giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 1.706
Moi aussi, γαλλιστι κ εγω το ιδιο(και λιγα λες ...παθός και μαθός
Moi aussi, γαλλιστι κ εγω το ιδιο(και λιγα λες ...παθός και μαθός
δεν ετυχε η μερα ετσι ειναι ψυχρη και τυπικη και 70 το διμπαλο που νομιζω ειναι πολύ για τις υπηρεσίες τηςOi 2 πρωτες φωτο δεν ειναι δικες της. Οι επομενες γυμνες κτλο ειναι δικες της. Καλη στο κρεβατι εχει τρελα με την καθαριοτητα σε σημειο αποστείρωσις. Προσωπικα την ειδα λιγο ψυχρη αλλα οχι κακη. Μπορει να ειμασταν και οι 2 σε κακη μερα.
Έχει και άλλο πρφιλ όπως είπε ο σύντροφος παραπάνω. Είναι η Malinka, έχω γράψει σχετικά παραπάνω. Περάστε, σκουπίστε τελείώσσατε. Υπηρεσίες μπουρδέλου. Εγώ είχα δώσει 60
μονο λιγα...?και λιγα λες ...παθός και μαθός
το ναταλακι δεν είναι της δουλειας θελει τροπο κ γλυκια προσεγκιση αν την κερδησεις είναι ωραιο τυπακιαπό αυτό εδώ το μιλφάκι έχει κάποιος ινφο?
, εχω στείλει μερικα μηνυματα αλλά no answer
εισαι σιγουρος?Η αρχηγος ..της ομαδας Καλλιρροης
Δεν ξερω εαν κανει ακομη η ιδια ρντβ, παντως σου πλασαρει διαφορα τμχ, οχι απαραιτητα καλα
Οριστε μας. Ηρθαν οι καταυλακιωτες να μας φανε τις γκομενες.!!!!!!!!!!!!! Γιασου φιλε πατρωτακιτο ναταλακι δεν είναι της δουλειας θελει τροπο κ γλυκια προσεγκιση αν την κερδησεις είναι ωραιο τυπακι
για σου αγορι μου κατσε τωρα γιατι μαθαίνουμε νεα πραγματαΟριστε μας. Ηρθαν οι καταυλακιωτες να μας φανε τις γκομενες.!!!!!!!!!!!!! Γιασου φιλε πατρωτακι
από αυτό εδώ το μιλφάκι έχει κάποιος ινφο?
, εχω στείλει μερικα μηνυματα αλλά no answer
Σημερινη πρωινη συναντηση μετα από βοηθεια από συναγωνιστη με αυτή την πανεμορφη για τα δικα μου γουστα γυναικα από την μανα Ρωσια! Είναι ακριβως όπως την βλέπουμε στην φωτο χωρις καμμια διαφορα από τυχον photoshop, ηλικια 40 ετων , αδυνατη με ωραιο σωμα , 2,5 στηθος και βελουδινη επιδερμιδα.Για τον αγωνα δεν θα πω πολλα πραγματα μιας και δεν είμαι ανθρωπος των λεπτομερειών αλλα θα πω ότι είναι μια γυναικα που πρεπει κάθε ανδρας να ζησει την εμπειρια μαζι της.Το δωρο της είναι 60 ευρω για 1 ωρα και, πολύ χαλαρα για 1 εκτονωση... τυχον δευτερη φορα είναι + 20. Η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο αλλα η κοπελα εχει και δικο της χωρο για οσους επιθυμουν.εστειλα και εγω αλλα τιποτα αν εχει κανενας ας στειλει
κ εμενα μου ειχε βγαλει την ψυση για καφε?Σημερινη πρωινη συναντηση μετα από βοηθεια από συναγωνιστη με αυτή την πανεμορφη για τα δικα μου γουστα γυναικα από την μανα Ρωσια! Είναι ακριβως όπως την βλέπουμε στην φωτο χωρις καμμια διαφορα από τυχον photoshop, ηλικια 40 ετων , αδυνατη με ωραιο σωμα , 2,5 στηθος και βελουδινη επιδερμιδα.Για τον αγωνα δεν θα πω πολλα πραγματα μιας και δεν είμαι ανθρωπος των λεπτομερειών αλλα θα πω ότι είναι μια γυναικα που πρεπει κάθε ανδρας να ζησει την εμπειρια μαζι της.Το δωρο της είναι 60 ευρω για 1 ωρα και, πολύ χαλαρα για 1 εκτονωση... τυχον δευτερη φορα είναι + 20. Η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο αλλα η κοπελα εχει και δικο της χωρο για οσους επιθυμουν.
Nαι την εχω παρει, πριν αρκετο καιρο βεβαια.εισαι σιγουρος?
μιλαγα καιρο μαζι της ουτε νιξη δεν μου ειχε κανει...
για καφε ηταν προθυμη αλλα δεν το επιχειρησα ποτε
τι στο διαολο προσεγκιση εκανα ο μαλακας κ μονο που δεν με ζητησε σε γαμο μου λες?Nαι την εχω παρει, πριν αρκετο καιρο βεβαια.
Δεν ηταν κακη η ιδια, αλλα αυτα που μου προτεινε μετα κακιστα, ισως με 1 εξαιρεση για να ειμαστε δικαιοι
Μην στεναχωριεσαι, μπορει να σε βλεπει σοβαρα εσενα κ εμας να μας εχει για ξεπετα..χαχα)κ εμενα μου ειχε βγαλει την ψυση για καφε?
πρωτα την ξαπλώνεις και μετα την κερνας καφε.... με κουλουρακι!κ εμενα μου ειχε βγαλει την ψυση για καφε?
Εαν σε παρηγορει αυτο, την εχω πατησει κ εγω ετσι ουκ ολιγες φορες.τι στο διαολο προσεγκιση εκανα ο μαλακας κ μονο που δεν με ζητησε σε γαμο μου λες?
τραστ μι δεν θες να μαθεις το σκορ μου στο μαμπα οποτε δεν με παρηγορει γιατι η τυπισα ηθελε αλλα σε ότι με αφορα κ όπως ειπα δεν το επιχειρησα ποτεΕαν σε παρηγορει αυτο, την εχω πατησει κ εγω ετσι ουκ ολιγες φορες.
Μου ανοιξαν τα ματια συναδελφοι εδω μεσα
Χαχα
Σημερινη πρωινη συναντηση μετα από βοηθεια από συναγωνιστη με αυτή την πανεμορφη για τα δικα μου γουστα γυναικα από την μανα Ρωσια! Είναι ακριβως όπως την βλέπουμε στην φωτο χωρις καμμια διαφορα από τυχον photoshop, ηλικια 40 ετων , αδυνατη με ωραιο σωμα , 2,5 στηθος και βελουδινη επιδερμιδα.Για τον αγωνα δεν θα πω πολλα πραγματα μιας και δεν είμαι ανθρωπος των λεπτομερειών αλλα θα πω ότι είναι μια γυναικα που πρεπει κάθε ανδρας να ζησει την εμπειρια μαζι της.Το δωρο της είναι 60 ευρω για 1 ωρα και, πολύ χαλαρα για 1 εκτονωση... τυχον δευτερη φορα είναι + 20. Η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο αλλα η κοπελα εχει και δικο της χωρο για οσους επιθυμουν.
για αυτην ξερω να σου πω εγω ;)Αυτη ..ποια ειναι παλι;;
Καποια γνωστη ..με ασχετες φωτο
100 την ωρα νορμαλ από ότι καταλαβα δεν εχει απαντησει για εξτραΑυτη ..ποια ειναι παλι;;
Καποια γνωστη ..με ασχετες φωτο