το έχω