maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
μιας κ εκανες την αρχη με ένα αρκετα εως πολύ καλο ραντεβού για εσενα αποτι λες δεν, μας λες κ κανα κακο ραντεβού να ξερουν ορισμένοι τι αντιμετοπιζεται κ να σκέφτονται περισοτερο πριν μιλησουν?????Καλημέρα στην παρέα. Δρατομαι της ευκαιρίας να ποσταρω κ γω μια κριτική... καλοπροαίρετη κ με πολύ χιούμορ πάντα,που όποιος διαθέτει απ' αυτό θα με πιάσει. Στο προκειμένο τώρα...
WHEN mister stopsaksimo MEET Dakota Johnson made an explosion...
Συνάντηση χθές αργά το βράδυ με τον εν λόγω κύριο με πολύ χιούμορ. Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα με την επικοινωνία του απ' την πρώτη στιγμή που μπήκα στο αμάξι του. Ξεκίνησαμε άνετα τη βόλτα μας για το ξενοδοχείο μηδας στην Κηφισιά. Πήραμε μαζί μας κ ένα μπουκαλάκι σαμπουκα να την κάψουμε.. κυριολεκτικά..την ήπιαμε ψημένη... καθότι μοιάζω κ ρωσικής εμφάνισης είπα να την τιμησω..κ να παίξουμε ρωσική ρουλέτα... Και κάπως έτσι μετά από δύο τρία σφηνάκια βρέθηκε ξαφνικά πάνω μου. Με περιποιήθηκε στο φουλ γλυψιμο χαμηλά για να προετοιμάσει το έδαφος κ έπειτα από πολλαπλούς αναστεναγμους ήρθε κ ο οργασμός..στην συνέχεια βρέθηκε μέσα μου κ το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Κ κάπως έτσι τον βρήκε κ τον ίδιο το τέλος στο ατελείωτο στήθος μου. Μετά από ένα διάλειμμα με τσιγάρο σφηνάκια κ απαραίτητα φρεσκαρισματα πιάσαμε δεύτερο γύρο πιο kinky αυτή τη φορά με παιχνίδια αλλά fifty shades of grey.. άλλωστε τι το έχουμε και το nick... έτσι με λίγες χειροπέδες κ κολάρο ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο σε όλες τις στάσεις πάλι...κ όταν λέμε όλες μόνο απ' τα ταβάνια δε κρεμαστηκαμε...κ ακολούθησε κ τρίτος γύρος. Κάπως έτσι μας πήρε κ λίγο ο ύπνος καθότι υπήρξε αστείρευτη ενέργεια κ από τους δύο. .. όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε τσίμπησα κ το δωράκι μου διακριτικά πάντα μέσα στην τσαντουλα μου. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον κύριο για το όμορφο κ γεμάτο χιούμορ κ χαβαλε βράδυ που μου χάρισε... γιατί έτσι θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι στα δικά μου μάτια... γιατί YOLO
Υ.Γ: το παραπάνω κείμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό με πολύ δόση ειλικρίνειας κ καθόλου υπερβολης.. καλές γιορτές να έχουμε και καλά Χριστούγεννα mon amigos.. Buenos Dias
παντα ηθελα να το κανει μια κοπελα αυτο