kostas5396795698
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Την πέτυχα ανοιχτή και της μίλησα. Να δω τι θα μου πει και θα ενημερώσω.
Mιλησα αλλα οταν ηταν να παρω τηλ βγηκε offline. 2 ωρες 200 ευρω μου ειπε και οταν ηταν να το κλεισω το ραντεβου για αποψε βγηκε οφφ.ειναι κανουργιο φρουτο ... εχει φιλτρο σε ηλικιες κλπ οποτε αν καποιος συναδλεφος μιλησει αν θελει ενημερώνει
Ωπα και εσυ? Εγω την βλεπω εκτος αυτη την στιγμηΤην πέτυχα ανοιχτή και της μίλησα. Να δω τι θα μου πει και θα ενημερώσω.
Βγήκε ναι. Ε, θα ξαναμπεί που θα πάει;Ωπα και εσυ? Εγω την βλεπω εκτος αυτη την στιγμη
Mιλησα αλλα οταν ηταν να παρω τηλ βγηκε offline. 2 ωρες 200 ευρω μου ειπε και οταν ηταν να το κλεισω το ραντεβου για αποψε βγηκε οφφ.
Δεν φτασαμε ρε μαν στο παζαρι. Αναγνωριστικη ηταν.ριχτε το κασε παιδια μην σκατε 200σρια ετσι ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To θεμα ειναι να βγαινει και καμια καλη φαση.γεμισε ο τοπος ουκρανες μουνες, καραβιες ολοκληρες για ολα τα βαλαντια, απο 20 εως 60 ετων ζουν το ονειρο τους στην ελλαδα και εμεις το δικο μας.
ειδες τελικα που ολα εχουν την εξηγηση τους,για τον λογο τον οποιο δεν προτεινουμε κανεναν, να δει καποια κοπελα?....Kαλο είναι φιλοι συναγωνιστες να μην μεταφερεται τις κουβέντες μεταξυ ανδρων σε αλλα κορίτσια του χωρου για το τι, πως , ποσο κτλ. καταλαβαίνετε καποιοι η καποιος τι εννοω!! ΑΛΛΑ μαλλον εχετε μαθει η εχεις μαθει στα καπελα φιλοι μου η φιλε μου και δεν σου αρεσουν τα οικονομικα πακετα... ΦΙΛΙΚΑ!!
περιμενε τωρα να σου στειλει... πολλοι νομιζουν αν το πανε πουστικα θα γινουν αγαπητοι κ θα παρουν εκπτωση η επιπλέον υπηρεσίες ισως να κλεινουν ποιο ευκολα ραντεβού... μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους... δεν καταλαβαινουν ποσο ξεφτυλες γινοντε....ΕΠΙΣΗΣ αυτος που το ειπε στην ...... θα ηθελα να μου στειλει στο viber αφου εχει το κινητο μου και να μου εξηγησει γιατι το ειπε.. με τι οφελος .
συμβουλη σταματησε να δινεις πληροφορια εκει που δεν εισαι απολυτα σιγουρος τελος > δεν χρειαζεται ας βρουμε μονοι μας γυναικες ;)ΕΠΙΣΗΣ αυτος που το ειπε στην ...... θα ηθελα να μου στειλει στο viber αφου εχει το κινητο μου και να μου εξηγησει γιατι το ειπε.. με τι οφελος .
maik,θα συμφωνησω εν μερει.εχει τυχει να συμβει το ιδιο γεγονος,και πολυ απλα δεν αποσκοπουσε σε κατι το οποιο ανεφερες.αλλα μονο στην βλακεια του εγκεφαλου.περιμενε τωρα να σου στειλει... πολλοι νομιζουν αν το πανε πουστικα θα γινουν αγαπητοι κ θα παρουν εκπτωση η επιπλέον υπηρεσίες ισως να κλεινουν ποιο ευκολα ραντεβού... μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους... δεν καταλαβαινουν ποσο ξεφτυλες γινοντε....
ακριβως!!..εδω εχουμε μπανιερες,και καθονται!!..χααχαχαχχαχαχσταματησε να δινεις πληροφορια τελος > δεν χρειαζεται ας βρουμε μονοι μας ολοι γυναικες ;)
εσυ εκει προικοθηρα την μπανιερα με τα χαρτακια στον νου σουακριβως!!..εδω εχουμε μπανιερες,και καθονται!!..χααχαχαχχαχαχ
κ εγω την εχω παθει... ηθελε να γινει συμπαθης...maik,θα συμφωνησω εν μερει.εχει τυχει να συμβει το ιδιο γεγονος,και πολυ απλα δεν αποσκοπουσε σε κατι το οποιο ανεφερες.αλλα μονο στην βλακεια του εγκεφαλου.
και το ασανσερεσυ εκει προικοθηρα την μπανιερα με τα χαρτακια στον νου σου
είναι από τους πολύ ανδρες που μπαινουν εδωΡε παίδες τόση ίντριγκα ούτε στο Τόλμη και Γοητεία..
Εντομεταξύ το mamba έχει γίνει απλησίαστο. Δε μπορείς να στείλεις μνμ σε καμία. Ούτε στις άσχημες.